bebakhshid yek soul digar
z-cyber behtare ya sony
bebakhshid yek soul digar
z-cyber behtare ya sony
نه زی سایبر مال هنگ کنگ هست و مثل چین هم نیروی کار نریخته.
ایییییین رو هم بگو اگه باتری لیتیو می خراب شد ادم باید کل پول mp3 player رو دوباره بده تا درست شه
دوست من شما كاملا در اشتباه هستيد اگر پلير شما مشكل باطري داشته باشه و ساخت يه كشور خوب باشه مثل
سامسونگ براي كشور كره شما بامراجعه كردن به نمايندگي اين دستگاه و پرداخت حداكثر 7000 تومان باطريه دستگاه
رو براتون عوض ميكنن در ضمن قيمت اين باطري ها حدود 5000 تومان هست
.موفق باشيد.
یه رم 1گیگ برا گوشیت بگیر
چون وقتی میری بیرون 2 تا چیز با خودت نبری. هم گوشی . هم MP3
ببخشید ولی
1 بسیاری از مدل ها قابلیت تعویض ندارن (که انهایی هم که دارند یه نوع مزیت حساب میشه و این موضوع رو 1000 جای کارتون player و تو سایتشون مینویسن و هیاهو داره .باطری 5000 تومنی به پای باتری خود دستگاه 100% نمیرسه.(لیتیومی 5000 تومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!)
2اگه samsung اینطور هم که میگی باشه و اینقدر ارزون باشه!!!وبرات عوضش کنن در بسیاری از مدل های دیگر جز samsungاینجور نیست
دوست عزیز خوبی؟
ضمن تبریک به شما به خاطر عضویت در انجمن ....
باید بگم که مدل تا مدل داریم برای مقایسه ! ببینید بستگی داره شما چه فاکتور هایی مد نظرتون باشه مثلا به نظر من Zoltrix Z-Cyber بیشتر از سونی ارزش خرید داره چراکه قیمتی که داره بسیار پایین تر هست و امکانات بیشتری دارد اما مشکل اینجاست که از کیفیتی کمی پایین تر هست ! ( کمی ) حالا شما باید سبک سنگین کنید چه فاکتوری مد نظرتون هست و در کل مدل تا مدل فرق داره ...
موفق باشید
![]()
من هم با نظر شما موافقم . البته اگه گوشی شما به درد این کار بخوره به نظر من اگه شما گوشی از سری های Music Edition نوکیا و یا سری WalkMan سونی اریکسون دارید حتما همچین کاری را بکنید...
موفق باشید
AMD![]()
دوست عزیز اصلا همچین چیزی نیست ! چراکه مثلا حداکثر قیمتی که خوب باشه 20 تومن هست !
2- از نظر شما بخواین حساب کنید باطری های لیتیوم به صرفه تر هستند همان طوری که دوست عزیزمون گفتند + شارژ بیشتر و کیفیت بالاتر !
قربانت![]()
creative zen nuno plas کیفیت صداش چه طوره
تو این رنج از این بهتر هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)