سوني اريکسون نوکيا هر دوشون خوبه بستگي داره واسه چه کاري بخواي گوشي بخري
نتيجه سوني اريکسون بهتره هرچند که سيستم عامل نداره![]()
سوني اريکسون نوکيا هر دوشون خوبه بستگي داره واسه چه کاري بخواي گوشي بخري
نتيجه سوني اريکسون بهتره هرچند که سيستم عامل نداره![]()
آقا جان این مال وقتیه که سونی هنوز گوشی نمیزد
از همه چیز بگذریم صدای k750 سونی نوکیا رو قورت میده دیگه بقیش پیش کشتون
طبق آخرين اخبار فروش گوشيهاي سامسونگ و موتورولا به تعداد فروش نوکيا نزديکه حالا اگه بقيه برندها هم حساب نشه ميبينيم فروش نوکيا به هيچوجه 70 در صد نيست(سامسونگ+موتورولا)
کاملا تایید میشه
کاملا نایییییییییییید میشه کل کل نکنید فقط سونی اریکسون
اینم بگم که اسم اریکسون فقط برای نوکیا کافیه چه برسه که سونی هم کنارش بیاد
![]()
![]()
100 در 100 نوکیا بهتر از سونی اریکسونه . سونی اریکسون حالاحالاها مونده که بشه رقیب نوکیا
100 در 100 سوني اريكسون بهتر از نوكياست.نوكيا حالا حالاها مونده كه بشه رقيب سوني اريكسون!
اين رو بدونيد كه نوكيا واقعا اسطوره اي است دست نيافتني.
من خودم يه مدت 810 داشتم (اونم به خاطره تعريف هايي كه ازش ميشد)ولي واقعا گوشي چرتي بودو بعد از دو هفته با مقداري ضرر فروختمش.و رفتم يك ان 91 خريدم كه واقعا آخر گوشي است .
و مي تونم بگم تنها برتري 810 در بلندي صداش بود كه خيلي اين تفاوت كم بود ودر كيفيت صدا و كيفيت هندزفيري (اصلا قابل مقايسه نيست)و كيفيت رنگ (واقعا در سوني اريكسون رنگ ها غير واقعي است)و قدرت دوربين و....
قابل مقايسه نيست.
البته بگم اگر يه روز قرار باشه ازw سوني اريكسون يه گوشي انتخاب كنمw900 گوشي خوبي ميتونه باشه كه مثل اين كه اصلا ديگه توليد نميشه و خدا اون روز رو براي من وهمه كساني كه از نوكيا استفاده ميكنن نياره.
غول گوشي هاي سوني اريكسون p990 است كه در برابر ان 73 و75و76و91و92و93و95 مورچه هم نيست.
(((اين رو هم بگم مقايسه گوشي سيمبين دار با جاوا مقايسه بي نتيجه است يا بهتر بگم قابل مقايسه نيست)))
همه ی سونی بازها میدونن که W810 از نظر بلندی صدا ضعیف ترین گوشی سری W هست( حالا دیگه ببین N91 چیه )
دقیقا چیزی که میگی بر عکسه. سری W رو بیشتر به خاطر هدفونش قبول دارن ( هدفونهای چکشی )
از نظر دوربین N91 اطلاع کاملی ندارم و نمیتونم چیزی بگم.
مثل اینکه معیار شما برای انتخاب بهترین گوشی قیمتشونه. کی گفته P990 غول سونی اریکسونه
برای بار هزارم تو این فروم میگم سیمبین فقط مایه ی دردسر و مساویه داشتن سرعتی پایین و مزخرفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)