شرکت تولید کننده گفته مردم ایران ازش استفاده ی نادرست میبرن وگرنه توی کشور اونها برای یه خانواده از یک سیم کارت استفاده میکنن از طریق همین کپی کردن هر چی باشه فرهنگ اونا بالاتره
شرکت تولید کننده گفته مردم ایران ازش استفاده ی نادرست میبرن وگرنه توی کشور اونها برای یه خانواده از یک سیم کارت استفاده میکنن از طریق همین کپی کردن هر چی باشه فرهنگ اونا بالاتره
سلام . .
توی کشور ما هم فکر نکنم کسی بتونه استفاده ی نادرست ازش کنه . .
چون شما از طریق مخابرات میتونی بفهمی اونی که سیمکارت شما رو کپی کرده به چه شماره هایی زنگ زده . .
اصلا چه جوری میخواد سیمکارتتون رو کپی کنه . . ؟
موفق باشید . .
سلام من خودم بيشتر از يك سال هست كه يه دونه دارم و 16 تا حط رو ميشه روش كپي كرد ولي بايد اول سيمكارت اصلي رو بذاري توي ريدرش و يك ساعت ميكشه تا بتونه كد سيمكارت رو بخونه و باز كنه و بعد كپي كنه و هيچ خطري نداره اگه سيمكارتتون رو دست كسي ندين و روش فهميدنش اينه كه وقتي هر دو خط روشن هستن هر كدوم به شهر اصلي و انتن نزديك باشه تماسها به اون ميافته كه اگه كسي گفت sms زدم بهت و ديدي نرسيده برو مخابرات و بگو شماره سريال گوشي هايي كه خط شما با اونا به شبكه وصل شده رو بگير و با گوشي خودت تطبيق بده ديدي نخوند بگو كارتتو بسوزونن و كارت جديد صادر كنن كه اون يكي هم از كار ميافته و اگرم بيكار بودي برو شكايت كن تا از طريق شماره سريال گوشي طرف رو پيدا كنن
البته فکر اینو یه بار گفتم ولی دوباره میگم
دستگاههایی هست که از فاصله ی دور هم اینکارو میکنه یعنی بدون دادن سیم کارت به طرف ولی توی ایران خیلی کمه و قیمت بالایی هم داره ( بالای 1 تومن )
بابا سيمكارت چيه كه كپي اش چي باشه...
اگه مي ترسيد از تاليا استفاده كنيد!!!
من که تالیا دارم تا آخر ماه بعد هم که همه جا انتن میده شنیدم می خوان قبضیش هم کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)