ایول خوشم اومد گل گفتی![]()
![]()
ایول خوشم اومد گل گفتی![]()
![]()
واقعاً لذت بردم. عجب دید باز و روحیه لطیف و طنزپردازی
عزیز دل، یعنی اینکه حتی اگه w100000 هم بیاد بازم انگشت کوچیکهء N73 نمیشه. اییییییی. گوشی چینی.
Last edited by ShahabSAMSUNG; 10-01-2007 at 23:10.
ایوللللللللللللل تو هم گل گفتی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما مثله اینکه خیلی عجله داریعزیز دل، یعنی اینکه حتی اگه w100000 هم بیاد بازم انگشت کوچیکهء N73 نمیشه. اییییییی. گوشی چینی... وایسا بیاد و بعد این حرف ها رو بزنید.
و ترجیح می دم دیگه در این مورد بحث نکنم...ولی واقعاً متأسفم برای یک عده که بدون استدلال منطقی به بحث و اظهار نظر می پردازن...
خوب شما یک گوشی زیر 500 هزار تومن بگو که فکر می کنی از N73 بهتره تا من با دلیل و استدلال منطقی برتری N73 رو بر اون نشون بدم![]()
![]()
داداش W1000 معرفی شده میتونی بری به این ادرس البته مال مهر 85 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی حالا نیومده ضمنا من که نگفتم اومده گفتم مقایسه رو بین دو چیز که از هم خیلی خیلی دور هستن انجام ندید
بابا این کلت هر چی به دستشون میاد می نویسن.
اون عکس مال سایت غیر رسمی سونی اریکسونه و واقعیت اینه که این مدل (گوشی نیست) رو شبیه سازی کردن و به عنوان w1000 پیشنهادش رو به شرکت دادن.
شرکت حتی هنوز تصمیم به ساخت این گوشی هم نگرفته که هر خبرگزاری تا عکس رو می بینه فوری میگه داره میاد به بازار!!!
مثله اینکه سوءتفاهم شده.من منظورم از استدلال غیر منطقی برای برتری ان73 یا گوشی دیگه نبود بلکه منظور من در مورد کشور سازنده گوشی بود که متاسفانه معیار برتری گوشی ها قرار گرفته.
[دوست من .مخاطب من برای این جملهداداش W1000 معرفی شده میتونی بری به این ادرس البته مال مهر 85 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی حالا نیومده ضمنا من که نگفتم اومده گفتم مقایسه رو بین دو چیز که از هم خیلی خیلی دور هستن انجام ندید
شما نبودین.شما مثله اینکه خیلی عجله داری ... وایسا بیاد و بعد این حرف ها رو بزنید...
چرا چرت میگن بعضیا ! من خودم بین N73 و K800 ... به خاطر ال سی دی وصدای بهتر N73 رو انتخاب میکنم ...!
اما با این حال اعتقاد دارم تو خیلی چیزا مثه : کیفیت عکس(با اختلاف کم ) ... سرعت ... ساپورت رم ... زیبایی گوشی و... K800 بهتره ... و N73 تو فیلم ... بزرگی ال سی دی بلندی صدا و برنامه خوری بهتره ... هر کس با توجه به نیازش بین این دوتا یکی رو انتخاب میکنه ... و تا جایی که میدونم K800 از N73 پر فروشتر بوده ! پس بهتره با تعصب حرف نزنیم ... مقایسه W1000 که وجود خارجی نداره با N73 معنی نداره .... N73 رو با همین K800 هم مقایسه کنیم اگه یه کم منطقی باشیم میبینیم تو خیلی چیزا کم میاره ( مثلا ساپورت رم 1گیگ N73 در برابر 4 گیگ K800) و تو خیلی موارد بهتره ... و اگه میخوایم واقعا افراد رو راهنمایی کنیم بهتره به جای تعصب و دعوا و مطرح کردن حرفایه پیش پا افتاده و مسخره ای مثه چینی بودن یه گوشی( که بارها من و بقیه دوستان در موردش توضیح دادیم ) بیایم مشخصات گوشی هارو با هم مقایسه کنیم ...!
در آخر بازم میگم من شخصا بین N73 و K800 انتخابم N73 هستش ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)