تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 61

نام تاپيک: نوكيا يا سوني اريكسون؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

13

سوني اريکسون نوکيا هر دوشون خوبه بستگي داره واسه چه کاري بخواي گوشي بخري

نتيجه سوني اريکسون بهتره هرچند که سيستم عامل نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

به میزان فروشش در کل دنیا.
    میتونی چشات رو باز کنی و فروش %70 رو ببینی.
    70% کم نیستا....
    آقا جان این مال وقتیه که سونی هنوز گوشی نمیزد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

از همه چیز بگذریم صدای k750 سونی نوکیا رو قورت میده دیگه بقیش پیش کشتون

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

طبق آخرين اخبار فروش گوشيهاي سامسونگ و موتورولا به تعداد فروش نوکيا نزديکه حالا اگه بقيه برندها هم حساب نشه ميبينيم فروش نوکيا به هيچوجه 70 در صد نيست(سامسونگ+موتورولا)

داره خودمونی میشه h_p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

طبق آخرين اخبار فروش گوشيهاي سامسونگ و موتورولا به تعداد فروش نوکيا نزديکه حالا اگه بقيه برندها هم حساب نشه ميبينيم فروش نوکيا به هيچوجه 70 در صد نيست(سامسونگ+موتورولا)
    کاملا تایید میشه

داره خودمونی میشه h_p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

و من حرف خودم را دوباره تایید میکنم
    1. برتری نسبت به کدوم مدل گوشت کوب NOKIA منظورت؟ 6630 یا 6600 یا گوشی های مزخرف سری N

2. از هر چی K800 بگذریم از دوربینش نمیشه گذشت(نمی دونم چرا دوربینشو مسخره می کنی چون از هر کس و نا کسی بپرسی K800 رو به خاطر کیفیت دوربینش میشناسه. خودت هم اگر یه سری به سایت GSMarena بزنی عکسهایی در شرایط یکسان با هر دو گوشی (K800 va N73) گذاشته که به نظر من کیفیت و ترکیب رنگ K800 بهتره.

3. از نظر قیافه هم یک امر شخصیست هر کی از یک مدل گوشی خوشش می یاد. من که عاشق K800 هستم.

3. من حاضرم گوشیم اصلا سیستم عامل نداشته باشه تا این که سیمبین ... رو داشته باشه. همش هنگه
    2 هفته پیش دوستم یه 9300 خرید تا حالا 2 بار فلشش کرده ولی بازم بعد از 2 روز هنگ کرد.
    تا حالا کدوم گوشی سونی رو دیدی که این مشکل رو داشته باشد. به نظر من سیستم عامل JAVA یکی از مزایای سونیه.برنامه ها و بازیهاش هم که ماشاءا... ریخته.

ONLY SONY ERICSSON
    امیدورم قانع شده باشی.

موفق باشید
    کاملا نایییییییییییید میشه کل کل نکنید فقط سونی اریکسون
    اینم بگم که اسم اریکسون فقط برای نوکیا کافیه چه برسه که سونی هم کنارش بیاد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

100 در 100 نوکیا بهتر از سونی اریکسونه . سونی اریکسون حالاحالاها مونده که بشه رقیب نوکیا

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

100 در 100 سوني اريكسون بهتر از نوكياست.نوكيا حالا حالاها مونده كه بشه رقيب سوني اريكسون!

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اين رو بدونيد كه نوكيا واقعا اسطوره اي است دست نيافتني.
    من خودم يه مدت 810 داشتم (اونم به خاطره تعريف هايي كه ازش ميشد)ولي واقعا گوشي چرتي بودو بعد از دو هفته با مقداري ضرر فروختمش.و رفتم يك ان 91 خريدم كه واقعا آخر گوشي است .
    و مي تونم بگم تنها برتري 810 در بلندي صداش بود كه خيلي اين تفاوت كم بود ودر كيفيت صدا و كيفيت هندزفيري (اصلا قابل مقايسه نيست)و كيفيت رنگ (واقعا در سوني اريكسون رنگ ها غير واقعي است)و قدرت دوربين و....
    قابل مقايسه نيست.
    البته بگم اگر يه روز قرار باشه ازw سوني اريكسون يه گوشي انتخاب كنمw900 گوشي خوبي ميتونه باشه كه مثل اين كه اصلا ديگه توليد نميشه و خدا اون روز رو براي من وهمه كساني كه از نوكيا استفاده ميكنن نياره.
    غول گوشي هاي سوني اريكسون p990 است كه در برابر ان 73 و75و76و91و92و93و95 مورچه هم نيست.
    (((اين رو هم بگم مقايسه گوشي سيمبين دار با جاوا مقايسه بي نتيجه است يا بهتر بگم قابل مقايسه نيست)))

داره خودمونی میشه S!N!STeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اين رو بدونيد كه نوكيا واقعا اسطوره اي است دست نيافتني.
    من خودم يه مدت 810 داشتم (اونم به خاطره تعريف هايي كه ازش ميشد)ولي واقعا گوشي چرتي بودو بعد از دو هفته با مقداري ضرر فروختمش.و رفتم يك ان 91 خريدم كه واقعا آخر گوشي است .
    و مي تونم بگم تنها برتري 810 در بلندي صداش بود كه خيلي اين تفاوت كم بود ودر كيفيت صدا و كيفيت هندزفيري (اصلا قابل مقايسه نيست)و كيفيت رنگ (واقعا در سوني اريكسون رنگ ها غير واقعي است)و قدرت دوربين و....
    قابل مقايسه نيست.
    البته بگم اگر يه روز قرار باشه ازw سوني اريكسون يه گوشي انتخاب كنمw900 گوشي خوبي ميتونه باشه كه مثل اين كه اصلا ديگه توليد نميشه و خدا اون روز رو براي من وهمه كساني كه از نوكيا استفاده ميكنن نياره.
    غول گوشي هاي سوني اريكسون p990 است كه در برابر ان 73 و75و76و91و92و93و95 مورچه هم نيست.
    (((اين رو هم بگم مقايسه گوشي سيمبين دار با جاوا مقايسه بي نتيجه است يا بهتر بگم قابل مقايسه نيست)))
    همه ی سونی بازها میدونن که W810 از نظر بلندی صدا ضعیف ترین گوشی سری W هست( حالا دیگه ببین N91 چیه )
    دقیقا چیزی که میگی بر عکسه. سری W رو بیشتر به خاطر هدفونش قبول دارن ( هدفونهای چکشی )
    از نظر دوربین N91 اطلاع کاملی ندارم و نمیتونم چیزی بگم.
    مثل اینکه معیار شما برای انتخاب بهترین گوشی قیمتشونه. کی گفته P990 غول سونی اریکسونه
    برای بار هزارم تو این فروم میگم سیمبین فقط مایه ی دردسر و مساویه داشتن سرعتی پایین و مزخرفه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •