محسن جان من تست كردم نشدش تو خونه شدش ولي اداره نه يعني اون صفحه داس رو باز نميكنه برنامه اجرا ميشه lade ميشه صفحه كه ميخواد بياد نمياد كاري كردن نشه ببين ميتوني راهي پيدا كني
محسن جان من تست كردم نشدش تو خونه شدش ولي اداره نه يعني اون صفحه داس رو باز نميكنه برنامه اجرا ميشه lade ميشه صفحه كه ميخواد بياد نمياد كاري كردن نشه ببين ميتوني راهي پيدا كني
سلام دوستان والا من برنامه رو دانلود نکردم که ببینم چیه و دقیقآ چی کار میکنه ولی اگه دقیقا همین کاری رو میکنه که توی این عکس هست این فقط برای وقتیه که شما با یه یوزر ادمین لاگین کرده باشین و توی ویندوز باشین اونوقت میتونید پسورد خودتون و یا هر یوزر دیگه رو بدون دونستن پسورد قبلی عوض کنید ولی بازم تاکیید می کنم که این فقط توی محیط ادمین جواب میده .
دوست عزیز قبل از اینکه بیاد و اون صفحه رو نشون بده یه کاری می کنه که اون مشکل که بهش اشاره کردی از بین می ره اگه بخوای می تونم بیشتر توضیح بدم.
فقط یه دلیل می تونه داشته باشه و اون هم اینکه نمی تونه از Temp ویندوز استفاده کنه راه حلشو برات پیغام شخصی می زنم چون یه کم به سورس برنامه ربط داره
سلام من این رو رو اکانت لیمیت امتحان کردم ولی کار نکرد.:
کمک کنید.لطفا
دوستانی که مشکل دارن اینو تست کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز هم فرقی نکرد![]()
دوست عزیز در مورد شرایط خودت توضیح بده :
با نرم افزار خاصی از کامپیوتر محافظت می شه ؟
اکانت خودت چیه ؟ Limited Gust ....
من خودم ادمین هستم اما وقتی این رو روی اکانت لیمیت یا مهمان امتحان میکنم جواب نمیده
من از Kaspersky Inetrnet security 6.0 استفاده میکنم...
پس چرا توش نوشته که هم تو لیمیت جئاب میده هم مهمان؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)