تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: یک مقایسه کامل

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ابتدا از دوست عزیزموم به خاطر اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتند تشکر میکنم.

یه مطلب از قلم افتاد و این است که w810, w700 فایلهای Macromedia Flash را پشتیبانی میکنند. اما k750, w800این فایلها را پشتیبانی نمیکنند.

در ضمن میزان حافظه داخلی w810 تو خود سایت SE 20 مگ اعلام شده. اما شما گفتی که در حقیقت 30 مگ هست. آقا جریان چیه؟

حالا در کنار این همه مزایا سرعت اجرای برنامه های سه بعدی و ... توی بنچ مارکها از k750, w800 کمتر هست. البته در برخی موارد هم قویتر هست.

در مورد دوربین. در اکثر سایت ها نوشتن که دوربینهای w800, k750, w810 با هم یکی هستند. اما اگه عکسهاشونو خودتون مقایسه کنین میبینین که اینطور نیست. کیفیت دوربین w810 همونطوری که دوستمون گفت بهتر از بقیه هست.

در ضمن کیفیت ال سی دی w810 هم بهتره. شفافیتش بیشتره و تو نور خورشید هم تصویرش بهتر از بقیه هست. در ضمن سایز ال سی دی های k750, w700, w800 1.8 اسنچ هست ولی در w810 سایز ال سیدی 1.9 اینچ هست. البته تعداد پیکسلهاشون با هم برابر هست.

یه نکته دیگه هم دوستمون یادش رفت که بگه اونم هندزفری w810 هست که بهتر از بقیشون هست. با هندزفری w900 یکی هست.

همچنین w810 چهار یانده هست ولی اون 3 تای دیگه سه بانده هستند.

w810, w700 یو اس بی و بلوتوث 2 دارند ولی k750, w800 ورژن 1 دارند.

w810, w700 مگاباس دارند ولی k750, w800 ندارند.

خلاصه دیگه اینکه با توجه به جمیع موارد w810 بهتر از بقیه هست. USB Mass Storage دیگه نور علی نوره. دیگه نیازی به فلش هم برای انتقال داده ها ندارین.
    در مورد حافضه 32 است نه 30 من خودم الان 25 تا خالی دارم وقتی از my phone explorer استفاده میکردم
    و تو مشخصات گوشی رفتم نوشته بود free space 25 ..... total space 32 میتونید خودتون هم امتحان کنید
    دوست من ممنون از اصلاعاتی که دادی ولی ابعاد تصویرش رو که فکر کنم نوشته بودم دقیقا با خط کش میلیمتری
    گرفته بودم درست بود نه اون 1.8 شما

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ابتدا از دوست عزیزموم به خاطر اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتند تشکر میکنم.

یه مطلب از قلم افتاد و این است که w810, w700 فایلهای Macromedia Flash را پشتیبانی میکنند. اما k750, w800این فایلها را پشتیبانی نمیکنند.

در ضمن میزان حافظه داخلی w810 تو خود سایت SE 20 مگ اعلام شده. اما شما گفتی که در حقیقت 30 مگ هست. آقا جریان چیه؟

حالا در کنار این همه مزایا سرعت اجرای برنامه های سه بعدی و ... توی بنچ مارکها از k750, w800 کمتر هست. البته در برخی موارد هم قویتر هست.

در مورد دوربین. در اکثر سایت ها نوشتن که دوربینهای w800, k750, w810 با هم یکی هستند. اما اگه عکسهاشونو خودتون مقایسه کنین میبینین که اینطور نیست. کیفیت دوربین w810 همونطوری که دوستمون گفت بهتر از بقیه هست.

در ضمن کیفیت ال سی دی w810 هم بهتره. شفافیتش بیشتره و تو نور خورشید هم تصویرش بهتر از بقیه هست. در ضمن سایز ال سی دی های k750, w700, w800 1.8 اسنچ هست ولی در w810 سایز ال سیدی 1.9 اینچ هست. البته تعداد پیکسلهاشون با هم برابر هست.

یه نکته دیگه هم دوستمون یادش رفت که بگه اونم هندزفری w810 هست که بهتر از بقیشون هست. با هندزفری w900 یکی هست.

همچنین w810 چهار یانده هست ولی اون 3 تای دیگه سه بانده هستند.

w810, w700 یو اس بی و بلوتوث 2 دارند ولی k750, w800 ورژن 1 دارند.

w810, w700 مگاباس دارند ولی k750, w800 ندارند.

خلاصه دیگه اینکه با توجه به جمیع موارد w810 بهتر از بقیه هست. USB Mass Storage دیگه نور علی نوره. دیگه نیازی به فلش هم برای انتقال داده ها ندارین.
    واقعا متاسفم كه اينطوري در مورد گوشي ها قضاوت مي كنيد
    كي گفته w800 مگاباس نداره.داره خوبش هم داره
    كي گفته w800 يو اس بي و بولوتوث ورژن 2 نداره
    اگه w810 چهار بانده هستش پس چرا صداش از w800 كمتره
    هندز فري w810 با w800 يكي هستش و تنها فرقشون توي رنگشون هستش و از لحاظ صدا كاملا يكي هستند
    عكس هاي w800 و w810 هيچ فرقي با هم ندارند و كيفيتشون هم يكيه تازه w810 چون درپوش لنز نداره ولنز زودتر كثيف ميشه و زودتر خش ميفته
    تازه اگه زبان بر روي فارسي گذاشته شده باشه درج تاريخ بر روي عكس روشن باشه هنگامي كه عكس مي اندازيد مي بينيد كه زمان (صبح يا عصر) بصورت فاصله داره مينويسه مثل ( ص ب ح) يا (ع ص ر )
    حافظه جانبي گوشي هم همون 20 تا هستش نه 30 تا
    باطري هاي w810 هم نسبت به w800 زودتر تموم ميشند
    و يه مطلب خيلي مهم اينه چون معمولا w810 سي آي دي 49 هستش نمي توان براحتي 36 ظرفيت مسيج ها را بالا برد يا صداشي گوشي زياد كرد .اگه بخواي انجام بدي بايد كلي فايل هاي حجيم دانلود كرد تازه بعد از چند ساعت شايد بشه وارد گوشي شد و ظرفيت مسيج يا چيز هاي ديگه گوشي را بصورت كامپيوتري عوض كرد
    در ضمن بهتره دوستاني كه با اين دو گوشي بصورت عمده كار نكرده اند نظر ندهند چون كاربران را گمراه مي كنند
    تازه توي سايت مختلف درج شده كه w810 فرمان صوتي نداره در صورتي كه w800 داره .البته اينو خودم امتحان نكردم اما در اولين فرصت يه چكافي انجام مي دم ببينيم واقعا فرمان صوتي نداره

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

w810 یک باند بیشتر نداره فقط سه تا سوراخ روشه . من نمی دونم شما 4 تا رو از کجا آوردین !!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

واقعا متاسفم كه اينطوري در مورد گوشي ها قضاوت مي كنيد
    كي گفته w800 مگاباس نداره.داره خوبش هم داره
    كي گفته w800 يو اس بي و بولوتوث ورژن 2 نداره
    اگه w810 چهار بانده هستش پس چرا صداش از w800 كمتره
    هندز فري w810 با w800 يكي هستش و تنها فرقشون توي رنگشون هستش و از لحاظ صدا كاملا يكي هستند
    عكس هاي w800 و w810 هيچ فرقي با هم ندارند و كيفيتشون هم يكيه تازه w810 چون درپوش لنز نداره ولنز زودتر كثيف ميشه و زودتر خش ميفته
    تازه اگه زبان بر روي فارسي گذاشته شده باشه درج تاريخ بر روي عكس روشن باشه هنگامي كه عكس مي اندازيد مي بينيد كه زمان (صبح يا عصر) بصورت فاصله داره مينويسه مثل ( ص ب ح) يا (ع ص ر )
    حافظه جانبي گوشي هم همون 20 تا هستش نه 30 تا
    باطري هاي w810 هم نسبت به w800 زودتر تموم ميشند
    و يه مطلب خيلي مهم اينه چون معمولا w810 سي آي دي 49 هستش نمي توان براحتي 36 ظرفيت مسيج ها را بالا برد يا صداشي گوشي زياد كرد .اگه بخواي انجام بدي بايد كلي فايل هاي حجيم دانلود كرد تازه بعد از چند ساعت شايد بشه وارد گوشي شد و ظرفيت مسيج يا چيز هاي ديگه گوشي را بصورت كامپيوتري عوض كرد
    در ضمن بهتره دوستاني كه با اين دو گوشي بصورت عمده كار نكرده اند نظر ندهند چون كاربران را گمراه مي كنند
    تازه توي سايت مختلف درج شده كه w810 فرمان صوتي نداره در صورتي كه w800 داره .البته اينو خودم امتحان نكردم اما در اولين فرصت يه چكافي انجام مي دم ببينيم واقعا فرمان صوتي نداره
    مورد بالا برخی درست و برخی نا درستن
    w800 مگاباس داره یو اس بی و بلوتوث 2 هم داره
    در مورد هندز فری اصل w810 گرون تر از اصل w800 است (30 و 20) ولی بدل w800 گرون تره (12 و 6) (نمیدونم چرا )
    در مورد صدا هم یه سری به کلوپ w810 بزنید.... صدای w810 به خاطر این کمه چون کپسولی صدا (که بلندی رو تایین میکنه )روی کم گذاشته شده و 4 بانده بودن به توان پخش w810 اضافه میکنه به همین دلیل از دوستان در کلوپ w810; کپسولی w800 رو گذاشته رو 810 و میگه از w800 هم بلند تر و خیلیبا کیفیت تر شده پس قضیه صدا تموم شد
    کیفیت عکساشون فرق میکنه فکر کنم نمونه مقایسه رو هم گذاشته بودم ولی لینکش پاک شده یه مقایسه دیگه
    میذارم
    اگه منظورتون از حافظه جانبی همون حافظه داخلی است حافظه w810 32 است باور نمیکنید از مونیتور عکس بگیرم
    سی آی دی 49 : ضرفیت مسیج ها درست میگید ولی صدای گوشی رو همچنین با تعویض درایور صدا میشه به راحتی فلش میشه بلند کرد
    در مورد باتری من با این که خیلی با گوشیم کار میکنم هنوز 3 ماه نمیشه خریدمش ولی بیش از 1600 عکس گرفتم
    باور نمیکنید ثابت کنم
    بنده با هر دو کار کردم
    فرمان صوتی داره با گرفتن + یا - و بعد
    از شنیدن صدای بوق میشه این کار رو کرد
    درضمن اینقدر تلاش نکن باید قبول کنی w810 از w800 بهتره چون w810 نسخه تکمیل شده w800است
    Last edited by dark fear; 06-04-2007 at 11:31.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

w810 یک باند بیشتر نداره فقط سه تا سوراخ روشه . من نمی دونم شما 4 تا رو از کجا آوردین !!!!
    دوست من اون باند با این باند فرق میکنه اینی که شما میگی اسمش بلند گوهه اما 4 باند بودن یک سیستم
    است اگه اینه w800 هم یک بانده است

داره خودمونی میشه m_mab2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ای ول هال کردم با این تاپیک دستتون درد نکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گوشی هاتونو بندازید دور برید k800 بخرید. غیر از صداش تو همه چی کله w رو میخوابونه!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گوشی هاتونو بندازید دور برید k800 بخرید. غیر از صداش تو همه چی کله w رو میخوابونه!!!
    چه ربطی داشت البته زیاد نمیشه از شما تازه واردا انتظاری داست

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای ول هال کردم با این تاپیک دستتون درد نکنه
    خواهش میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه wantonboy13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چه ربطی داشت البته زیاد نمیشه از شما تازه واردا انتظاری داست
    برو عمووووو ، من اندازه سن جنابعالی این جا میومدم... به خاطر اینکه گفتم بقیه هم از ویدئو و آهنگای من استفاده کنند ثبت نام هم کردم.
    ربط حرف منم اینه که دارین سر دو تا گوشی (w800 و w810 ) که رو هم بذاریشون joystick گوشی k800 هم نمیشند بحث میکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •