somayehns جان این شکلی پایینه چیه؟؟؟؟بد جور با حاله!!! اسکینه یا برانامه player است؟؟؟
__________________________________________________ ____________________________
راستی عجب سیم هایی برامون گذاشتی هااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
somayehns جان این شکلی پایینه چیه؟؟؟؟بد جور با حاله!!! اسکینه یا برانامه player است؟؟؟
__________________________________________________ ____________________________
راستی عجب سیم هایی برامون گذاشتی هااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟
عزیز جان این واسه چیه؟؟؟ کاراییش چیه؟؟؟؟ فقط واسه v3x هست؟؟؟
راستی در مورد drm هم یه چیزایی بگو؟؟؟
ممنون
خیلی خوشحالم دوست عزیز
در مورد مسیج ها هم به هیچ نتیجه فعلا نرسیدیم فقط درست یادم نیست که از کجا این رو یاد هست(شرمنده از صاحب این مطلب)
جریانش این بود که تو setup مسیج ها میری و تو قسمت store to momory card مسیج هات ذخیره میکنی!!
من خودم به دلیل مشکل خاصی که برای گوشیم پیش اومده نتونستم!!! این کار رو انجام بدم ولی فکر کنم جواب بده!!!
شما یک امتحان کن ضرر نداره!!!
عزیزم برنامه های روی گوشی موتورولا همه شون تاریخ انقضا داره و وقتی به اون تاریخ میرسه دیگه کار نمیکنه .
پیشنهاد میکنم تاریخ گوشیت رو به عقب برگردونی و یه تست بکنی .
در مورد seem من اطلاعی ندارم .
من رشته کامپیوتر خوندم و فقط میتونم از نقطه نظر نرم افزاری کمک کنم .
در مورد عکس هم یه برنامه روی نوکیا دیدم که البته اسمش یادم نیست . ولی برنامه های جاوا بدون توجه به سخت افزار و سیستم عامل اجرا میشه . و به همه گوشیا میخوره . فقط شانس بیاری و باگ نداشته باشه که روی گوشیت کار کنه .
موفق باشی *** گوشی همه همش زنگ بخوره !!!
----------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه مجزا و به صورت جاوا وجود نداره اما با تغییرات روی Audio Player خود گوشی احتمالا بشه یه کاری کرد ولی فی الحال نمی دونم چه طوری
دنبالش نگرد وجود نداره مخصوصا برا V3x
85 به 86 و بالاعکس امکان پذیر نیست ولی اگه فایل هاشو مجزا کنی می شه یعنی مثلا یه Mp سری 85 را تیکه تیکه کنی و از نماد های اون استفاده کنی
Boot Loader مثل BIOS تو کامپیوتر می مونه که هم به روشه سخت افزاری و هم نرم افزاری فایل ارتقائه تو ایران سخت افزارش و سراغ ندارم که کسی ارتقاء بده اما نرم افزاری می شه ولی به دلیل این که نحوه ی ارتقاء اون و هیچ یک از فروم ها تائید نکردن بهت پیشنهاد نمی کنم.
1- اون لینک یه DRM برا گوشی V3x سری 85
2- DRM یه فایلیه که توسط اون می شه نماید های آنتن و باطری و انیمیشن اارسال و دریافت پیام و .... رو تغییر داد و روشه نصبش هم مثل فلش کردن گوشی با این تفاوت که روی کد کروپ 15 تغییر ایجاد می کنه
3- در مورد Seem هم فراموش نکردم اما دقیقا یادم نمی یاد چی می خواستی یه بار دیگه به بنده حقیر لطف کن و بگو
4- برای گرفتن DRM های گوشی V3i بعد از عضویت به این لینک برو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gsm جان اینم یه سری DRM برا V3i :
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این دی آر ام هارو نصب کردم,ولی تغییری تو گوشیم ایجاد نشد!
مشکل چیه؟
در ضمن تمامی مراحل موفق بود,مطمئنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)