آقا این چه وضعیه .این طوری نمیشه .هر دفعه جای یکی رای میدی. حالا ما یه شانسی آوردیم آقا یادش رفت.
. پس یه لطفی بکن از طرف HAMED KHATAR هم به سم فیشر رای بده .چون اگه بود همین کار و میکرد
![]()
راستی من هنوز رای ندادم ،اوضاع چطوره ،سم چند تا رای آورده ؟
Prince:::Prince Of Persia
47:::HITMAN
سولاید اسنیک:::MGS
Sam Fisher:::Splinter Cell
Lara Croft:::Tomb Rider
دانته::
vil May Cry
Sam:::Serious Sam
دکتر فریمن:::Half Life
مارکوس فنیکس:::Gears of War
Master Chief:::Halo
لیون:::Resident Evil
Sonic
Mario
Rayman
Max:::MaxPayne
الطیر:::Assassin's Creed
كريتوس:::God of War
Carver:::FarCry
Thomas Angelo:::MaFia
تونی مونتانا:::ScarFace
فرانک وست::
ead Rising
تیدوس:::Final Fantasy
کلود:::Final Fantasy
کاراگاه تکولا:::Stranglehold
آلن ویک:::Alan Wake
ستوان مت بیکر:::Brother in Arms
Crash
Kane:::Kane&Lynch
ead Man
Heather:::Silent Hill
Henry Townshend:::Silent Hill
آقا این چه وضعیه .این طوری نمیشه .هر دفعه جای یکی رای میدی. حالا ما یه شانسی آوردیم آقا یادش رفت.
. پس یه لطفی بکن از طرف HAMED KHATAR هم به سم فیشر رای بده .چون اگه بود همین کار و میکرد
![]()
راستی من هنوز رای ندادم ،اوضاع چطوره ،سم چند تا رای آورده ؟
من نمیدونم این شخصیت Prince قیافه باحالی داره ؟
یا شخصیتش خیلی کاریزماتیکه ؟
یا واسش اتفاق خاصی افتاده که بشه باهاش همذات پنداری کرد ؟
جالب نیست که یه همچین شخصیت بی هویتی توی بازیهای کامپیوتری چرا این قدر رای آورده ؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
موضوع اين چيزا نيست ...
حس وطن پرستي گل كرده !![]()
![]()
آره راست میگه.... اینجوری که نمیشه هر کی یادش رفت بیایین واسش رای بدین.......![]()
اولا که ما یه غلطی کردیم به یکی گفتیم یه رای به جای ما بده.ببخشید . آقا یکی از اسنیک کم کنید تا همه راحت بشن.
ثانیا :
موضوع اين چيزا نيست ...
حس وطن پرستي گل كرده !
Prince Of Persia و حس وطن پرستی ؟
ایم حرفها رو نزنید که مرغ پخته هم خندش میگیره ؟
این بازی چه ربطی به فرهنگ ما ایرانیا داره و چه المانهایی از تاریخ و اساطیر ایرانیا تو اون وجود داره ؟
سازنده های این بازیبا یه تحقیق راجع به Persia توی اینترنت میفهمیدن که هند و عراق جزو Persia نیست. تنها چیزی که راجع به Persia تو این بازی دیدم طرح سربازهای هخامنشی توی شهر بابل!!! بود.
کاملا موافقم........
من که به پانیشر و مکس و سام رای دادم.
فعلا مکس با 11 رای بهترینه و دانته با 9 رای دوم و هیتمن با 8 رای سوم و سام فیشر و سولاید اسنیک نیز با 7 رای در رده های بعد هستند.
سلام
اول اينكه فكر كنم بشه خيلي قشنگ تر و بدون بياحترامي هم نظرتون رو بيان كنيد
دوم اينكه از smiley هاي بكار رفته ميتونستيد متوجه بشيد كه به شوخي اين مطلب گفته شده
سوم اينكه عزيزم شما بخواي يا نخواي اين بازي با نام شاهزاده ايراني به فروش ميره(البته تو ايران)
موفق باشي
امین جان:
شما یکی از کاربرای محبوب من توی این سایت هستی.
فکر کنم از جمله "مرغ پخته..." ناراحت شدی , ولی باور کن اصلا قصد توهین نداشتم.
اگر ناراحت شدی شرمنده ...
اومدم از خودم دفاع کنم!!!![]()
این که میگین من جای بقیه رای میدم(؟؟؟!!!) اگه دقت کنین این رای هایی که من دادم( غیر از رای Cally_4u) به خاطر ناقص بودن نظرسنجی بود! چند نفر بعد از این که رای داده بودن گفتن که نظرسنجی ناقصه و من وقتی اضافه کردم گزینه ها رو، این افراد نمیتونستن رای بدن! من به همین خاطر یک رای به اونها اضافه کردم( از این به بعد این کار رو نمی کنم
) اما فکر کردم این کار باید انجام بشه تا همه نظراتشون رو گفته باشن! به هر حال من می تونم الان اون رای های اضافه رو پاک کنم اما اگه این کار رو بکنم گزینه ها رو هم پاک می کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)