تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: گوشي با حداكثر قيمت 500 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

همه طرفداران گوشی های سونی اریکسون که بر این باورند که جنس چینی هیچ فرقی با جنس ژاپنی و کره ای و فنلاندی نداره، اول از همه لطف کنن یه بار امتحان کنن و مثلاً یه گوشی فنلاندی و چینی (هر جفتش هم نوکیا) رو با هم دست بگیرن تا متوجه بشن که جنس چینی چه فرقی داره.
    هزار بار گفتم تا امتحان نکردین حرف نزنین. کیه که گوش بده. چشما رو بستین و فقط یه مارک سونی اریکسون می بینین.
    دوست من اگه منظور شما من هستم باید عرض کنم خدمتتون که بنده امتحان کردم ولی اینطور که همه یک برند باشن نبوده.بنده هم گوشی موتورولا سنگاپوری داشتم هم زیمنس چینی داشتم الان هم نوکیای آلمانی دارم بزودی هم قراره انشاءالله سونی اریکسون ؟(یعنی نمی دونم made in کجا خوهد بود) داشته باشم.در بین این ها بنده هیچ مشکلی با هیچ کدوم نداشتم.البته درسته که گوشی ها از لحاظ امکانات و پرفورمانس با هم تفاوت زیادی دارن (برای همین هم نمی شه بطور مثال کا300 سونی اریکسون رو با ان 95 نوکیا مقایسه کرد)ولی در کل با هر موبایل با توجه به قابلیت ها و انتظاری که ازش می ره بنده شخصاً هیچ مشکلی نه با2 تای قبلی و نه با این نوکیای فعلی نداشته و ندارم.امیدوارم که با بعدی هم مشکلی نداشته باشم.البته هر گوشی مشکلات مختص خودش رو داره ولی با صرف نظر از این مشکلات روتین همونطور که گفتم بنده هیچ مشکلی نداشتم.برای راحتی خیال شما هم مدل گوشی های قبلی و فعلی و آینده رو براتون می گم.زیمنس С65 ،موتورولا E398 ،نوکیا 3250 ،(در آینده هم)سونی اریکسون K800i.
    در آخر هم بنده یک پیشنهاد به شما دارم.اگه لحن گفتارتون(یا همون نوشتارتون)رو بهتر کنید خیلی بهتره.چون چیزی که تو انجمن ها از طرف یک فرد درج می شه در واقع نشانگر شخصیت(حالا یا ظاهری یا اصلی)افراده.بنابراین این توصیه رو از من داشته باشید

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

همه طرفداران گوشی های سونی اریکسون که بر این باورند که جنس چینی هیچ فرقی با جنس ژاپنی و کره ای و فنلاندی نداره، اول از همه لطف کنن یه بار امتحان کنن و مثلاً یه گوشی فنلاندی و چینی (هر جفتش هم نوکیا) رو با هم دست بگیرن تا متوجه بشن که جنس چینی چه فرقی داره.
    هزار بار گفتم تا امتحان نکردین حرف نزنین. کیه که گوش بده. چشما رو بستین و فقط یه مارک سونی اریکسون می بینین.
    مثل اینکه فقط شما اینجا انواع و اقسام گوشی ها دست بوده بقیه هم بوقن
    ولی برای اطلاع بد نیست بدونین که چین توی ساخت وسایل مکانیکی افتضاحه نه الکترونیکی .

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •