تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 49

نام تاپيک: mp3 player سونی یا کریتیو که کارت حافظه بخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

bebakhshid yek soul digar
    z-cyber behtare ya sony

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من ، قصد جسارت ندارم ، ولی شما یه جا نوشتید که :

که کاملا حرف درستیه و من قبولش دارم ... اما خب زی سایبر هم که شامل همین تعریف میشه ... یعنی پلیر ارزون و متفرقه ...
    نه زی سایبر مال هنگ کنگ هست و مثل چین هم نیروی کار نریخته.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به نظر میاد باتری های لیتیومی خیلی بهتر از باتری های AA باشن ... بدلایل زیر :

+ باتری های لیتیومی در واحد وزن ، شارژ ( = انرژی ) بیشتری ذخیره می کنن ( 50 تا 60 واحد ) در حالیکه باتری های AA ، چیزی حدود 20 واحد !!

+ باتری ها لیتیومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندارن ... یعنی شارژهای مکرر باعث نمیشه که از max انرژی قابل ذخیره شون کم بشه ...

+ بعضی اجزا تشکیل دهنده باتری های AA ، برای محیط زیست خطرناک هستن ... در حالیکه در مورد لیتیومی اینطور نیست ...

+ نرخ تخلیه باتری های aa بالاتره .. یعنی در هر ماه ، حدود 20% شارژ رو از دست میدن ، در حالیکه در مورد لیتیومی ها این مقدار 5-10 درصده ..

+ باتری های لیتیومی ولتاژ بالاتری دارن ... یعنی یه باتری لیتیومی ، حریف چندتا باتری AA میشه .. بنابراین وزن و جای کمتری رو هم می گیرن ... ( واسه همینه که فقط مدلهای ارزون و کوچیک mp3 player از باتری قلمی استفاده می کنن و مدلهای گرون و حرفه ای ، فقط با شارژی کار می کنن )

- برای اینکه بی انصافی نکرده باشم : مزایای AA اینه که ارزونتره ، مقاوم تره و عمر کلی اش بیشتره ...

اما نهایتا این هدفه که وسیله رو توجیه می کنه ! یعنی طبیعیه که اگه می دونی که خیلی وقتا جایی هستی که مدت طولانی به کامپیوتر دسترسی نداری ، بهتره از قلمی استفاده کنی ... و برعکس ...
    ایییییین رو هم بگو اگه باتری لیتیو می خراب شد ادم باید کل پول mp3 player رو دوباره بده تا درست شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali&G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایییییین رو هم بگو اگه باتری لیتیو می خراب شد ادم باید کل پول mp3 player رو دوباره بده تا درست شه
    دوست من شما كاملا در اشتباه هستيد اگر پلير شما مشكل باطري داشته باشه و ساخت يه كشور خوب باشه مثل
    سامسونگ براي كشور كره شما بامراجعه كردن به نمايندگي اين دستگاه و پرداخت حداكثر 7000 تومان باطريه دستگاه
    رو براتون عوض ميكنن در ضمن قيمت اين باطري ها حدود 5000 تومان هست
    .موفق باشيد.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام دوستان

میشه یه mp3 با کیفیت خوب به من معرفی کنین؟ البته ارزون باشه!

به نظر شما رم 1 گیگ برای گوشی بگیرم بهتره یا یه mp3 بگیرم بهتره؟ چون بیشتره حافظه گوشیمو اهنگ پر کرده

رم اصل و خوب سونی هم 45 تومنه!!!! چی کار کنم؟
    یه رم 1گیگ برا گوشیت بگیر
    چون وقتی میری بیرون 2 تا چیز با خودت نبری. هم گوشی . هم MP3

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من شما كاملا در اشتباه هستيد اگر پلير شما مشكل باطري داشته باشه و ساخت يه كشور خوب باشه مثل
    سامسونگ براي كشور كره شما بامراجعه كردن به نمايندگي اين دستگاه و پرداخت حداكثر 7000 تومان باطريه دستگاه
    رو براتون عوض ميكنن در ضمن قيمت اين باطري ها حدود 5000 تومان هست
    .موفق باشيد.
    ببخشید ولی
    1 بسیاری از مدل ها قابلیت تعویض ندارن (که انهایی هم که دارند یه نوع مزیت حساب میشه و این موضوع رو 1000 جای کارتون player و تو سایتشون مینویسن و هیاهو داره .باطری 5000 تومنی به پای باتری خود دستگاه 100% نمیرسه.(لیتیومی 5000 تومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!)
    2اگه samsung اینطور هم که میگی باشه و اینقدر ارزون باشه!!!وبرات عوضش کنن در بسیاری از مدل های دیگر جز samsungاینجور نیست

داره خودمونی میشه Agena FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

bebakhshid yek soul digar
    z-cyber behtare ya sony
    دوست عزیز خوبی؟

ضمن تبریک به شما به خاطر عضویت در انجمن ....

باید بگم که مدل تا مدل داریم برای مقایسه ! ببینید بستگی داره شما چه فاکتور هایی مد نظرتون باشه مثلا به نظر من Zoltrix Z-Cyber بیشتر از سونی ارزش خرید داره چراکه قیمتی که داره بسیار پایین تر هست و امکانات بیشتری دارد اما مشکل اینجاست که از کیفیتی کمی پایین تر هست ! ( کمی ) حالا شما باید سبک سنگین کنید چه فاکتوری مد نظرتون هست و در کل مدل تا مدل فرق داره ...

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه رم 1گیگ برا گوشیت بگیر
    چون وقتی میری بیرون 2 تا چیز با خودت نبری. هم گوشی . هم MP3
    من هم با نظر شما موافقم . البته اگه گوشی شما به درد این کار بخوره به نظر من اگه شما گوشی از سری های Music Edition نوکیا و یا سری WalkMan سونی اریکسون دارید حتما همچین کاری را بکنید...

موفق باشید
    AMD

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزیز اصلا همچین چیزی نیست ! چراکه مثلا حداکثر قیمتی که خوب باشه 20 تومن هست !

2- از نظر شما بخواین حساب کنید باطری های لیتیوم به صرفه تر هستند همان طوری که دوست عزیزمون گفتند + شارژ بیشتر و کیفیت بالاتر !

قربانت

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

creative zen nuno plas کیفیت صداش چه طوره
    تو این رنج از این بهتر هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •