سلام
می خواستم روش فرمت کردن و تبعات ان و همچنین کدهای 7610 رو بذاری (خصوصا کدی که صدا رو قوی میکنه)
با تشکر
سلام
می خواستم روش فرمت کردن و تبعات ان و همچنین کدهای 7610 رو بذاری (خصوصا کدی که صدا رو قوی میکنه)
با تشکر
سلام . .سلام
با تشکر
دوست گرامی . . برای فرمت کردن گوشی . . کد #7370#* رو بزن . . و بعد از اون لوک کد گوشی شما خواسته میشه . . که اگه اون رو قبلا تغییر نداده باشی . . . 12345 هستش . .
با این کد کل گوشی شما فرمت میشه . . حتما قبلش از مسیج ها و دفترچه ی شماره تلفن هات یک بکآپ بگیر . .
اگه خواستی که لیست شماره ها و اس ام اس هات پاک نشه . . میتونی از این کد هم استفاده کن . . #7780#*
در ضمن . . کدی که صدا رو قوی میکنه . . کارایی نداره . .
موفق باشی ..
مرسی از کمکتون
من هندزفری که گرفتم چینی هستش وقتی به گوشی وصلش میکنم پیغام (no voice tag)رو میده من حتی voice tag هم که ایجاد میکنم voice tagام فعال میشه خلاصه نمیتونم استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
با سلام
الان 7610 تو بازار ساخت چه کشوری هست؟
میگند که فقط مجارش هست و فنلاندیهاش بهتره که نیست؟
ساخت مجارش گوشیه خوبیه ؟
قیمتش با گارانتی و بدون گارانتی چند هست ؟
مچکرم
باسلام خدمت دوستان گرامی
برنامه masegingگوشی من حذف شده است یعنی آیکن ان نیست چطوری میتونم انودوباره داشته باشم آیابایستی برنامه ای نصبکنم یاگوشی راریست کنم؟
سلام . .باسلام خدمت دوستان گرامی
برنامه masegingگوشی من حذف شده است یعنی آیکن ان نیست چطوری میتونم انودوباره داشته باشم آیابایستی برنامه ای نصبکنم یاگوشی راریست کنم؟
دوست گرامی . . گوشی رو ریستش کن . . .
طریقه ی ریست کردن . . در پست زیر . . یا همین پست شماره ی 32 در همین صفحه . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . .
موفق باشید . .
عجب کلوپ فعالی داریند. مچکرم از اینکه جواب سوال من را دادید
عزیز برو به منوی کانتکت بعدش برو به یکی از کانتکتی هات بعد آپشن بعد هم add voice tag حالا هر چی میخوای بگو بعد تو صفحه ی اصلی گوشی کلید سمت راست رو بگیر بعد حرفتن رو بگو من خودم 7610 دارم حتما عمل میکنه
منظور من این نبود که voice tagبسازم .
منظورم این بود که با زدن هندزفری به ورودیش پیغام no voice tag میاد مه منیگذاره با هندز فری کار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)