تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 40 از 130 اولاول ... 303637383940414243445090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 391 به 400 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

13 سلام اقا حمید

یکی گفت:که می تونه از طریق نرافزاری صدای گوش رو بالا بره، ولی ا زحق نگزریم گوشی خودش که k750بود رو با نرم افزار یک صدایی پیدا کرده بود که ان73 رو میخورد.خلاصه ما هم بهش اعتماد کردیم و گوشی رو بهش دادیم...اول که گفت مدل نرم افزارم قدیمی است و شرط خاموشی داره من هم باور کردم و گفتم پس عوضش کنه و نسخه نرم افزار جدید رو روش بریزه.اون هم فلش کرد و نسخه نرم افزار
    R4DB005رو روش ریخت ولی باز هم نشد و گفت نمی زاه وارد گوشیت بشم(نرم افزار قبلی من r4ea031بود خوب شد عوض شد؟).اخر هم از ما یه پولی گرفت و فقط نرم افزار رو عوض کرد.ببخشید اگر من زیاد صحبت کردم .چون خیلی ناراحت هستم.چون یک بار هم وقتی گوشی دستم بود و استندبای که شد دکمه های بلا هنوز روشن بودند و من ترسیدم که کاریش نشده باشه،(بعد از همین قضیه)..
    لطفا کمک کنید.

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه چیز عجیب ...مگه fs رو فلش میکنی باید اینو بزنه R4ED001 ولی زدهR4DB005 ...مین و اف اس رو با هم فلش کردی؟
    مشکل از فار منیجر یا پک کاستومایز نیست شما ورژن fs تغییر نکرده ...الان کلاس دارم ...دیر شده ...حالا اگه میخوای ثبت از دستت نپره ببر بیروم با باکس فلشش کنن جوری که دیگه آنتن نده...برو ثبتش کن تا ببینیم چی میشه
    آره خودت گفتی تیک هر دو بزن.نم هر دو رو انتخاب میکنم بعد با هم فلش میشن!!!
    یعنی باید تک تک فلش کنم؟
    اول کدوم؟
    میشه به زبون ساده مراحلو تک تک بگی؟
    یعنی بگو اول:main
    دوم:fs
    سوم:ssw
    ...
    مرسی از راهنماییت!!!

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

ولی یه چیزه جالب دیگه اینه که:
    تو فار وقتی w810 رو انتخاب میکنم ولی بعد از وصل شدم به گوشیم بالا مینویشه k750/w800/...l من باید چیکار کنم؟این مشکلی داره؟من از اول w810 رو انتخاب میکنم!!!
    در مورد خاموش کردن cfs louder هم وقتی اینقدر ... رو میزنم خودش یه پیغام میده و من yes میزنم و از برنامه خارج میشم.همینطوریه دیگه؟؟؟
    اینکه مینویسه k750/w800/w550 مشکلی نیس
    واسه منم همینو مینویسه ولی من تا حالا شونصد بار با فار چیزی ریختم تو گوشی و مشکلی هم پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

یکی گفت:که می تونه از طریق نرافزاری صدای گوش رو بالا بره، ولی ا زحق نگزریم گوشی خودش که k750بود رو با نرم افزار یک صدایی پیدا کرده بود که ان73 رو میخورد.خلاصه ما هم بهش اعتماد کردیم و گوشی رو بهش دادیم...اول که گفت مدل نرم افزارم قدیمی است و شرط خاموشی داره من هم باور کردم و گفتم پس عوضش کنه و نسخه نرم افزار جدید رو روش بریزه.اون هم فلش کرد و نسخه نرم افزار
    R4DB005رو روش ریخت ولی باز هم نشد و گفت نمی زاه وارد گوشیت بشم(نرم افزار قبلی من r4ea031بود خوب شد عوض شد؟).اخر هم از ما یه پولی گرفت و فقط نرم افزار رو عوض کرد.ببخشید اگر من زیاد صحبت کردم .چون خیلی ناراحت هستم.چون یک بار هم وقتی گوشی دستم بود و استندبای که شد دکمه های بلا هنوز روشن بودند و من ترسیدم که کاریش نشده باشه،(بعد از همین قضیه)..
    لطفا کمک کنید.
    راستش تا اونجا که من خبر دارم همون r4ea031 جدیدترینه (البته کاملا مطمئن نیستم)
    گوشیت رجیستر اصلیه یا چنج شده؟
    اگه اصلیه که کاری نداره زیاد کردن صداش با آموزشی که حمید داده خودت هم میتونی صداشو زیاد کنی

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره خودت گفتی تیک هر دو بزن.نم هر دو رو انتخاب میکنم بعد با هم فلش میشن!!!
    یعنی باید تک تک فلش کنم؟
    اول کدوم؟
    میشه به زبون ساده مراحلو تک تک بگی؟
    یعنی بگو اول:main
    دوم:fs
    سوم:ssw
    ...
    مرسی از راهنماییت!!!

هر دو رو انتخاب میکنم بعد با هم فلش میشن!!!
    یعنی باید تک تک فلش کنم؟
    اول کدوم؟
    فرقی نمیکنه...چه تک تک چه باهم...من با هم فلش میکنم...این مشکل کاستومایز و فار منیجر نیست...مشکل اینه که وقتی شما main &fs رو فلش میکنی با فریمور جدید بعد باطری رو در میاری میزنی جا وصل میکنی به ++xs باید تو قسمت فریمور اسم fs فریمور رو بزنه...مثلا من یه زمانی با euro2 فلش کردم زد euro2 ..چند وقت پیش با R4ED001 فلش کردم زد R4ED001 ....برا شما هم باید بزنه R4ED001 ولی همون فریمور قدیمی رو زده R4DB005 .......این یعنی اینکه ورژن fs تغییر نکرده و زمانی که شما main ورژن دیگه رو روش فلش میکنی قاتی میکنه....شاید گوشی شما lock شده....

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا من 2 راه به نظرم میرسه:

1. کاستومایز کردن با روش bruteforcing.....

اول main&fs رو فلش کن بعد گوشی رو جدا کن باطری رو در بیار بزن جا ....تو فولدر file to upload برنامه رو خالی کن یعنی هیچی نباشه توش بعد هم این مسیر رو بساز tpa\preset\custom بعد تو فولدر custom فایلهای کاستومایز رو کپی کن باید 8 تا فایل باشه به حجم 62.7 کیلوبایت....اسم هاشون باید اینا باشه:

CONTENT_DOWNLOAD_HOOK.itm
    customize.xml
    FM_PICTURES_HOOK_3.itm
    FM_SOUNDS_HOOK_3.itm
    FM_THEMES_HOOK_3.itm
    FM_VIDEOS_HOOK_3.itm
    GAMES_HOOK_3.itm
    SETT_RINGTONE_HOOK_3.itm

گوشی رو وصل میکنی به ++xs ...قسمت Sfx ...بقیه کارا هم مثل بلند کردنه صدا با phone xs alpha 6 ....ممکنه طول بکشه..........

2.فلش کردن با فریمور R4DB005

اگه راه اولی جواب نداد..میتونی ورژن R4DB005 رو پیدا کنی هم main&fs روش فلش کنی اگه تونستی با فار منیجر کاستومایز رو کپی کنی(ممکنه وصل نشه) که چه بهتر....ولی اگه وصل نشد باید با ++xs روش bruteforcing کاستومایز رو آپلود کنی تو گوشی...مثله راه اول....

اگه هیچ کدوم از اینا نشد ...خوب مشخصه که باید ببری بیرون با باکس برات فلش کنن...به یارو بگو آخرین ورژن رو برام بریز و رجیستر هم نکن...تا آنتن نده و بتونی ثبت کنی.........موفق باشی .....یا حق

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

باشه حمید جان آخرین شانسمم میرم امتحان کنم!!!
    الان باید برم تا غروب کلاس دارم بعد کلاس شاید اومدم سرش ببینم چی میشه شایدم بدم به دوستم خودش ببره بیرون برام فلش کنن بعد ثبت کنن!!!
    نمیدونم خودمم موندم چیکار کنم!!!
    اگه رفیقم امروز واسه ثبت میره بهش میدم که فلش کنه بعد ثبتش کنه ولی اگه امروز نره خودم دوباره یه تست میکنم!!!

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستی از ورژن R4db005 لینک مستقیم داری؟
    من الان تو سایت تاپ سونی هستم عضوم شدم ولی نمیدونم چرا نمیتونم دالود کنم!!!
    اگه لینکشو داری یه حالی به ما بده!!!
    Last edited by vodka; 07-05-2007 at 07:21.

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به یارو بگو آخرین ورژن رو برام بریز و رجیستر هم نکن...تا آنتن نده و بتونی ثبت کنی.........موفق باشی .....یا حق
    bebakhshid ke intori minevisam !
    mage mokhaberat jadidan goushiaro sabt mikone ?

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

bebakhshid ke intori minevisam !
    mage mokhaberat jadidan goushiaro sabt mikone ?
    نه ثبت نمیکنه ولی مثل اینکه ودکا جان با وزیر مخابرات رفیق شیش هستن! واسه همین میتونه بثبته.
    خوش به حالش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •