تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: مي خوام هاردم رو پاك كنم تا با هيچ برنامه اي قابل برگشت نباشن

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شايد براي بعضي دوستان كه با مباحث پيشرفتهء بازيابي اطلاعات آشنايي زيادي ندارند گفتن اينكه حتي با چندين بار فرمت هم امكان بازيابي اطلاعات با روشهاي سخت افزاري و حتي نرم افزاري وجود داره چيز عجيبي بنظر بياد. همينقدر براي فهم بيشتر اينرو بگم كه در حال حاضر واحدهاي مهندسي ستاد مشترك ارتش ايران نرم افزاري رو تهيه كردند كه تا حدود 50 بار اگر هارد رو فرمت كني مي تونند بازيابي رو انجام بدهند.
    فرمت عادي رو پس بايد گذاشت كنار اما راجع فرمت سطح پايين هم چندان دلتون رو خوش نكنيد...
    به هر حال...

من برنامه اي امنيتي رو به دوستان معرفي مي كنم كه بترتيب شامل 10 استاندارد پاكسازي از جمله استانداردهاي بي نظير زير براي نابودي اطلاعات هست :
    1)
    Navso P-5239-26
    استاندارد مركز پژوهشهاي ستاد اداري نيروي دريايي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري نظامي به شيوهءغير قابل بازيابي با متودهاي سخت افزاري و نرم افزاري شامل سطوح زير:
    RLL
    MFM

2)
    DOD 5220.22-M
    استاندارد امنيتي دپارتمان دفاعي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري نظامي به شيوهء غير قابل بازيابي با
    متودهاي سخت افزاري و نرم افزاري

3)
    B.Schneier's algorithm
    استاندارد امنيتي ابداعي از سوي بروس اسكينر براي نابود سازي غير قابل بازيابي اطلاعات اداري و نظامي

4)
    3+7+3 Beyond DoD Standards
    استاندارد امنيتي دپارتمان دفاعي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري و نظامي به شيوهء غير قابل بازيابي با متودهاي سخت افزاري يا نرم افزاري

و از همه خفن تر:
    5)
    استاندارد Gutmann

خلاصه كردم وگرنه هر كدوم از اين موارد كلي بحث و مطلب داره.
    فقط نرم افزار رو معرفي مي كنم تا ديگه خاطرتون كاملا جمع بشه براي حذف اطلاعاتتون

EastTec Eraser
    نسخه 8.0
    2007
    5.5 MB
    كار شركت رومانيايي East Technology
    http://www.east-tec.com/download/eteraser_trial.exe

اين برنامه كرك نداره ؟؟؟ ممنون ميشم بدين اگه هستش و اگه با اين فرمت كنيم واقعا بر نميگرده؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

طرز كار با برنامه رو هم بزارين ممنون ميشم چون ميخوام كاملا بدونم چه قابليتهايي داره بعدش الان از چي بايد استفاده كنم كدوم گزينه ؟!!! ممنون ميشم روش استفاده رو هم بزارين

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من نسخه ي East-Tec Eraser 2007 v8.0.0.208 به همراه كركش (كه بوسيله ي يكي از كاربران انجمن ساخته) شده رو به حجم حدود6.67 MBدر مكانهاي زير بارگزاري كردم از هر كدوم كه تونستيد دريافت كنيد.
    فايلهاي داخل پوشه ي كرك رو در داخل پوشه ي نصب برنامه جايگزين(Replace) كنيد.
    لينكها غير مستقيم هستند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزان

راستش از نظر من اگه خودتون هم بیاین یه بار درایو مورد نظر رو فرمت کنین و سپس داخلش رو پر از اطلاعات کنین و کانورت کنین به یه فرمت دیگه و دوباره پرش کنین دیگه بر نمیگرده

راستی چند وقت پیش تو این مستند فیلم سیاه گفتن اگه یه قطعه از هارد رو عوض کنی دوباره میشه به همه اطلاعات دسترسی داشت , ایا این مورد صحت داره ؟
    من که خندم گرفته بود

موفق باشین

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام عزیزان

راستش از نظر من اگه خودتون هم بیاین یه بار درایو مورد نظر رو فرمت کنین و سپس داخلش رو پر از اطلاعات کنین و کانورت کنین به یه فرمت دیگه و دوباره پرش کنین دیگه بر نمیگرده

راستی چند وقت پیش تو این مستند فیلم سیاه گفتن اگه یه قطعه از هارد رو عوض کنی دوباره میشه به همه اطلاعات دسترسی داشت , ایا این مورد صحت داره ؟
    من که خندم گرفته بود

موفق باشین
    دوست خوب اين يك واقعيته و شما نبايد شوخي قلمداد كنيد!
    وقتي متخصصان بازيابي ادعا مي كنند مي تونند داده ها رو با روشهاي نرم افزاري و حتي روشهاي سخت افزاري بازيابي كنند و برنامه نويسان خبره براي پيشگيري از اين موضوع استانداردهاي پاكسازي غير بازيابي طراحي مي كنند ،چرا بايد ما بخنديم؟ مگر اينكه سطح سوادمون بالاتر از اونا باشه!!
    البته طبيعيه كه يك كاربر عادي كامپيوتر مثل همه ي ما يا حتي بظاهر شركتهايي كه ادعاي بازيابي ميكنند،شايد نتونن داده هايي كه يكبار فرمت و يكبار رونويسي روشون انجام شده رو براحتي برگردونند
    صحبت روي روشهاي ويژه ي متخصصين بازيابي هست.
    Last edited by Hektor; 22-11-2007 at 23:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

عزیز من

من میگم ادعای الکی کردن
    شما اگه یه خورده با نحوه ی ذخیره کردن اطلاعات روی هارد اشنا باشین به راحتی پی میبرین که این کار غیر ممکنه

مگه این که واقعا تکنولوزی جدیدی به کار برده باشن که اگه صحت داشته باشه خیلی خطر ناک میشه و میشه گفت دیگه تنها راه شکستن هارد میشه
    درسته ؟

خیلی بحث جالبیه اگه دوستانی که وارد ترن توضیح بدن این موضوع صحت داره یا نه ؟

منتظر یه بحثه داغ هستم

موفق باشین همگی

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

11

عزیز من

من میگم ادعای الکی کردن
    شما اگه یه خورده با نحوه ی ذخیره کردن اطلاعات روی هارد اشنا باشین به راحتی پی میبرین که این کار غیر ممکنه

مگه این که واقعا تکنولوزی جدیدی به کار برده باشن که اگه صحت داشته باشه خیلی خطر ناک میشه و میشه گفت دیگه تنها راه شکستن هارد میشه
    درسته ؟

خیلی بحث جالبیه اگه دوستانی که وارد ترن توضیح بدن این موضوع صحت داره یا نه ؟

منتظر یه بحثه داغ هستم

موفق باشین همگی
    عزيزجان!
    اگه شما ميخواي بحث علمي كني لطف كن حداقل اول كتاب مرجع علمي كاربردي هارد ديسك{اصول عملكرد،نصب و راه اندازي،تعمير و ترميم اطلاعات}(شيرزاد شهرياري-نشر پرتونگار) رو مطالعه كن
    بعدا نظرات شخصي شما رو جواب ميدم من
    Last edited by Hektor; 23-11-2007 at 00:11. دليل: معرفي كامل تر كتاب

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشید hektor جان

من فکر کردم خیلی از هارد میدونم

میشه یه کتاب مفید معرفی کنی

اگه لطف کنی همین ادعای اینارو یه خورده بازش کنی که من بفهمم منظورشون چی بوده خوب میشه

اخا مگه اطلاعات روی کلاسترها و سکتورها ذخیره نمیشن ؟

یه کم توضیح بده

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

hektor جان من منتظرم ها

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شايد براي بعضي دوستان كه با مباحث پيشرفتهء بازيابي اطلاعات آشنايي زيادي ندارند گفتن اينكه حتي با چندين بار فرمت هم امكان بازيابي اطلاعات با روشهاي سخت افزاري و حتي نرم افزاري وجود داره چيز عجيبي بنظر بياد. همينقدر براي فهم بيشتر اينرو بگم كه در حال حاضر واحدهاي مهندسي ستاد مشترك ارتش ايران نرم افزاري رو تهيه كردند كه تا حدود 50 بار اگر هارد رو فرمت كني مي تونند بازيابي رو انجام بدهند.
    فرمت عادي رو پس بايد گذاشت كنار اما راجع فرمت سطح پايين هم چندان دلتون رو خوش نكنيد...
    به هر حال...

من برنامه اي امنيتي رو به دوستان معرفي مي كنم كه بترتيب شامل 10 استاندارد پاكسازي از جمله استانداردهاي بي نظير زير براي نابودي اطلاعات هست :
    1)
    Navso P-5239-26
    استاندارد مركز پژوهشهاي ستاد اداري نيروي دريايي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري نظامي به شيوهءغير قابل بازيابي با متودهاي سخت افزاري و نرم افزاري شامل سطوح زير:
    RLL
    MFM

2)
    DOD 5220.22-M
    استاندارد امنيتي دپارتمان دفاعي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري نظامي به شيوهء غير قابل بازيابي با
    متودهاي سخت افزاري و نرم افزاري

3)
    B.Schneier's algorithm
    استاندارد امنيتي ابداعي از سوي بروس اسكينر براي نابود سازي غير قابل بازيابي اطلاعات اداري و نظامي

4)
    3+7+3 Beyond DoD Standards
    استاندارد امنيتي دپارتمان دفاعي ايالات متحده براي نابود سازي اطلاعات اداري و نظامي به شيوهء غير قابل بازيابي با متودهاي سخت افزاري يا نرم افزاري

و از همه خفن تر:
    5)
    استاندارد Gutmann

خلاصه كردم وگرنه هر كدوم از اين موارد كلي بحث و مطلب داره.
    فقط نرم افزار رو معرفي مي كنم تا ديگه خاطرتون كاملا جمع بشه براي حذف اطلاعاتتون

EastTec Eraser
    نسخه 8.0
    2007
    5.5 MB
    كار شركت رومانيايي East Technology
    http://www.east-tec.com/download/eteraser_trial.exe

آقا اين برنامه فوق العاده عالي هستش فقط الان كركش تموم شده ميشه يه سريال نامبر بدين من رجيسترش كنم ؟!!

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •