دوست عزیز این گوشی توی آزمایشگاه های امریکا آزمایش شده و تایید شده
بازم تو دفترچش بود
دوست عزیز این گوشی توی آزمایشگاه های امریکا آزمایش شده و تایید شده
بازم تو دفترچش بود
منظورش این نیست که شما داری بالا میگی.
منظور اینه که Sar بالاتر از یک هم خطرناکه. راس هم میگه. اگه خیلی بالا باشه، امواجش روی بدن تاپیر منفی میذاره.
بله من هم منظور ایشون رو فهمیدم
ولی منظورم این بود که سار این گوشی توسط امریکا تایید شده و نباید مشکلی نداشته باشه
سلام
هیچ مشکلی نداره
چون مثلا اگه شما بری جایی مثل کوه که اصلا سیگنال نباشه فقط تحت اون شرایطه که sar اش به 1.32 میرسه والا در حالت معمولی فقط به انداره دستیابی به شبکه استفاده میشه که مثل گوشیهای دیگس
فقط وقتی احساس کمبود کنه تازه باز هم فقط به اندازه ای که رفع کمبود بشه میاد بالا
و این یعنی شما همیشه در دسترس هستی و هر جا اراده کنی میتونی تماس بگیری بدون اینکه اسیبی به بدنت برسه
هر گوشی ای قبل از تولید باید از icnirp تاییدیه sar بگیره والا اجازه ساخت بهش داده نمیشه
حتما یه چیزی میدونستن که حد اکثرشو 2.00 قرار دادن
پس 1.32 هیچ ضرری نداره
موتورولا ساخت امریکاست درسته؟!!!
sar motorola l6=1.33
میدونین که استانداردهای امریکا از همه کشورهای دیگه سخت تره وهمچنین تکنولوجی بالاتری هم داره
یعنی نمیتونست sar این گوشیو بیاره پایین تر؟؟!!!!!!!!!
motorola حتی گوشی با sar=0.02 هم داره که من تا به حال پایین تر از 0.02 ندیدم
دارم میگردم پیداش کنم تا بگم کدوم مدل
یا مثلا nokia بعد از این هم سابقه چرا n73 میزنه با sar=1.13
یا چرا n90 میزنه با sar=0.29
هر 2 از سری N هستن پس چرا این همه تفاوت تازه n73 بعد از n90 اومد
هر گوشی برای یه کاری ساخته میشه
sar بالا مضر نیست
در ضمن ساعتهای طولانی جلوی مونیتور کامپیوتر نشستن ضررش از استفاده از موبایل توی کوه خیلی بیشتره
چرا به اونا توجهی نمیکنین؟
پارازیتهایی که توسط دولت روی فرکانسهای ماهواره فرستاده میشه که ضررش خیلی بیش از این حرفهاست
اثرات این پارازیتها بی خوابی و بی اشتهایی و کم شدن انرجی عضلانی و کم شدن میل جنسی هست
چیزهایی که شاید خودمون هم متوجهش نباشیم
حالا ما بیاییم همه اینارو ول کنیم بچسبیم به sar گوشی که اصلا هم خطر نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی چون بیشتری ها میان گوشی توی جیبی میزارن که نزدیک قلب هست ضررش خیلی بیشتر تا جلوب مانیتور نشتن تازه این مانیتوزپر های قدیمی اونطوری خطرناک بودن ولی الان همه دیگه درست شده
سلام
اتفاقا بیشترین خطر وقتیه که گوشی نزدیک سر ادم باشه و در حال صحبت کردن باز هم خطرش بیشتر میشه نسبت به حالت stanby
والا من مونیتور smart flat LG دارم زیاد که جلوش میشینم مشکل پیدا میکنم البته این فقط حرف من نیست چندین بار توی مجله و روزنامه خوندم
می دونم اینجا جاش نیست ولی:
مانیتور فقط سامسونگ.
کمترین اشعه و در کل بهترین مانیتور رو داره و در جهان (و آمریکا) رتبه اول فروشه.
sony ericsson w300=1.20
sony ericsson w800=0.89
sonyericsson w810=0.99
sony ericsson k750=0.99
sony ericsson w700=0.78
sony ericsson z550=1.15
sony ericsson j230=0.98
sony ericsson j100=0.96
sony ericsson z1010=1.41
sony ericsson w950=1.35
sonyericsson m600=1.15
sonyericsson k610=1.00
sony ericsson z610=1.32
ایول سونی اریکسون
بیخود نیست ملت میگن sony خوب انتن میده
یکی sar این خانواده وی تری رو بزار ببینیم انها چی کار کردن . بدرد خودکشی میخورن یا متوسطن و یا اصلا بی sar هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)