ان 73 موزيك اديشن توي تهران هست ؟؟؟؟؟ اگه هست چنده ؟؟؟؟؟
و اينكه آيا دقيقا مثل ان 73 معمولي هست ؟ و فقط امكانات پخش موسيقي بهتره شده ؟؟؟؟ يعني دوربين و ... همون هست ؟؟؟ ي نه؟؟
ان 73 موزيك اديشن توي تهران هست ؟؟؟؟؟ اگه هست چنده ؟؟؟؟؟
و اينكه آيا دقيقا مثل ان 73 معمولي هست ؟ و فقط امكانات پخش موسيقي بهتره شده ؟؟؟؟ يعني دوربين و ... همون هست ؟؟؟ ي نه؟؟
Last edited by MESHKIPOSH; 01-01-2007 at 21:33.
ان73 موزیک ادیشن متاسفانه هنوز توسط 3 شرکت گارانتی اصلی تا حال حاضر وارد نشده. منظورم گارانتیهای اتصالات و خمات طلایی نوکیا و ایراتل است.
بله عزيزم هستش!!ان 73 موزيك اديشن توي تهران هست ؟؟؟؟؟ اگه هست چنده ؟؟؟؟؟
دقيقا هم مثله ان 73 هستش هيچ تفاوتي به جز از لحاظ رم و هيد ست ندارن كه اونا رو هم خودت مي توني بيرون تهيه كني!!!
پس يعني n73 music edition كه مشكي رنگ هم هست الان در بازار تهران و علاالدين هست؟ قيمتش رو كسي نداره ؟؟؟
با سلام به همگی
گوشی ان73 نوکیا تا حدود 10 روز پیش در حدود 430 یا 440 هزار تومان نیز پیدا می شد اما به یکباره با نایاب شدنش در بازار الان در حدود 500 تا 540 هزار تومان هست اما در مورد ان 73 موزیک ادیشن اول باید بگم که فرق چندانی با نوع اول نداره به جز اینکه از نظر لیست پخش و اکولایزر بیشتر شبیه به یک ام پی تری هست فرق دیگرشم در ساپورت رم هست که نوع اول تا 1 گیگ و نوع دوم تا 2 گیگ رو ساپورت می کنه و ان 73 در سه رنگ متنوع است اما ان 73 موزیک ادیشن در تک رنگ مشکی است و از لحاظ قیمتی هم ان 73 موزیک ادیشن 60تا 80 تومان از ان 73 معمولی گرونتره ودر حدود 585 تا 590 هزار تومان است
Last edited by n73 follower; 03-01-2007 at 14:35.
نه با گارانتی اتصلات فکر میکنم رو پایه ی 600 تومن باشه
اگه خبر دیگه ای شد من رو هم در جریان بزارید .
توي هفته نامه عصر ارتباط قيمت n73 رو با گارانتي اتطالات زده بود 615 تومن
خیلی خوبه ،قیمتش داره همین جوری زیاد می شه!!![]()
به نظر من اين وسط مردم بازيچه شدن يه روز اصلا پيدا نميشه بعد مي برنش بالا بعد يه دفعه همه جا پخش ميشه
خداوندا ايراني ها را .......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)