سلام. برای من یک گلکسی نت 2 از دبی بعنوان هدیه آوردن که هنوز آکبنده و باز نشده میخوام بدونم آیا میشه با قلم اون به فارسی نوشت و نت برداری کرد؟ اگه نمیشه با یه گوشی دیگه عوضش کنم. چون بیشتر اعتبار این گوشی به قلم اون هست.
سلام. برای من یک گلکسی نت 2 از دبی بعنوان هدیه آوردن که هنوز آکبنده و باز نشده میخوام بدونم آیا میشه با قلم اون به فارسی نوشت و نت برداری کرد؟ اگه نمیشه با یه گوشی دیگه عوضش کنم. چون بیشتر اعتبار این گوشی به قلم اون هست.
ای بابا ! کسی نبود به این پست جواب بده ؟!![]()
سلام دوستان
نخواستم یه تاپیک جدید برا سوالم درست کنم پس همینجا میپرسم
یه گلکسی یانگ دارم از سامسونگ اپلیکیشنش خیلی کم استفاده میکردم ولی دیشب خواستم چند تا چیز دانلود کنم دو سه تا دانلود و نصب کردم
اما الان میخوام چند تا دیگه دانلود کنم میگه نات ایناف مموری
چرا؟
حافظه داخلی گوشی 100 مگ خالی داره و رم هم 6 و نیم گیگ
پس چرا میگه فضا وجود نداره؟
سلام ، من یک گوشی SIII دارم خاموش شده و دیگه روشن نمیشه > چه خاکی تو سرش بریزم ؟؟؟![]()
هیچکس اینجا جواب نمیده خودتونو خسته نکنید
با سلام
چرا در هنگام نصب برنامه بر روی گوشی گالکسی ایس هیچ سوالی در مورد اینکه این برنامه بر روی رم گوشی نصب شود یا بر روی اس دی کارت (حافظه خارجی ) پرسیده نمیشود؟
من گوشیم سامسونگ هست چرا نمیتونم با سامسونگ سایت اینستاگرام ثبت نام کنم ؟![]()
سلام
گوشی من samsung wave II s8530 است.
به تازگی مشکلی با گوشیم پیدا کردم وقتی گوشیم رو به پی سی وصل می کنم گوشی شناخته نمیشه درایورش رو هم آپ کردم ولی باز نمیشناسه تو device manager هم این جوری میشه
لطفا راهنمایی کنید مرسی![]()
سلام
یه مشکل در کانکت شدن وای فای گوشی سامسونگ S5560 مارول دارم
مودم بیسیم و TPlink 8901G هستش
دستگاه هایی که باهاش همزمان کانکت هستند بدون هیچ مشکلی و بیسیم
-----
تلویزیون LED اسمات سامسونگ
کامپیوتر
مشکلم با گوشی S5560 سامسونگم هست که نمی دونم تنظیمات رو چیکار کنم
گزینه وای فای رو روی گوشی انتخاب می کنم مودم رو میشناسه وقتی می زنم روی گزینه وایرلس سه تا گزینه روی گوشی میاد:
اتصال
افزودن
جزئیات
روی اتصال می زنم گزینه های فعالش این شکلی هست:
نوع اعتبار که شامل چهار گزینه هست:
ورود
کلید اشتراکی
WPA
WPA2
نوع رمز گذاری:
TKIP
AES
کلید شبکه که یه کادر هست و احتمالا پسورد وایرلس مودم رو می خواهد
پروتکل:
HTTP
WAP
متفرقه
بعدش:
آدرس سایت اصلی:
http://
آدرس ......: کادر خالی جلوش هست
زمان تأخیر: 300 ثانیه هست
بعدش نوشته:
موقتی: دو گزینه داره
روشن و خاموش که روی خاموش هست
گزینه بعدی:
تنظیمات 802.1x
تنظیمات بیشتر که وقتی بازش می کنم شامل:
ایستا IP
و غیره که غیر فعال هست
لطفا راهنمایی کنید تنظیمات رو چیکار کنم الان دو هفته است مودم رو خریدار کردم هیچ کسی هم نمی تونه کمکم کنه کانکت بشم
مودم هم به صورت PPPOE کانکت هست
با تشکر و سپاس
با سلام سوال در باره گوشی سامسونگ مدلGT-b7722i مشکل اینجانب درباره فعال سازی wifi در گوشی میباشد هر بار که این قسمت را میخواهم فعال کنم گوشی هنگ میکند و on نمیشود از زمان خرید گوشی نتوانستم از این قسمت استفاده کنم راهی برای حل این مشکل هست با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)