تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: بيل گيتس و تیم میکروسافت در 27 سال پیش!

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

خب دوستان وقتي ايشون مي گه من ديگه جواب نمي دم خب ما هم ديگه جواب نمي ديم ولي جواب تك تك جمله هاي ايشون موجوده مثل بالا .
    من خودم واقعا داشتم از اين بحث ها لذت مي بردم ولي حالا شما نمي خواي ادامه بدي ....
    به هر حال خودتون قضاوت كنيد ( بدون اينكه طرف كسي رو بگيريد ) و پيشه خودتون يكي دو تا كنين ببينين حق با كيه .

حالا من مي گم ويندوز يه مشكلاتي داره كه هيچ فايروال و آنتي ويروسي اصلا نمي تونه جلوشو بگيره ايشون مي گن كه فايروال پس چي كارس ! مي گن آدم بايد خودش مواظب باشه . اين كه درست ولي من خودم روش هايي رو ديدم هر چه قدر هم مواظب باشي بازم آلوده مي شي بدونه اينكه حتي بفهمي . به هر حال نمي خوام بيشتر از اين توضيح بدم ولي در آخر هم بايد بگم يه كم بهتر صحبت كني خيلي خوب مي شه به هر حال اين يه بحث دوستانه هست
    من اوني هم كه گفتم نگو بهت مي خندن بخاطر اينه كه اگه شما از لينوكس استفاده مي كردي ( مثلا همين لينسپير ) مي فهمي دي عين ويندوزه و شايد ساده تر هم باشه . من دوستانه به شما گفتم ولي شما مثل اينكه ناراحت شدي به هر حال باشه ما ديگه ادامه نمي ديم تا يه نفر بياد كه از اين حرف ها ناراحت نشه ...

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من بحث رو شروع كردم و اشتباه كردم

فقط اومدم بگم كه به نظر مياد اين مسخره كردن آدم از قيافه و اين چيزا كه خدا پول رو به كيا ميده به نظر سرچشمش از حسوديه

همين و بس

منم اعتقاد دارم كه اين تاپيك بايد قفل شه

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sinagood
    من نميدونم كسي كه پولدار شده خودش كار كرده يا حتما خدا يهش شانس ميده؟
    چرا آدم بايد به كسي كه كار كرده و پولدارترينه حسودي كنه؟ :twisted:

قيافه ي بيل بد بوده و گيريم كه هست. ولي دليل نداره كه عتيقه باشه
    عتيقه كسي هست كه تو خونش ميشينه نوشابه ميخوره و شعار ميده كه من بهترينم. اين قدر هم كنترل نداره كه اين آقايون كانديد ها براش تعيين تكليف كنن
    من خودم از همه ي چيزاي مايكروسافت خوشم مياد غير ويندوزش كه يه كمي دره پيته

من همين رو گفتم و بس (قصد توهين و دعوا هم ندارم)
    سينا جان مطمئن باش كه موفق و پولدار شدن بدون تلاش و پشتكار و داشتن نبوغ و استعداد ميسر نمي شه و من كاملا اين رو قبول دارم. البته ممكنه كسي در جهت مثبت موارد فوق رو داشته باشه و استفاده كنه و شخصي ديگر در جهت منفي اما به هر جهت داشتن اين موارد لازمه.
    هيچكس هم به چنين اشخاصي حسودي نمي كنه و قصد بچه ها از گفتن مطالب فوق اصلا حسادت نيست.
    اگه به قيافه بيل گيتس هم گير داديم فقط به خاطر جنبه شوخي قضيه بوده. همونطور كه در مجلات طنز كاريكاتور آدم هاي سياسي و مهم مملكتي رو هم به تمسخر مي گيرند اما كسي ناراحت نمي شه. مثل دكتر حبيبي معاون اول سابق رييس جمهور كه چندين سال كاريكاتور روي جلد نشريه گل آقا بود اما ايشون خيلي با ظرفيت برخورد مي كرد با قضيه.
    من خودم هم از بعضي محصولات مايكروسافت (البته خيلي كم. يعني تقريبا مي شه گفت فقط ويندوز) استفاده مي كنم اما هيچ كس نمي تونه منكر ضعف هاي فراوان اونها بشه. در ضمن اينقدر كه اين تاپيك و عكس به شما برخورده فكر نكنم به خود بيل گيتس (البته اگه اينها رو مي ديد) بر مي خورد!!!!!
    در ضمن مگه قراره كسي اينجا دعوا كنه؟ اين تاپيك هم مثل تاپيك هاي ديگه با بحث هاي دوستانه بچه هاي گل انجمن پربيننده شده.

نقل قول نوشته شده توسط hossein84x
    خدا وكيلي اگر مايكروسافت نبود ...! :?:

انصاف هم خوب چيزيه. ويندوزش رو كه بدون اجازه استفاده مي كنيد، فحش هم میدید؟! :(

البته قیافه بیل گیتس رو کاری ندارم اما تاپیک ضد مایکروسافت خیلی بی معنیه :!:
    حسين جان اگه مايكروسافت نبود باور كن كه هيچ اتفاقي نمي افتاد. همونطور كه اگه كوكا كولا نبود مثلا پپسي كولا كه بود!
    تازه شايد يك شركت ديگه جاي مايكروسافت رو مي گرفت كه اينقدر انحصارطلب نبود!
    در ضمن چرا تاپيك ضد مايكروسافت بي معنيه؟ اگه تاپيك عشق مايكروسافت بود خوب بود؟ خب هر كسي يك نظري داره. اينجا هم همه چه موافق و چه مخالف مي تونند نظر بدهند.
    نقل قول نوشته شده توسط MaFia
    تو رو خدا دوستاني كه آنتي ماكروسافت هستند برنامه هاي اين شركت رو تحريم كنند و استفاده نكنند
    اگه بده اگه مشكلي دارين خب استفاده نكن برادر گل من آدم از برنامه بد كه استفاده نمي كنه برو از يه سيستم عامل ديگه + يه مرور گر ديگه استفاده كن
    چرا دوستان همه Ie رو تحريم مي كنيداين ويندوز عزيز رو هم تحريم كنيد بريد سراغ اين همه ( الكي) سيستم عامل هاي
    ديگه
    انتقاد و يا نظر هر كسي شخصي هست ولي به خدا نميشه گفت من از اين غذا بدم مياد ولي مي خورمش ما دوستان كه همه سيستم عامل ها رو با 1000 تومن ناقابل مي خريم خب سيستم عامل رو + همه چيز هايي كه مال اين شركت هست تحريم كن

بيلي هر چي داري نوش جونت :lol: :lol: :lol: :lol:
    مافيا جان از شما ديگه بعيده كه اين حرفها رو بزني. آخه جناب بيل گيتس با انحصارطلبي كه داره مگه اجازه مي ده شركت هاي ديگه رو پاشون بلند بشن؟
    الحمدلله راه به راه هم داره توسط دادگاه هاي اروپايي محكوم به پرداخت جريمه هاي سنگين مي شه به خاطر همين طرز برخوردش.
    در مورد سيستم عامل چون اكثر برنامه ها با ويندوز كار مي كنند فعلا مجبوريم كه ازش استفاده بكنيم. اما در مورد مرورگر مطمئن باش كه تا همين الان هم همين كار رو كرديم و از فايرفكس و اپرا استفاده مي كنيم كه در برابر IE مثل يه غول مي مونند.
    در ضمن من الان به عنوان مثال در محل كارم از غذايي كه بهمون مي دن خوشم نمي آد اما مجبورم كه بخورم! چون بنا به دلايلي نمي تونم هر روز از بيرون يا خونه غذا بيارم! پس يه مواقعي هست كه آدم با اينكه از چيزي بدش مي آد اما مجبوره كه تحملش كنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Sinagood
    كارلوس جان تا حالا رفتي تو ليست آپديتهاي فدورا وكور 2؟؟؟
    ميبيني آپديتهاش صد برابر ويندوز هست
    باز خوبه مايكروسافت يه سرويس پك ميده و كار رو راحت ميكنه
    شما خودت برو با لينوكست كار كن

من نميدونم شما از چه ويندوزي استفاده ميكني. من كه بيشتر از دو ماه هست كه ويندوزم يه ارور عادي هم نداده
    ويندوزم نداده هها. از اين ارور ها كه ميگن سي دي رو بزارين تو تا بازي اجرا شه ديدم

آره داش بيلي حرومت بشه خير نبيني خوب شد؟
    آخه يه سال كارشو عقب بندازه دنيا دو سه سال عقب مي افته
    سينا جان حالا مگه سرويس پكهايي كه مي ده چه تحفه اي هست؟
    خدا وكيلي من هنوز كه هنوزه سرويس پك 2 رو نصب نكردم. اصلا خودم و نظر خودم هيچي . اما از هر كسي كه در اين موارد سررشته داره پرسيدم فقط جواب منفي شنيدم و اينكه نصب نكنيم بهتره!!
    من يادمه اوايل كه سرويس پك 2 رو انتشار داده بودند خودشون گفتند ايراد داره. در ضمن بعد از اون همه تبليغ در مورد سرويس پك 2 الان در همين چند ماه اخير كه از انتشار سرويس پك 2 گذشته n تا پچ اومده كه حفره هاي سرويس پك 2 رو پر مي كنه!!!!
    در مورد اينكه مي گي ويندوزت حتي يك پيغام خطا هم نداده بايد بگم كه حتما بيلي جون 2 نوع ويندوز داده بيرون. يكي براي طرفداراش مثل شما و يكي براي ما كه مخالفش هستيم و نوع دوم رو طوري ساخته اند كه ارور بده!!!
    در ضمن مگه نعوذبالله بيلي جون خداست كه اگه يك سال كارشو عقب بندازه دنيا به آخر برسه!!!
    حالا كه كارش رو عقب نمي اندازه روز به روز داره از محبوبيت خودش و محصولاتش كم مي شه واي به اينكه يك سال كار نكنه و بقيه اين فرصت رو پيدا كنند كه محصولات بهتري ارائه بدن.
    نقل قول نوشته شده توسط bithiah
    جالب بود آقا مهدي.
    ولي يه نكته: پيشرفت و تكامل ربطي به قيافه آدما نداره. البته اينو قبل از ديدن اين عكس هم مي دونستيم.
    ممنون
    بيتا خانم من هم نگفتم كه پيشرفت و تكامل به قيافه آدما ربط داره. فقط خواستم در كنار اين عكس و اين نكته كه اين شركت به اين عظمت از كجا به كجا رسيده و پشتكار اونها باعث چه پيشرفت عظيمي شده يه شوخي هم كرده باشيم. البته اگه بعضي دوستان جدي گرفتند ديگه به خودشون مربوطه!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آقا شرمنده ديگه من منظورم دعوا كه نبود
    ولي گفتم قيافش يه كمي بي ريخت بوده
    اما اين يه كمي منو به فكر هاي بدتر از شوخي انداخت:
    (خدا به کی شانس میده .. ای خدا !!!! )
    به ريختش چيكار دارين آخه؟
    تازه اشكالات ظاهري بيل گيتس در ورژن هاي بعديش برطرف شده تازگيها ظاهر زيباتري پيدا كرده
    بنده خدا خيلي داره كار ميكنه رو قيافش. ميگم چرا ويندوزش يه كمي دره پيته برانكه برنامه نويسا دارن رو قيافش كار ميكنن. آخرش مثل مايكل جكسون ميشه

من خودم هم از بعضي محصولات مايكروسافت (البته خيلي كم. يعني تقريبا مي شه گفت فقط ويندوز) استفاده مي كنم اما هيچ كس نمي تونه منكر ضعف هاي فراوان اونها بشه. در ضمن اينقدر كه اين تاپيك و عكس به شما برخورده فكر نكنم به خود بيل گيتس (البته اگه اينها رو مي ديد) بر مي خورد!!!!!
    خوب اينو همه ميدونن كه مايكروسافت ويندوزش خيلي مشكل داره ولي اگه انصاف بديم ميبينيم كه مايكروسافت باگهاش براي استفاده ي زياد ازش فاش ميشه
    همون طور كه حفره هاي امنيتي كشف شده در فايرفاكس در ماه دوم آمدن ورژن 1 اين برنام بيشتر از آي اي بود
    راستي شما از آفيس استفاده نميكني؟
    آيا شما بهتر از آفيس برنامه اي در اين جهت ديدي؟

سينا جان حالا مگه سرويس پكهايي كه مي ده چه تحفه اي هست؟
    من از بابت كامل كنندگي محض نميگم اما اعتقاد دارم كه باز خوبه كه آپديتهاشون رو جمع كردند
    سرويس پك دو مشكلاتي هم با خودش داشته باشه اما واقعا امنيت گذشته رو بيشتر ميكنه
    يه مطلب خوندم كه به شكل كتاب e-book در اومده بود با عنوان اينكه سرويس پك دو ويندوز را صد برابر امن تر ميكند
    برام مهم نبود كه راست ميگن يا نه بلكه برام مهم بود كه نويسندش با مايكروسافت ارتباط نداشته باشه
    مايكروسافت n تا پچ هم بده كه بد نيست كه. بالاخره داره پچ ميده. پچ دادن كه ننگ نيست
    در مورد اينكه مي گي ويندوزت حتي يك پيغام خطا هم نداده بايد بگم كه حتما بيلي جون 2 نوع ويندوز داده بيرون. يكي براي طرفداراش مثل شما و يكي براي ما كه مخالفش هستيم و نوع دوم رو طوري ساخته اند كه ارور بده!!!
    آخه من هميشه تا يه ارور ميبينم ميرم تو سايت مايكروسافت چك ميكنمش و ميبينم مشكل از كجاشه و چجوري حلش كنم
    برا اين ميدونم كه دو ماهي هست كه به مشكل نخوردم :mrgreen: :mrgreen:
    در ضمن مگه نعوذبالله بيلي جون خداست كه اگه يك سال كارشو عقب بندازه دنيا به آخر برسه!!!
    منظورم اينه كه اين شركتهاي بزرگ آمريكايي سفارش ها ي خاصي رو به مايكروسافت ميدن كه اول كار اونا عقب مي افته
    نيومدن direct x بعدي ميتونه ضدحال شديدي به برنامه هاي بلند مدت nvidia بزنه

بي خيال ماجرا. اين جور كه معلومه سو تفاهم شده
    من كه دارم linspire رو دانلود ميكنم تا ببينم چي ميشه

آخر فروم باز Nesta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا میکرسافت شرکت بسیار پولکی‌ هست و فقط تبلیغات داره کارائی‌ نداره .
    همه برنامه هاش از اینترنت IE بگیر تا افیس همش باید servis pack داشته باشه تا یک کمی‌ مثل آدم بشه .
    کلا مرگ بر این شرکت .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسين جان سلام. من در مورد همه پست هاي شما در اين تاپيك مي خوام نكاتي رو ذكر كنم.
    ابتدا بگم كه من از طرف خودم حرف مي زنم نه همه كساني كه از مايكروسافت خوششون نمي آد.
    من خودم آنتي مايكروسافت نيستم! اما مخالف روش هاي انحصارطلبانه اش هستم.
    اما هيچ وقت هم فحش نداده ام . در ضمن همونطور كه در يكي از پست هاي قبلي ام گفتم ما مثل كسي هستيم كه از غذاي محل كارش خوشش نمي آد اما به دلايلي مجبوره كه همون رو بخوره!!! پس ما هم به دلايلي كه حتما خودت مي دوني مجبوريم كه از ويندوز استفاده كنيم. به عنوان مثال من در محل كارم بايد از برنامه اي استفاده كنم كه تحت ويندوز نوشته شده . پس مجبورم از ويندوز استفاده كنم. نمي تونم خارج از قوانين و چارچوب محل كارم عمل كنم كه!
    در مورد قيمت ويندوز هم مي خواهم ازتون بپرسم كه آيا اگه شما مجبور بودي ويندوز رو با اون قيمت بالاش بخري باز هم طرفدارش بودي؟
    در مورد اينكه اگه مايكروسافت نبود خيلي از پيشرفت هاي علمي ممكن نبود هم بايد بگم كه هيچكس منكر خدمات مايكروسافت به دنياي كامپيوتر نيست. اما به نظر شما شركت هاي ديگه نمي تونستند اين كار رو بكنند؟ مگه در عرصه هاي ديگه غير از كامپيوتر شركت هاي ديگه به دستاوردهاي عظيمي دست پيدا نكردند؟ خب در اين مورد هم اگه مايكروسافت نبود شركت هاي ديگه اين كار رو مي كردند.
    در مورد اينكه گفتي بالاخره آنتي ويروس و فايروال هم بايد نقشي داشته باشه مي خوام ازت بپرسم اگه اين حرف شما درسته پس چرا مايكروسافت در سرويس پك 2 فايروال گذاشته؟
    چرا يك شركت سازنده آنتي اسپاي وير رو خريده و آنتي اسپاي وير مايكروسافت رو بيرون داده؟ و چرا مي خواد آنتي ويروس مايكروسافت رو بسازه؟
    هر چند فايروالي كه روي سرويس پك 2 هست اينقدر نامشخص و بي سر و ته هست كه بود و نبودش خيلي فرقي نداره. فقط جز ايجاد مشكل چيزي نداره.
    فكر نمي كنم كسي به جاي فايروال هاي قوي و قدرتمندي مثل kerio - outpost يا حتي zonealarm بخواد از فايروال ويندوز استفاده كنه.
    در مورد آنتي ويروس هم مطمئنم كه همينطور خواهد بود و آنتي ويروس مايكروسافت اصلا طرفداري نخواهد داشت.
    در مورد استفاده از ويندوز و محصولات ديگه مايكروسافت هم بايد بگم به غير از اينكه خيلي جاها مجبور به استفاده از اون هستيم دلايل ديگه اي هم داره.
    مثلا شما زرنگار تحت ويندوز رو ديدي؟ خيلي از word بهتره اما چرا همه از word استفاده مي كنند؟ چون با يك سي دي 500 توماني مي شه تهيه كرد اما زرنگار تحت ويندوز رو بايد 200 هزار تومان پياده بشي!
    در مورد اينكه گفتي ويروس جرات نمي كني از 100 كيلومتري شما هم رد بشه بايد بگم كه خيلي ها از اين حرف ها زدند اما بعدا متوجه اشتباهشون شدند چون ممكنه ويروسي توليد بشه كه بهترين آنتي ويروس ها هم نتونن مقابله كنند با اون. در ضمن اگه فرض رو بر اين بزاريم كه شما سيستم كاملا امني داري شك نكن كه به خاطر ويندوز نيست بلكه به خاطر فايروال و آنتي ويروس خوبي هست كه حتما نصب كردي!!!
    اين هم كه شما مي گي آدم خودش بايد مواظب باشه حرف درستي نيست. چون مثل رانندگي كه شما هر چقدر هم حرفه اي باشي و مراقبت كني باز هم ممكنه از پشت يا بغل بزنند اينجا هم هر چقدر مواظب باشي باز هم ممكنه كه هكرهاي حرفه اي از تمام سيستم هاي امنيتي شما عبور كنند. البته احتمالا شما اطلاعات مهمي روي سيستمتون وجود نداره وگرنه اگه هكري بخواد كارش رو انجام بده هر طوري شده وارد سيستم شما خواهد شد.
    در ضمن چرا شما از بحث دوستانه ناراحت مي شي؟ مگه قراره اينجا دعوا باشه؟ خيلي دوستانه و با ادب و منطق مي شه صحبت كرد. اگه من و شما و نويد و كارلوس هم به نتيجه نرسيم بقيه بچه ها ممكنه با خوندن دلايل ما به نتيجه برسند.

آخر فروم باز Mohammad_Ahrari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مگه شما نميگين مايكروسافت بده خوب بريد لينوكس استفاده كنيد كه آدم بايد بميره تا يه برنامه درست و حسابي كه با لينوكس بخونه گير بياره

بازم بگين مايكروسافت بده

مشكل امنيتي داره اما هر برنامه اي باهاش مي خونه :mrgreen: :arrow:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان شما مثل اينكه از صفحه اول اين تاپيك تا اينجا رو نخوندي. خب شما برو اول بخون متوجه مي شي چرا ما از ويندوز استفاده مي كنيم!!!
    در ضمن اينكه برنامه ها اكثرا تحت ويندوز هستند كه دليل بر ضعف لينوكس نمي شه. اين به خاطر اينه كه ويندوز كاربران بيشتري داره و به خاطر همين شركت ها برنامه هاشون رو اكثرا تحت ويندوز مي نويسند. البته مطمئن باش همونطور كه با اومدن فايرفكس اكثر شركت ها تولبارها و امكانات ديگه اي رو براي فايرفكس نوشتند براي لينوكس هم همينطور خواهد شد. همين الان هم خيلي از برنامه ها نسخه تحت لينكوس دارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

مهدي جان من تو اين ماجراي قيمت ويندوز مشكل مايكروسافت نيست

شركت داره اين همه آدم ميزاره تا كار كنن
    آيا شما با شركت آدوبي هم مشكل داري به خاطر قيمتهاش؟

فايروال ويندوز هدفش فايروال بودن كامل نيست (همونطور كه ميدونيد يه blocker هست و همچنين پورتها رو ميبنده (مايكروسافت همراه آنتي ويروس خود يه فايروال حرفه اي هم ميده همونطور كه ميدونيد معني حرفه اي يعني هم اطلاعات دريافتي و هم ارسالي رو چك ميكنه و هم از حملات جلوگيري ميكنه كه پوليه. يه فايروال هم ميان بدن پولي ميدن :shock: اما بازم در نظر بگيريم كه لينوكس هم فايروالش كاملا حرفه اي نيست

مهدي جان من تا حالا با زرنگار كار نكردم اما نشنيده بودم كه از ورد بهتره

اينا رو داره؟
    symbols - spell check (En & Fa) - Shading - Bullets and Numbering - translate - speech - autocorrect - background - clipart - picture insert - header and footer

غير از اينا زرنگار برنامه ي بهتري باشه هم بهتره اما مشكل از مايكروسافته؟ضمنا زرنگار از ورد گرونتره حتي از اصل در صورتي كه دقت كنيد MS Office 2003 Student and teacher edition رو 280000 تومان ميشه خريد در صورتي كه چهار تا برنامه داره كه با هم به بهترين شكل ممكنه ارتباط بر قرار ميكنن

مردم آفيس رو فقط به خاطر ورد ه نميخرن ( اما من خودم از قيمت بالاي محصولات بد نميگم بلكع از بد بودن ويندوزش ناراضيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •