دوست عزیز
ساز دهنی از قمیت هایی حدود 3 یا4 هزار تومان در مدل های خیلی آماتور شروع میشه تا قیمت های بالا![]()
دوست عزیز
ساز دهنی از قمیت هایی حدود 3 یا4 هزار تومان در مدل های خیلی آماتور شروع میشه تا قیمت های بالا![]()
دوست عزیز سلام
خیلی خوشحال شدن از اینکه یاد ساز بی نظیر قانون رو زنده کردین
قانون یک ساز بسیار قدیمی و اصیل ایرانیه
من زیاد شنیدم که در زمان دور ، سازی به نام ارگانون وجود داشته که از تجزیه ی اون 2 ساز ارگ (کلیسایی) و قانون بوجود اومده.
ساز قانونی کاملا ایرانیه و طرح امروزی اون متعلق به فارابی میدونن
متاسفانه عدم توجه به این ساز ملی باعث شده که کشور های همجوار الل خصوص اعراب و ترک ها اون به خودشون نسبت بدن
از حق هم نباید گذشت ، خیلی روی این ساز کار کردن اما اصالت اون مربوط به مردمان ایران زمینه
ساز قانون در ظاهر شبیه به ساز های مضرابی هستش اما در رده ی ساز های زخمه ای-مضرابی طبقه بندی میشه
ظاهر ذوزنقه ای این ساز از دیگر ساز ها متمایز کرده
تقریبا طولی حدود 40 تا 50 سانت در ضلع بزرگ خودش داره
در قسمت راست این ساز پوست هایی نازک( مانند پوست تار) به صورت مستطیلی کشیده شده و خرک بلند چوبی این ساز با ارتفاع نسبتا کم با چند پایه روی این پوست ها قرار داره.
روی این ساز 78 سیم کشیده شده که به صورت 3 تایی با هم کوک میشن که حاصل اون 26 صدا برای این سازه
این سیم ها در سمت راست ساز بسته شده ، بعد از عبور از روی خرک وارد قسمتی از ساز میشه که برای کوک موقت یا تغییر موقت صدا ( زیر و بم کردن در حد 1.5 پرده ) تعبیه شده ، بعد هم به گوشی های کوک ختم میشه.
قانون قابلیت تطابق با کلیه فواصل کروماتیک موسیقی شرق و غرب رو داره ، برای قانون روی کلید فا برای دست چپ و کلید سل برای دست راست نت نویسی میکنند.
نوازندگی این ساز با ناخن انگشتان سبابه ی دو دست صورت میگره و به جای اون میشه از انگشدانه هایی هم استفاده کرد که بری این ساز ساخته شده .
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
موفق باشید
Last edited by vioman; 31-01-2009 at 07:30.
خیلی عالی بود من اصلا باورم نمیشد که بتونم از این ساز اطلاعاتی بدست بیارم
من تنها چیزی که از این ساز میدونستم این بود که جزو دسته سازهای زهی هست
راستی اسم انگلیسی این ساز چیه؟
دوست عزیز سلام
اصلا قابل شما رو نداشت ، من باید عذر خواهی کنم از اینکه اطلاعاتم در حد کمی بود:43:
انگلیسی زبان ها این ساز رو Kanoon مینامند
موفق باشید![]()
میشه قیمتی درباره قانون بدید در چه حدودی هست این ساز فوق العاده ( صداش بسیار زیباست)
سلام دوستان یه سوال دارم اونم اینه که قیمت تیونر برای کوک سنتور چند هست و میشه عکس بزارید ممنون
و کتاب اموزشی یا فایل اموزشی نت سنتور رو هم دارید ممنون؟(برای دانلود)
با اجازۀ vioman
منم به چند تا از سوالا 1 جوابي ميدم
مگه كلاس هاي موسيقي بيشتر از 1 يا 2 روز تو هفته ان؟؟؟؟؟سلام
من یه چند تا سوال داشتم که امیدوارم دوستانی که در این مورد سررشته دارن بهم کمک کنند.
من تا همین چند وفت پیش گیتار فلامنکو کار میکردم و بعد همه تمرین هام را به خاطر درسم ول کردم . الان می خوام دوباره به دنیای نوازندگی برگردم ولی نمیدونم بهتره همون ساز خودم را ادامه بدم یا ساز مورد علاقه ء دیگه ام سه تار که خیلی هم صداش رو دوست دارم را بخرم و از اول شروع کنم...
با توجه به تفاوت های این دو ساز با هم واینکه من هم آدمی هستم که یک بار از زیر بار مسولیت تمرین مداوم فرار کرده فکر میکنید.ممکنه اگه سه تار هم بخرم بعد از مدتی تمریناتش کلافه ام کنه!البته الان یه خورده مصمم تر هستم.
من بودم هر دو رو ميرفتم.سه تار رو كه دوست داري پس تمرين خواهي كرد.گيتار مثل قبل ادامه بده.
من يه barcelona LC-3900C NL دارم براي را افتادن خوبه .اتفاقا يكي از دوستام هم گيتارو برا اجرا از من گرفته بود ميگفت گيتار خوبيه.گیتار کلاسیک تو قیمت های 100 تا 120 چی پیشنهاد میکنید؟
اكسر جاها براي ياد دادن سازدهني از ترمولو شروع ميكننسلام دوستان
ساز دهنی ها تو چه رنج قیمتی هستن؟
كه براي شروع ميتوني SAW كه چيني هست با قيمت 18000تومن بگيري يا
HOHNER مدلOCEAN STAR بگيري كه 24000/25000 تومنه
من خودمم HOHNER-OCEAN STAR دارم خيلي باحاله
ولي يادت باشه هيچ وقت ساز دهني با بدنۀ فلزيه رنگ شده نگير.
دوست عزیز
متاسفانه من از قیمت دقیق قانون بی خبر هستم اما فکر میکنم قیمت اون حوالی سنتور بگرده ، فقط شاید قمیت های خیلی پایین نداشته باشه
قیمت تیونر از 7 ، 8 هزار تومان (فقط تیونر) شروع میشه تا حدود 30 هزار تومان(تیونر ، مترونوم-دیاپازون)
اگر به فواصل ربع پرده تسلط ندارین دستگاهی بگیرین که ربع پرده رو نشون بده ، مثل دستگاه رهاب (شرکت صوت آذین) و سعی کنید دستگاهی بگیرین با برق و باطری کار کنه
چون بعضی از دستگاه ها وقتی باطریشون تا حدی ضعیف میشه خطای کارشون زیاد میشه.
موفق باشید
دوست عزیز
بهتره شما سوالتون رو در تاپیک هایی مطرح کنید که در روی موسیقی الکترونیک تبادل نظر میکنند
سوالات اینجا بیشتر در مورد ساز های موسیقی هستش
موفق باشید![]()
سلام.....يه سوال .......ببخشيد اساتيد گوشاشونو بگيرن.......سوالم در حد كودكستانه..............
گيتار اسپانيايي.......همون كلاسيكه.....يا فلامينگو.................................. .......................
بعد......من اگر بخوام اسپانيايي ياد بگيرم....و .......بخرم از كجا شروع كنم........بازم ببخشيد...![]()
سلام به همه
من یکه سوال داشتم اونم اینکه که شاید شاید بخوام یک ساز بخرم حالا موندم چی بخرم یعنی بین سه تار و سنتور موندم به نظر شما کدوم ذو بخرم که هم در کوتاه مدت وهم دراز مدت خراب نشه آخه شنیدم که سنتور ممکنه خودش خراب بشه البته با بودجه کمی که من دارم مثلا 70 تومن حالا به نظر شما کدوم رو بخرم خیلی ممنون میشم که یک توضیح خوب و قانع کننده بدید بازم ممنون و متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)