تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 43 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 426

نام تاپيک: ((( تعميرگاه مجازي گوشيهاي سوني اريكسون !! )))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    يعني پوليه؟
    نه دوسته خوبم ، من عضو شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

معلوم نيست ماهي يه بار , 15 روز شايد هم بيشتر
    فرید جان می شه اعلام زمان آمدن آپدیپ های جدید را ، زحمتشو بکشید و به اطلاع دوستان برسونید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آخرين ورژن همونيه كه توي پست صفحه قبل گفتم . حالا چرا ميخواي گوشيتو آپديت كني با آپديت جديد هيچ اتفاق خاصي نميفته . تازه اگه گوشيت سريال اصلي نباشه سريالش برميگرده به حالت اصلي و Inactive sim ميشه .

شايد هم مولتي ويژن ها باز ميشه و ما خبر نداريم !!!!
    یعنی چی هیچ اتفاقی نمی یوفته؟مگه می شه؟اخه یه کم سرعتش کم شده....گفتم یه دفعه فلشش کنم یه ورزن جدیدم بریزم...یه سوال..اینو که می دونم سریال می پره اما سوالم اینه ایا بعد اینکه فلش کردم واسه اینکه وارد شبکه بشم باید یه سریال جدید بدم یا می شه دوباره همون سریال قبلیه رو که حالا پریده رو بهش داد؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی هیچ اتفاقی نمی یوفته؟مگه می شه؟اخه یه کم سرعتش کم شده....گفتم یه دفعه فلشش کنم یه ورزن جدیدم بریزم...یه سوال..اینو که می دونم سریال می پره اما سوالم اینه ایا بعد اینکه فلش کردم واسه اینکه وارد شبکه بشم باید یه سریال جدید بدم یا می شه دوباره همون سریال قبلیه رو که حالا پریده رو بهش داد؟؟؟؟؟

سرعت تاحد زيادي به مموري مربوط ميشه . ميتوني همون سريال يا هر سريال ديگه اي رو كه دوست داري بدي
    مثلا اگه گوشي قديمي داري كه استفاده نميكني. مدلش مهم نيست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سرعت تاحد زيادي به مموري مربوط ميشه . ميتوني همون سريال يا هر سريال ديگه اي رو كه دوست داري بدي
    مثلا اگه گوشي قديمي داري كه استفاده نميكني. مدلش مهم نيست
    خوب بله...به رم مربوطه اما من میگم چرا یه کم کمتر شده؟؟رمشم که دست نزدم و ارتقا ندادم که..همون 512 خودشه
    امروز از یکی پرسیدم جوابش با حرف شما فرق داشت
    اون می گفت بعد فلش باید یه سریال دیگه بهش بدی ..البته من شک دارما...منطقیش همون حرف شماست...خودمم فکر می کنم باید بشه همون قبلی رو داد...اره از اون لحاظ غمی یست چیزی که زیاد گوشه از کار افتاده است

داره خودمونی میشه faridOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بله...به رم مربوطه اما من میگم چرا یه کم کمتر شده؟؟رمشم که دست نزدم و ارتقا ندادم که..همون 512 خودشه
    امروز از یکی پرسیدم جوابش با حرف شما فرق داشت
    اون می گفت بعد فلش باید یه سریال دیگه بهش بدی ..البته من شک دارما...منطقیش همون حرف شماست...خودمم فکر می کنم باید بشه همون قبلی رو داد...اره از اون لحاظ غمی یست چیزی که زیاد گوشه از کار افتاده است
    حرف بيخودي زده . رم رو يه فرمت كن بهتر ميشه
    اينو كسي بهت ميگه كه توي يكي از اين خدمات هاي مجاز كارميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام من کا 750 دارم چند روز پیش افتاد از دستم وسط خیابون حالا دکمه ای که عکس میگیره یه مرحله که فوکوس میکنه مرحله ی بعد باید عکس بگیره که نیمیگیره از فوکوس خارج میشه چیکار کنم؟ یه سواله دیگه میگم قاب کا750 رو عوض نکنین من چس کار کنم؟

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

سلام من کا 750 دارم چند روز پیش افتاد از دستم وسط خیابون حالا دکمه ای که عکس میگیره یه مرحله که فوکوس میکنه مرحله ی بعد باید عکس بگیره که نیمیگیره از فوکوس خارج میشه چیکار کنم؟ یه سواله دیگه میگم قاب کا750 رو عوض نکنین من چس کار کنم؟
    شما اول مموریت رو یه فورمت بکن اگه درست نشد مستر ریست هم بکن اگه باز هم درست نشد مشکل سخت افزلریه و به خاطر زمین خوردنشه
    این مشکل شما خیلی شایعه و اگر مربوط به زمین خوردن نباشه درست میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

...............
    Last edited by SaEeDrahaaa; 29-03-2008 at 16:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض مشکل باطری در k750

سلام .
    من چند روز پیش یک k750 خریدم اما فکر میکنم که خیلی زود باطری تموم میکنه .
    هنگامی که با شارژ 100% روشنش میکنم بعد از حدود 10 دقیقه sms فرستادن و چند تا موزیک گوش دادن شارژ اون به تقریبا 70 % میرسه به طوری که تا بعد از ظهر مجبور میشم که دوباره شارژش کنم . ضمن اینکه من بسیار کم با گوشی صحبت میکنم .
    اگر ممکنه علت رو بگین و اینکه چارش چیه ؟
    چند سوال دیگه :
    حد اکثر inbox sms هاش چندتاست ؟
    آیا خاموش یا روشن بودن گوشی در هنگام شارژ روی کیفیت باطری یا میزان شارژ موثر است ؟
    ضمنا در بعضی مواقع هنگام تماس صدای دریافتی بسیار گنگ و نجوا ماننده .
    فروشنده میگفت این گوشی ساخت مالزیه و روی جعبش هم زده و یک مموری 128 mb همراهش بود در صورتیکه اغلب دارای مموری 64 هستند . آیا کس دیگه ای هم این وضعیت رو داشته ؟
    از کمکتون ممنونم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •