نه تنها باطریشم در اوردم کله گوشی هم باز کردم تمیز کردم بستم باااااااااا هوووووشششششششششش
نه تنها باطریشم در اوردم کله گوشی هم باز کردم تمیز کردم بستم باااااااااا هوووووشششششششششش
به نظرم سی سی دی هست چون تکنولوژی سیماس خیلی بالا هست و به درد موبایل نمیخوره .![]()
حالا انقدر ازش بد میگیم که هرکی میخواد بخره و میاد تو این تاپیک تحقیق پشیمون میشه !!!
من هروقت بازی میکنم و همزمان موزیک هم باهاش گوش میدم بعد از یه مدت آهنگ هنگ می کنه و بوقی ممتد میزنه .چرا؟
البته برام مهم نیست ها. اما خب....
وقتی با هدفون گوش میدم اینطوری نمیشه...!!
نه عزیزم
من فقط خط آنتن هارو نگاه نکردم
تماس هم گرفتیم
مال من بدون کوچکترین اشکالی تماس برقرار شد و حرف زدم
avid liquid 7 جان
من تا حالا با این مشکل روبرو نشدم
میدونی چرا؟
چون من خر و خرما رو با هم نمی خوام
یا موزیک گوش کن
یا بازی کن
البته فکر کنم اگه تو تنضیمات بازی صدای بازی رو قطع کنی دیگه این مشکل رو نداشته باشی
سلام من هم همچين مشكلي يك بار با w300پيدا كردم.
اين مشكل يك مساله ي معمول در گوشي هاي سوني اريكسون است و معروف است به
WSOD White Screen Of Death
مشكل من اينجوري به وجود آمد : سري wسوني را ميتوان دو نوع به كامپيوتر وصل كرد
به عنوان گوشي يا به عنوان Mass Storage يا همون فلش مموري خودمون
من در حالت Mass Storageوصل كرده بودم و بدون Stop نرم افزاري در محيط ويندوز اونو كشيدم و ....
البته در اينترنت از طرف خيليا شنيدم كه بدون هيچ كاري يك دفعه دچار اين مشكل شده اند
راه حل : متاسفانه كاري از ما بر نمياد. البته به شرطي كه گوشيت رجيستر قانوني باشه و سايت سوني اريكسون هم يك Frameware جديد براي گوشيت ارائه داده باشه مي شود با FrameWare Updteاين مساله را حل كرد ولي
به جاي اين كار سه سوت ببر گارانتي در كمتر از 5 دقيقه Frameare نصب ميكنه و اطلاعات قديميتم نميپره مگر برنامه هايي كه روي گوشيت نصب كرده باشي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dastet dard nakone vali vase man vase khoodesh intoori shood farada mikham bebaram biroon dororst konam daset dard nakone bye
سلام من در ماه آذر يك گوشي w550i خريدم 241000 تومان خيلي هم ازش راضي ام
ولي در موقع خريد حواسم به رجيستر گوشي نبود و گوشي اي رو خريدم كه شماره سريالش اصلي و قانوني نيست
يعني قاچاقيه! مخابرات هم ميخواد تا 2 ماه ديگه اين گوشي ها رو قطع كنه حالا من بايد چيكار كنم زود تر كمكم كنيد
خيلي ممنون
Last edited by niva; 09-01-2007 at 10:51.
niva جان
اگه می خوای رجیستر قانونی بکنیش ببرش مخابرات
بگو من نمیدونستم باید شماره هاش با هم بخونه
بگو اصلا نمیدونستم که قضیه رجیستر و شماره و ... چیه
تا اینکه دوستم که گوشیمو نگاه میکرد متوجه شد و گفت سریع برو مخابرات بگو رجیستر قانونی بکنن واست
چون 1 گوشی بیشتر نیست و با اصرار زیاد فکر کنم راضی بشن درست کنن کارتو .
حالا یه چند روزی صبر کن ببین بقیه بچه ها چی میگن بعد همون کارو بکن
موفق باشی
راستی عضویتت هم مبارک
بچه ها این جریان دوماه دیگه و جمع کردن گوشی های غیر قانونی چیه ؟
خبر درستش چیه؟
نگرانم کرد....!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)