ایران اومده.توی علاالدین دیده شده.بچه های فروم پی تی میگفتن.
ایران اومده.توی علاالدین دیده شده.بچه های فروم پی تی میگفتن.
![]()
از راهنمايي شما ممنون اين عكس n91 n80 n73 سري جديد فكر نكنم تو ايران باشه ولي مطمئن نيستم يعني بعيد و در مورد قيمت ان 91 اين جور كه حساب كردم 200-300 تومن تفاوت قيمت وجود داره
من رفیقم خریده بقیمت 615 تومن
سوالی بود حدودا در خدمتم
خب ببین پ990 بلندیش عین ک750 هست کیفیتا فوق العاده با تفکیک بینهایت بالا
دوربینش و صدای دفونش در حد ک750 هست
که البته هدفون سری دبلیو بزاری روش از و810 هم قوی تره
اکولایزراش عالی هست
ولی هر چی باشه تو موزیک به پایی و950 نمی رسه
میخوام ببینم بین 950 و m600 چه انتخابی بهتره...؟
اول که بیخیال دوربین !!
دوم اینکه میخوام صداش حداقل در حد 810 باشه...
از لحاظ نرم افزاری ساپورت خوبی داشته باشه
کیفیت ال سی دی توپ باشه
حافظه هم مهم نیست.... البته باید با قیمت معقول به نظر برسه
در کل انتخاب خیلی سخته...
نظر شما چیه؟
اگه میخای در حد و810 باشه همون ام600خوبه
ان 91 سری جدید که 8 گیگ رم داره رو 615 خریده؟
حالت چطوره؟خوب هستی؟
منم با حرفی که درباره دوربین زدی موافقم.
همانطوری که گفتم با 810 کار نکردم ولی صدایی که داره برای من واقعآ خوبه مخصوصآ موقعی که هندزفری بزاری.
نرم افزاری هم مثل ام600 هستش و سیمبیان os v9.1 هستش
کیفیت ال سی دیش واقعآ حرف نداره.
و این حرفتم قبول دارم که گفتی انتخاب سختیه ولی اگه می خوای موزیک در کنار چیزای دیگه داشته باشی فقط 950 رو انتخاب کن.
الان ام600 435 هستش ولی قیمت 950 حال حاضر رو ندارم ولی در کل رو 950 ضرر نمی کنی.
از دوستان كه اطلاعات در مورد ان91 سري جديد دارن ميخوام بگن كه اين قيمتي كه در بالا گفته شده در علاءالدين است يا نه ؟ يه سوال ديگه ممكن من برم گارانتي بتونن قاب و هم چنين به جاي 4 گيگ 8گيگ رم ش رو عوض كنن و تغييرات نرم افزاري سري جديد رو تو اين گوشي اعمال كنن؟
در مورد 990 هم بگم درست صداي 950 رو نداره ولي به نظر من كامل تر از 950 است
Hscsd وشبكه بيسيم و شارژ باطري بيشتر و صفحه نمايش بزرگتر از برتري هاي 990 است (البته ميگن تو نور صفحه نمايش واضحي نداره ) وعلاوه بر اون دوربين 2 مگا ولي 4گيگ رم برتري بزرگ 950 است .
ممنون از اطلاعات جامعت...
w950 یه امتیاز خیلی ویژه داره اونم حافظه عالیشه( البته مثل n91 دیسک سخت نداره که مشکلی پیش بیاد - از نوع فلش مموریه ) که این عالیه ... در کنار این مزیت خوب آیا اسلات کارت حافظه هم داره؟ اگه داره از چه نوعیه؟
من تو GSMarena دیدم که نوشته Card slot: no اما تو همین فروم دیدم یکی از بچه ها گفته بود که داره...
البته این سایت نمیدونم چرا اینطوریه..مثلا واسه 6600 هم نوشته نداره در صورتی که امکان ارتقا حافظه رو داره
Slot داره؟
بازم از جواب ها ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)