آقای نستای عزیز خودت داری باز بحث مرورگر ها رو میاری وسطنوشته شده توسط Nesta
JUST AND FOR EVERFIREFOX
آقای نستای عزیز خودت داری باز بحث مرورگر ها رو میاری وسطنوشته شده توسط Nesta
JUST AND FOR EVERFIREFOX
دوستان اين چه وضعشه ؟ :!:
نستا جان خوب اپرا جديد اومده اين چه ربطي داره شما بحث مرورگر ها رو تو اين تاپيك كه مربوط به LeechGet 2005 باز كني و موضوع تاپيك رو منحرف كني؟
من ضمن عذر خواهي از همه دوستاني كه در اين مورد نظر داده بودن بايد عرض كنم كه اون پست ها رو پاك كردم
لطفا بحث تاپيك ها رو منحرف نكنيد
ممنون از همگي![]()
سلام سینا جان من شرمنده .ولی والا به خدا این حرفا بچه بازی هست میدونم .ولی از بس یک نفر هی تبلیغ کرد هر روز هر روز از یک برنامه دیگه دیگه شما هر جا میری حرف از اون میشه .منم نمیخوام که دوستان همه فکر کنن که حرف ایشون درسته میخوام خودشون تصمیم بگیرن .نه نگاه به حرف های من بکنن نه اون فرد .با منطق انتخاب کنن .شما باید به اون فرد که خیلی موثر هست در این بحث ها تذکر بدین.
البته حق با شما هست منم خودم ناراحت هستم .
آقایون عزیز کسی میتونه مشکل منو با این لیچگت حل کنه
نمیدونم اون لینکی که تو صفحه اول گذاشته بودم تستش کردین یا نه ولی بهرحال نه من و نه آقا مهدی_بست نتونستیم اون لینک رو دانلود کنیم یعنی به محض شروع دانلود سیستم کراش میکنه و با چندبار اند تسک سیستم دوباره برمیگرده
اگه میشه دوستان لطف کنن و اون لینک صفحه اول رو که گذاشتم تست کنن ممنون میشم
Masoud.ebi, جان من خودم معتقدم بايد از چندين نرم افزار در كنار هم استفاده كرد كه هر كدوم از آن نرم افزار ها عيب ديگري رو پوشش بدن8)
مسعود جان حالا يه لينك هم كار نكنه. فكر نمي كنم مشكل خاصي پيش بياد. مي توني همونطور كه سينا جان گفتند براي اين لينك يا لينكهاي ديگري كه احتمالا مشكل دارند از يك دانلود منيجر ديگه استفاده كني.
آره دوست من فرمایش شما و دوستمون سینا جان صحیحه ولی من یه جورایی عاشق این دانلود منیجر هستم هم بخاطر سرعتش و هم بخاطر اینترفیس جالبش
یعنی میتونم بگم تو سرعت رو دست نداره و کارش واقعا عالیه
بعدشم من فقط با اون یه لینک مشکل نداشتم با چند تا دیگه از لینک های اف - تی - پی مشکل داشتم و ظاهرا این دانلود منیجر با اف تی پی مشکل داره
سلام دوست من این برنامه با ftp مشگل نداره من بار ها این کار رو انجام دادم و مشگلی هم نداشتم ولی ممکن هست که مثلا با یک لینک مشگل داشته باشه که اونم دیگه موردی نیست و با خود پیش فرض اکس پی دانلد کن بره . :lol:
اگه منظورتون همون لینک اولی که مسعود جان داد است من اصلن کاسپرما با اون دانلود کردم با لیچ گت و اصلن مشگلی نداشت
آقا این دانلودر چند تا مشکل بزرگ داره واسه من.فکر نمیکنم دانلودر کاملی باشه.
اولین مشکلش که همیشه باهاش دارم اینه که موقع دانلود زیاد توقف میکنه و بعضی اوقات اصلا سروری که دانلود میشه رو نمیشناسه.
دومین مشکلش اینه که بر خلاف دانلودرهای دیگه وقتی صفحه ای رو باز میکنی سرعتش شدیدا پایین میاد به طوری که قادر به دانلود نیست و به صفر کیلوبایت میرسه.ولی گاهی اوقات چنان باحال میشه چشمم از حلقومم بیرون میزنه.........اینم از این برنامه که من یکی رو خداییش سرکار گذاشته.موندم توکار این برنامه ها به خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)