دوست من اگه منظور شما من هستم باید عرض کنم خدمتتون که بنده امتحان کردم ولی اینطور که همه یک برند باشن نبوده.بنده هم گوشی موتورولا سنگاپوری داشتم هم زیمنس چینی داشتم الان هم نوکیای آلمانی دارم بزودی هم قراره انشاءالله سونی اریکسون ؟(یعنی نمی دونم made in کجا خوهد بود) داشته باشم.در بین این ها بنده هیچ مشکلی با هیچ کدوم نداشتم.البته درسته که گوشی ها از لحاظ امکانات و پرفورمانس با هم تفاوت زیادی دارن (برای همین هم نمی شه بطور مثال کا300 سونی اریکسون رو با ان 95 نوکیا مقایسه کرد)ولی در کل با هر موبایل با توجه به قابلیت ها و انتظاری که ازش می ره بنده شخصاً هیچ مشکلی نه با2 تای قبلی و نه با این نوکیای فعلی نداشته و ندارم.امیدوارم که با بعدی هم مشکلی نداشته باشم.البته هر گوشی مشکلات مختص خودش رو داره ولی با صرف نظر از این مشکلات روتین همونطور که گفتم بنده هیچ مشکلی نداشتم.برای راحتی خیال شما هم مدل گوشی های قبلی و فعلی و آینده رو براتون می گم.زیمنس С65 ،موتورولا E398 ،نوکیا 3250 ،(در آینده هم)سونی اریکسون K800i.
در آخر هم بنده یک پیشنهاد به شما دارم.اگه لحن گفتارتون(یا همون نوشتارتون)رو بهتر کنید خیلی بهتره.چون چیزی که تو انجمن ها از طرف یک فرد درج می شه در واقع نشانگر شخصیت(حالا یا ظاهری یا اصلی)افراده.بنابراین این توصیه رو از من داشته باشید