کارت درسته بامرام![]()
کارت درسته بامرام![]()
آيا ممكن است در ان91 معمولي مثل ان 91 جديد 8گيگ رم قرار داد؟
يعني آيا گارانتي برم متونه اين كار رو انجام بده و هم قاب مشكي بندازه و هم تغييرات نرم افزاري رو روش اعمال كنه
لطفا راهنمايي كنيد.
حالا تا 1 ماه دیگه اگه من بیارم از دبی - برای رجیسترش چی کار کنم ؟
جدی؟؟؟ ای بابا من اگه می دونستم می رفتم با گارانتی ایراتل می گرفتم از هرکی پرسیدیم گفت دیگه گارانتی نمی کنن![]()
یه سوال:از تفاوت قیمتش اطلاع دارین؟ ایراتل که 100 تومن گرونتر نمیده؟درسته؟![]()
یه سوالی دارم ممنون میشم کسایی که N73 دارن جواب بدن![]()
می خواستم بدونم روی هدفون و شارژر گوشی شما نوشته ساخت کجا؟ و من چیکار کنم که مطمئن بشم گوشیم فنلاندی اصله؟![]()
Last edited by *Shima*; 03-01-2007 at 18:26.
سلام
بد نديدم يه چند تا عكس كه با N71 گرفتم واسه دوستان بذارم.
طبيعي بودن عكس ها به نظر من مهمترين ويژگي دوربينش + اينكه عكس هايي كه شب ميگيره خيلي خوبه.در كل دوربين N71 فراتر از انتظار عمل كرده.
روی هردوشون نوشته ساخت چینخب باطریشو درار پشته گوشی رو نیگا کن نوشته ساخت فنلاند
من تاحالا ان73 غیر اصل ندیدم فکر نکنم باشه
هیچ کار به نظرم مجبور میشی برگردونی. فعالیتهای زیرزمینی وجود داره ولی مطمئنا به دردسر و قیمتش نمیارزه.
همانطور که گفتم به علاءالدین گوشی نمیده (چون خودش نمایندگی های مستقل داره) اونا هم یا لج کردند و دروغ میگن و یا اطلاعی ندارند و اشتباه میگن.
نه دیگه اونقدر. ولی اینو حتما و حتما مطمئن باش که پولی که بابت گارانتی این 3 شرکت بدی به خدمات و گوشی ای که میدند میارزه. (البته اتصالات یه جورایی واقعا گرونه)
آره نوشته ساخت فنلاند روی خود جعبه هم نوشته ساخت فنلاند ولی برچسبه منم می ترسم برچسبه رو بکنم ببینم زیرش چی نوشته می ترسم اگه یه روز خواستم بفروشم مشکلی پیش بیادشما شماره سریالشو چک کردین؟ میگن اونایی که فنلاندین رقم 7 و 8 باید صفر باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)