من که امضا نمی کنم!آخه اونا به صلاحدید خودشون تصمیم میگیرن.این کارا تاثیر نداره.
در ضمن من که با انگلیسی مشکلی ندارم!!
من که امضا نمی کنم!آخه اونا به صلاحدید خودشون تصمیم میگیرن.این کارا تاثیر نداره.
در ضمن من که با انگلیسی مشکلی ندارم!!
اگه سطح سواد عمومي بالا بره ديگه جامعه گوسفندي نيستيم
به نظر شما همه انگليسي بلدن؟
خوبه بعضي وقتا به ديگران هم فكر كنيم
درسته که 99/99 درصد آدمای جامعه ما به قول تو گوسفندی زندگی میکن اما این حرف تو توهین مستقیمه به همه آدمهایی که تو این جامعه زندگی میکنن . چون منم توی همین جامعه زندگی میکنم حس میکنم بهم توهین شده . حالا شما اگر حس میکنی خیلی با فرهنگ هستی و از این گوسفندای دور و برت خیلی بیشتر چیز میفهمی . این پست رو اصلاح کن.
ببينيد دوستان اين درخواست فقط جنبه درخواست زبان فارسي نداره بلكه اين حركت ميتونه كمك كنه كه بهشون نشون بديم كه ايران هم جز كشورهاي مهم (اگر خودمون بگيم) تلقي كنند.اين حركت ميتونه به روند آينده شركتهاي ديگه و در زمينه هاي ديگه كمك كنه كه در موقع ساخت سايتهاي مختلف به زبانهاي مختلف يادشون باشه كه ايراني هم هست.البته من نميدونم اصلا اين سايت به چه شكل كار ميكنه و چطور اين پيغام رو بهشون ميرسونه.ايا اصلا كسي از مسئولين شركتشون باخبر شده از اين اقدام و چطور؟
بهرحال در مواقعي چنين اقدامي اگر نفع نداشته باشه ضرر هم نداره.ولي مواقعي هم نبايد صورت بگيره مثل اون سري كه يكي گفته بود براي حمله نكردن امريكا به ايران امضا كنيد.اون كار بچه بازي محض بود.اصلا مسائل سياسي با اينجور كارها جور در نمياد.فقط باعث مسخره كردن خودمون ميشد.
منم قبلاً فرستاده بودم ولی یادم رفت اعلام کنم ببخشید!
ولی خودمونیم ها فقط سامسونگ فارسی داره!
منم امضا کردم ولی بهتر بود به جای سایت فارسی کاری می کردید که همه سیستم عامل های گوشی ها هم فارسی بشه (p990 نداره)
عزيزه من ,من اينو در جواب techno گفتم و قصد توهين به كسي رو ندارم اگه نگاهي به جوابش و امضاش كني متوجه ميشي من حرف بدي نزدم اميدوارم اين سو برداشت برطرف شده باشه
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)