ساراجون سلام . هنوز n73 نگرفتی.؟ آخرین قیمت امروز 430 تومان. اگه خواستی بگیری موزیک ادیشن بگیر . راستی میگم یک تاپیک دیگه باز کن برای مقایسه موزیک دیشن با گوشی معمولی n73 . دیگه فکر کنم اونجا بتونی جنگ جهانی سوم راه بندازی. مرسی فرزاد
ساراجون سلام . هنوز n73 نگرفتی.؟ آخرین قیمت امروز 430 تومان. اگه خواستی بگیری موزیک ادیشن بگیر . راستی میگم یک تاپیک دیگه باز کن برای مقایسه موزیک دیشن با گوشی معمولی n73 . دیگه فکر کنم اونجا بتونی جنگ جهانی سوم راه بندازی. مرسی فرزاد
ساراجون سلام . هنوز n73 نگرفتی.؟ آخرین قیمت امروز 430 تومان. اگه خواستی بگیری موزیک ادیشن بگیر . راستی میگم یک تاپیک دیگه باز کن برای مقایسه موزیک ادیشن با گوشی معمولی n73 . دیگه فکر کنم اونجا بتونی جنگ جهانی سوم راه بندازی. مرسی فرزاد
سارا جون؟![]()
![]()
![]()
![]()
آقا فرزاد![]()
![]()
![]()
یه بار پست میدادی کافی بود ...
شما ناراحتی ؟؟
انگار شما از دعوا خوشت مباد ؟
من با همه دوستم ...![]()
لطفاً پستی که باعث کدورت بشه ندید
چون مجبور میشم جواب بدم
فری جون هوا منو داشته باش ...![]()
خواهشا مارا بافری جون درگیر نکن . من مخلص فری جون هم هستم. فری جون من یه سوال دارم میشه بگی اسپیکر بالای گوشی ن73 از دوطرف اسپیکر صداداره یانه ؟ باگرفتن انگشت روی اونطرف اسپیکر میتونی امتحان کنی . گوشی من فقط سمت راست اسپیکر صداداره. مرسی فری جون
خواهش میکنم عزیزم لطف داری ما چاکرتیمدرمورد سوالت باید بگم اصلا اینجور نیس قبلا هم بچه ها اینو میگفتن ولی من امتحان کردم و انگشتمو رو هردو طرفش گذاشتم ولی صدا داره
مطمئنی مال تو اونجوریهمال من اینجور نیس والا
![]()
مگه فری جون جونشو از سر راه گیر اورده![]()
تروخدا من جوونم 1000 تا آرزو دارم بیخیال ما شو![]()
تازه میخوام دوماد بشم![]()
آفرین، حالا شدی پسر خوب ...![]()
بعدشم سوال داری برو تو تاپیک بررسی تخصصی n73 ...![]()
باهات قهرم ...
مرام نداری ...
اوااااااااااا نههههههههه آخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)