اين برنامه كرك نداره ؟؟؟ ممنون ميشم بدين اگه هستش و اگه با اين فرمت كنيم واقعا بر نميگرده؟!!
اين برنامه كرك نداره ؟؟؟ ممنون ميشم بدين اگه هستش و اگه با اين فرمت كنيم واقعا بر نميگرده؟!!
طرز كار با برنامه رو هم بزارين ممنون ميشم چون ميخوام كاملا بدونم چه قابليتهايي داره بعدش الان از چي بايد استفاده كنم كدوم گزينه ؟!!! ممنون ميشم روش استفاده رو هم بزارين
من نسخه ي East-Tec Eraser 2007 v8.0.0.208 به همراه كركش (كه بوسيله ي يكي از كاربران انجمن ساخته) شده رو به حجم حدود6.67 MBدر مكانهاي زير بارگزاري كردم از هر كدوم كه تونستيد دريافت كنيد.
فايلهاي داخل پوشه ي كرك رو در داخل پوشه ي نصب برنامه جايگزين(Replace) كنيد.
لينكها غير مستقيم هستند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزان
راستش از نظر من اگه خودتون هم بیاین یه بار درایو مورد نظر رو فرمت کنین و سپس داخلش رو پر از اطلاعات کنین و کانورت کنین به یه فرمت دیگه و دوباره پرش کنین دیگه بر نمیگرده
راستی چند وقت پیش تو این مستند فیلم سیاه گفتن اگه یه قطعه از هارد رو عوض کنی دوباره میشه به همه اطلاعات دسترسی داشت , ایا این مورد صحت داره ؟
من که خندم گرفته بود
موفق باشین
دوست خوب اين يك واقعيته و شما نبايد شوخي قلمداد كنيد!
وقتي متخصصان بازيابي ادعا مي كنند مي تونند داده ها رو با روشهاي نرم افزاري و حتي روشهاي سخت افزاريبازيابي كنند و برنامه نويسان خبره براي پيشگيري از اين موضوع استانداردهاي پاكسازي غير بازيابي طراحي مي كنند ،چرا بايد ما بخنديم؟ مگر اينكه سطح سوادمون بالاتر از اونا باشه!!
البته طبيعيه كه يك كاربر عادي كامپيوتر مثل همه ي ما يا حتي بظاهر شركتهايي كه ادعاي بازيابي ميكنند،شايد نتونن داده هايي كه يكبار فرمت و يكبار رونويسي روشون انجام شده رو براحتي برگردونند
صحبت روي روشهاي ويژه ي متخصصين بازيابي هست.
Last edited by Hektor; 22-11-2007 at 23:34.
عزیز من
من میگم ادعای الکی کردن
شما اگه یه خورده با نحوه ی ذخیره کردن اطلاعات روی هارد اشنا باشین به راحتی پی میبرین که این کار غیر ممکنه
مگه این که واقعا تکنولوزی جدیدی به کار برده باشن که اگه صحت داشته باشه خیلی خطر ناک میشه و میشه گفت دیگه تنها راه شکستن هارد میشه
درسته ؟
خیلی بحث جالبیه اگه دوستانی که وارد ترن توضیح بدن این موضوع صحت داره یا نه ؟
منتظر یه بحثه داغ هستم
موفق باشین همگی
عزيزجان!
اگه شما ميخواي بحث علمي كني لطف كن حداقل اول كتاب مرجع علمي كاربردي هارد ديسك{اصول عملكرد،نصب و راه اندازي،تعمير و ترميم اطلاعات}(شيرزاد شهرياري-نشر پرتونگار) رو مطالعه كن
بعدا نظرات شخصي شما رو جواب ميدم من
Last edited by Hektor; 23-11-2007 at 00:11. دليل: معرفي كامل تر كتاب
ببخشید hektor جان
من فکر کردم خیلی از هارد میدونم
میشه یه کتاب مفید معرفی کنی
اگه لطف کنی همین ادعای اینارو یه خورده بازش کنی که من بفهمم منظورشون چی بوده خوب میشه
اخا مگه اطلاعات روی کلاسترها و سکتورها ذخیره نمیشن ؟
یه کم توضیح بده
موفق باشی
آقا اين برنامه فوق العاده عالي هستش فقط الان كركش تموم شده ميشه يه سريال نامبر بدين من رجيسترش كنم ؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)