من که تاحالا همچین چزی ندیده بودم !
( عکسه رو میگم)
اگه اون پیغامی که جلویه Status نوشته رو ترجمه کنی شاید بتونیم کمکه بیشتری بکنیم !
:arrow: :idea:
من که تاحالا همچین چزی ندیده بودم !
( عکسه رو میگم)
اگه اون پیغامی که جلویه Status نوشته رو ترجمه کنی شاید بتونیم کمکه بیشتری بکنیم !
:arrow: :idea:
leuven, جان اين.كه ميگي ماله شبكه است ! (شايد اشتباه كنم)
اين علامت احتياط توي شبكه نشون دهنده اينه كه سيستم شما با تنظيمات سرور هماهنگ نيست !!
ok عزيز اين مشكلي هست كه به كرات براي استفاده كنندگان از سرويس هاي سريع اينترنتي پيش مياد.نوشته شده توسط leuven
پس بذار برات يه آموزش مرحله به مرحله بذارم چون خودمم اين مشكل رو داشتم و اوائل كه تازه به شروع به استفاده از cable , DSL كرده بودم اين مشكلات من رو خيلي آزار داد.
1. اولين كار اين هست كه شما روي همين آيكون كه در سيستم تراي هست راست كليك كرده و بر روي گزينه ترميم يا تعمير كه همون repair كليك مي كنيد. اگر مشكل بر طرف بشه كه شما راحت موفق به حل كردن مشكلت شدي اما به احتمال زياد نميشه و به همين خاطر شما به مرحله بعدي ميري.
2. كامپيوتر رو خاموش ميكني و سپس مودم رو خاموش كرده و اون رو از برق در مياري. ميذاري در همين حالت به مدت 10 دقيقه باشه و سپس مودم رو به برق زده با كليدش او ن رو روشن ميكني و بعد از 30 ثانيه كامپيوتر رو روشن ميكني.
3. اگر مشكل همچنان ادامه داشت به انترنت آپشن ميري كه ميتوني از خود كنترل پنل و يا راست كبيك بر روي آيكون IE و يا اون رو از منو آپشن خود اينترنت اكسپلورر اون رو باز كني. و در برگه جنرال بر روي Delete Cookies , همينطور Delete Files كليك كرده و اونا رو پاك كني و همينطور Clear History. سپس به برگه Security رفته و بر روي Defult Level كليك ميكني. برگه بعدي هم همينطور عمل مي كنيد يعني در Privacy باز بر روي Defult كليك مي كني. بعد از اون در برگه Connections بر روي Lan setting كليك كرده و چك مي كنيد كه هيچ آپشني چك نخورده باشد دقت كنيد همه چك باكس ها خاموش باشد. در برگه بعدي كه Programs باشد شما بر روي Reset Web Settings كليك مي كنيد و پس از اون Yes. سپس به برگه Advanced رفته و بر روي دكمه Restore Defults كليك كنيد. و حالا Apply , ok كنيد و ريست.
4. در صورت ادامه مشكل شما بر روي My Computer راست كليك كرده و بر روي گزينه Properties كليك مي كنيد. در اينجا شما به برگه Hardware رفته و بر روي دكمه Divice Manager كليك مي كنيد. حالا شما Divice Network Adaptor رو باز گسترده كرده و Divice مورد نظر خودتون كه كامپيوتر شما توسط اون متصل به اينترنت هست رو بر روش راست كليك كرده و بعد بر روي گزينه Uninstall كليك و سپس OK مي كنيد. پس از اون ريست مي كنيد تا ethernet card شما مجددا نصب بشه كه معمولا اين كار توسط خود ويندوز شما انجام ميگيره ولي اگه از شما درايور خواست درايور مورد نظر را براش نصب كنيد حالا چه بر روي سي دي داشته باشيد و چه اون رو آنلاين دانلود و نصب كنيد.
5. اگر باز مشكل ادمه داشت شما يه اقدام جدي كنيد چون شما سيستمتون توسط spyware ها بهش آسيب رسيده و مطمئن باشيد كه صحت اين مسئله 100٪ هست. شما ميتونيد به پوشه ُTemp ويندوز خود رفته و به صورت دستي هر چي فايل هست پاك كنيد كه بيشتر اي جاسوسا اينجا جمع ميشن ولي اين كار عاقلانه به نظر نمياد چون خيلي اين فايل ها مورد استفاده ممكنه باشند و شما پيغام خطا حتي ممكنه دريافت كنيد براي ديليت كردنشون و بعضي از تنظيمات نرم افزارهاي شما از دست بره. پس چه بايد كرد. خب من در اينجا جراحي رجيستري رو به شما پيشنهاد ميكنم. حالا به چه صورت. شما بر روي منو استارت كليك كرده و سپس بر روي Run و با تايپ regedit در اون رجيستري و يا همون قلب ويندوز رو باز مي كنيد. سپس به مسير زير ميريد.
HKEY_LOCAL_MACHIN=>SYSTEM=>CURRENT CONTROL SET=>SERVICES
رفته و در اونجا هر چي فولدر win sock رو شما با راست كليك بر روي اون و كليك بر روي گزينه Delete پاك ميكنيد. سپس رجيستري رو بسته و به Control panel=>Network Connctions رفته بر روي Local Area Connection خودتون راست كليك كرده و سپس بر روي گزينه Properties كليك مي كنيد. در اينجا شما بر روي دكمه install كليك كرده و سپس بر روي دكمه Add و بعد بر روي Have Disk كليك كرده و در اين قسمت آدرس زير را وارد ميكنيد.
Windows Drive:\\WINDOWS\inf
سپس بر روي OK كليك مي كنيد.
پس از اون كامپيوتر رو ريستارت كرده راحت از اون استفاده مي كنيد. چون مطمئنا مشكل شما حل شده با طي اين مراحل...
اين آموزش براي مبتدي ترين افراد تهيه شده و سروران من كه هر كدوم براي خود استادي هستند از جمله leuven عزيز منو حتما خواهند بخشيد اگه به اين ترتيب آموزش رو قرار دادم.
موفق باشيد...
عزيز اگه از DSL , Cable استفاده كنيد هر چند وقت يه بار اين مشكل سراغ شما مياد مخصوصا اگه هنوز قلقه كار دست شما نيومده باشه...نوشته شده توسط avecina
سلام مافیا به من توضیح داده ؟ نمیدونم باشه مشگلی نیست انشا اللهنوشته شده توسط MaFia
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)