منظورم این بود که وقتی میخاد یه آهنگ رو پخش کنه حدود 20 تا 30 ثانیه طول میکشه.
یعنی اگه وقتی کلید سمت راست رو بزنی تا اینکه آهنگ بعدی بیاد 30 ثانیه طول میکشه.
البته گوشیه من k750 هستش شاید رو w810 اینطوری نباشه.
منظورم این بود که وقتی میخاد یه آهنگ رو پخش کنه حدود 20 تا 30 ثانیه طول میکشه.
یعنی اگه وقتی کلید سمت راست رو بزنی تا اینکه آهنگ بعدی بیاد 30 ثانیه طول میکشه.
البته گوشیه من k750 هستش شاید رو w810 اینطوری نباشه.
شوخی میکنی؟![]()
![]()
![]()
اکه همچین چیزی بود که من اصلا معرفیش نمی کردم....اصلا..مال من کمتر از ثانیه میره رو اهنگ بعدی...سرعتش با پلیر خود گوشی فرق نداره....
عجیبا غریبا![]()
داش مصطفی این پچها کدوما روی w810 جواب میدن؟
اینا جواب میدن؟
redio_patch:پچي به اين نام به اين منظور هست که بتونيد از راديو گوشي بدون اتصال به هندزفري استفاده کنيد
work phone without sim cards:کاملا معلومه ديگه....يعني بتونيم از امکانات گوشي بدون سيم استفاده کنيم
flashlight_on_off_camera_button:روشن کردن چراغ قوه با کليد دوربين و کم و زياد کردن نور ان با کليد صدا در مديا پلير
password_functions_phone:قفل کردن گوشي با پسورد...که براي وارد شدن به منو هميشه پسورد مي خواهد
protection_by_the_password:اينم از همون دسته پچ هاي بالايي هست...که البته کارايي هاشون متفاوته...معمولا پچيبا اين نام..علاوه بر منو شماره ها و عکسهاتون رو هم با پسورد محافظت ميکنه
dlver_vibraيا vibra_when_someone_pichks_up:وقتي به کسي زنگ مي زنيد به محض برداشتن تلفن گوشي شما يه ويبره ميخوره که نشاندهنده اينه که طرف مقابلتون گوشي رو برداشته...خوبيش اينه لازم نيست..همش گوشي رو کنار گوشتون نگه داريد
notification_calls_flashlight_vibra:اينم از اون پچ هاي مورد علاقه ي منه....در صورت miss call داشتن شما رو هر 30 ثانيه با فلاش و ويبره اگاه ميکنه
replase_logo_operator_time_and_data:حذف لوگوي مخابرات و جايگزيني ان با ساعتو تاريخ
remove_java_permission:يه پچ بسيار عاليه مخصوصا براي کسايي که روي گوشيشون برنامه هاي مثل موبي و...دارن پچ بسيار کاربردي هستش....براي هميشه شما رو از دست تاييد کدن خلاص ميکنه
remove_accept files:واسه کسايي که با بلوتوص زياد کار دارن خيلي به درد مي خوره....پيغام yes...no رو حذف ميکنه..و ديگه لازم نيست واسه هر فايل تاييد شه که خسته کننده هم هست اين کار
no_gprs_indication:کسايي که از خطوط ايرانسل استفاده ميکنن مي تونن هنگام سرچ اين نام رو سرچ کنن....کسايي که ايرانسل استفاده ميکنن ميدونن که شکل انتن تغيير ميکنه و يه جورايي بد ميشه...و دوست دارن اون مربع معکوس رو حذف کنن....با اين پچ به خواستشون مي رسن
flight_mode:اينم يه پچ جالب و کمي عجيب!!با اين پچ مي تونيد حال افلاين رو تو گوشيتون فعال کنيد...يعني انتقال و دريافت سيگنال از بي تي اس قطع ميشه!!
سلام
من فریمور R4ek001 رو روی گوشی فلش کردم کجای این مشکل داره سرعت که خوبه عالی آنتن هم بهتر شده تو این فریمور.
سلام
ميخواستم راهنماييم كنيد كه وقتي پچي رو رو گوشي ريختيم چطوري بايد اونو حذف كنيم
چون من پچ battery_of_the_blue_colour_w800_r1bc002 رو روي گوشي k750 r1bc002 ريختم كه الان وضعيت شكل نمايش باطري و انتن كاملا بهم ريخته اگه امكان اصلاحش وجود داره خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.
اولا نباید پچی رو مربوط به گوشیه شما نبود رو روش میریختید
برای حذفش باید تمام مراحل کپی پچ رو انجام بدید و ایندفه گزینه remove patch رو انتخاب کنید.
سلام گل پسر...
نه بابا اگه اين همه پچ رو ساپورت مي کرد که ديگه چه غمي بود؟
پچ هاي 810 هنوز کم هستن و بيشتر هم از يک ورزن هستن(اخرش 031داره)...توي اين انجمن 8 تا پچ واسه دبليو810 تا الان معرفي شده
اينم ادرس هاشون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين 3 تا رو حميد معرفي کردن
عين صحبت ايشون رو اينجا ميگذارم يه دفعه ديگه:
. پچ rewinding_audio_files_faster: اين پچ براي اين هست که بتوانيم فايلهاي صوتي رو با سرعت بيشتري به جلو يا عقب ببريم ..خودم تست کردم آهنگ 10 دقيقه اي را در 15 ثانيه به جلو يا عقب ميبرد
2.پچ 16BFont : اين پچ فونت کوچک است...نوشته هاي قسمت now playing واکمن رو کوچک تر ميکند ...بعد از نصب اين پچ شما ميتوانيد با ويرايش فايل layout .xml اندازه نوشته هاي قسمت هاي مختلف را کوچک يا بزرگ کنيد (در آينده توضيح خواهم داد)
3. پچ Remove_java_security_restrictions : اين پچ محافظ جاوا رو حذف ميکنه و ديگه از شما سوال نميپرسه و ديگه لازم نيست هيزرت زرت yes بزنيد...اين پچ بخصوص براي برنامه هايي مثل moby explorer خيلي کاربرد داره.
و اين هم 5 تا پچ که توحيد معرفي کردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي اين 8 تا پچ 2 تاشون اسميشون معروفه و تو ليستم اورده بودم...يکي راديو هست يکي هم جاوا پرميشن
خوب فارسیشهنوز انگار نیست که واسه اونهایی که با فارسی کار می کنن خوشایند نیست...یه نفرم که امتحان کرده بود از قسمت پلیر و اهنگ هاش می نالید...ضمن اینکه این ورزن ما قبل اخریه که 031 داره اسمش خیلی بیشتر داره جا میوفته و هدف سازندگان پچ قرار گرفته که این خودش یه مزیته نسبت به اخرین فریمور
مرسی توحید جان دیگه..دیگه تاپیک در اختیار شماست از این به بعد...من دیگه از 2 شنبه خیلی کم ان میشم..خیلی هنر کنم...1 شنبه یا 2 شنبه یه زمان کمی بیام...درسه دیگه...
سعی میکنم امروز و فردا تا می تونم تاپیک رو بترکونم....از هر نکته ایی که فکرش رو کنید.....پس منتظر یه طوفان در این تاپیک باشید
کامیاب باشی
معرفی چند تا پچ خيلي باحال
با نصب اين پچ ها ديگه نيازي به phone xs يا far نيست
1-redirect_folder_layuot_to_other
اين پچ مسير فايل layout گوشيتون رو به فولدر ly تو other (حافظه داخلي) منتقل ميکنه
قبل از فلش کردن main گوشي حتما بايد فولدر ly رو تو other بسازيد و فايل layout.xml رو داخلش قرار بدين
2-redirect_folder_menu_to_other
اين پچ مسير menu گوشيتون رو به فولدر menu تو other (حافظه داخلي) منتقل ميکنه
قبل از فلش کردن main گوشي بايد فولدرmenu رو تو other بسازيد و فايل menu.ml+آيکن هاي منو
رو داخلش قرار بدين
3-change_mp_folder
اين پچ مسير mp گوشيتون رو به فولدر mp تو other (حافظه داخلي) منتقل ميکنه
قبل از فلش کردن main گوشي بايد فولدرmp رو تو other بسازيد و فايل آيکن هاي مديا پلير
رو داخلش قرار بدين
4-move_drivers_to_other_v4
اين پچ مسير درايور هاي( صدا و دوربين و صفحه نمايش) رو به فولدر drv تو other (حافظه داخلي) منتقل ميکنه
قبل از فلش کردن حتما بايد فولدر drv رو تو other (حافظه داخلي) بسازيد و تمامي درايور هاي
صدا و دوربين و صفحه نمايش رو داخلش قرار بدين
برای استفاده از این پچ ها و پیدا کردنشون اول اموزش برنامه جی اسلاید و فار رو از این سایت سرچ و فرا بگیرید...پچ ها رو هم با سرچ راحت بدست می یارید
برگرفته از سایت موبایلستان
کامیاب باشید![]()
با توجه به اينکه مدتيست ديگه تماميه سريال ها اصل به شمار ميان...تمايل براي يادگيري کارهايي مثل هک...فلش...هر روش بيشتر و بيشتر ميشه
با اين حساب منم سعي ميکنم نکات رو به سمتي ببرم که شما بيشتر ميپسنديد:
خوب اينم يه اموزش خيلي جالب :
تغيير درايور دوربين از طريق گوشي بدون نياز به کامپيوتر( 92 درايور در گوشي)اين اموزش زماني که نوشته شده فقط براي کا 750 تست شده بوده...اما حالا پچ مربوطه براي گوشي هاي مختلف ديگر هم وجود داره..
تو پست قبل هم اشاره کردم..يکي از پچ هايي که تو پست قبلم ادرس دادم همين پچ لازم اين اموزشه
با اين حال خودم هنوز واسه 810 امتحانش نکردم
قبل از خواندن اموزش اولين کاري که بايد کنيد...بايد اين پچ رو پيدا کرده و داشته باشيد
move_drivers_to_other_نام مدل گوشيتون_ورزن فريم ور گوشيتون.vkpبا اين آموزش مي توانيد در کمتر از 10 ثانيه درايور دوربين گوشيتون را از داخل خود گوشي (بدون نياز به کامپيوتر و برنامه هاي فار و فونيکس) عوض کنيد و در ضمن تمام ورژنهاي درايور را هميشه همراه داشته باشيد.
ابتدا با توجه به فريمور گوشيتون پچ را دانلود کرده و با استفاده از فار يا XS++ 1.2 روي گوشي نصب کنيد. ( اين پچ از نوع استاندارد هستش براي گوشيهاي CID-49 با استفاده از XS++ 1.2 يا فار روي MAIN گوشي نصب ميشه )
بعد از نصب اين پچ دوربين کار نخواهد کرد چون اين پچ مسير درايور دوربين را که پيش فرض ifs/settings/camera/ هستش را تغيير ميده به مسير tpa/user/other/ که در دسترس هست.
ابتدا يک فولدر به نام drv در پوشه other گوشي ميسازيم تاکيد ميکنم در پوشه other گوشي نه در مموري استيک.( اين پوشه را با استفاده از برنامه pc-suite خود سوني اريکسون يا با استفاده از MyPhoneExplorer ساخته ميشود)
فايل زيپ را دانلود کرده بعد از unzip در پوشه other مموري قرار دهيد. (فقط پوشه other مموري استيک)
اين فايل حاوي 92 درايور دوربين هستش (تقريبا تمامي درايورهايي که براي دوربين ساخته يا اديت شده اند)
حالا کار ما با کامپيوتر تمام شده و سراغ گوشي مي رويم
براي نصب يا عوض کردن درايور ابتدا از طريق File manager به داخل فولدر other مي رويم داخل پوشه 92cameradriver مي رويم و براي مثال داخل فولدر 10 وارد مي شويم camdriver0 ظاهر ميشه
گزينه سمت راست را More را ميزنيم به Manage files رفته و Copy to phone را ميزنيم. پوشه 10 به داخل حافظه گوشي کپي ميشود.
دوباره از طريق other وارد پوشه تازه کپي شده 10 شده بعد از ظاهر شدن camdriver0 به گزينه سمت راست يعني More رفته بعد Manage files را کليک کرده و Move to folder را انتخاب کرده و هدايت ميکنيم به درون فولدر drv که قبلا ساخته بوديم درايور دوربين حالا آمده شد. فولدر خالي را هم پاک ميکنيم از منوي مخفي گوشي درايور را چک کنيد.
توجه 1 : فولدر drv وهمچنين فايل camdriver بايد در حافظه گوشي باشه تا کار کنه.
توجه 2 : قبل از تغيير درايور براي دفعات بعدي قبلا درايور را از داخل فولدر drv پاک کنيد.
توجه 3 : از همين پچ فقط استفاده کنيد چون پچهاي ديگر هم درايور دوربين و هم درايور صفحه نمايش را تغيير ميدهند که به نظر من اصلا نيازي به تغيير درايور صفحه نمايش نداريد.
اين اموزش کار ديگري بود از کاربر مسعود57 از سايت موبايلستان
ضمن اینکه مسئولیتی بر عهده ی من نیست
اميدوارم مورد توجه همگي دوستان قرار بگيره
ببخشید یادم رفت فایلش رو بگذارم:
اپلود شده تو دیو شیر
http://www.divshare.com/download/1339081-41c
کامیاب باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)