حتما میخواستی واست توی تلویزیون پخشش کنه یا واست ایمیل شه یا اگه ماهواره داری تلویزیونت 1000 تا کانال رو همزمان نشون میده تا شما خبردار بشینوشته شده توسط alimolavi
![]()
![]()
![]()
حتما میخواستی واست توی تلویزیون پخشش کنه یا واست ایمیل شه یا اگه ماهواره داری تلویزیونت 1000 تا کانال رو همزمان نشون میده تا شما خبردار بشینوشته شده توسط alimolavi
![]()
![]()
![]()
به نظر من ساختگیه ,چون بعد از افتادنشون صدای شکستن لوازمشون میاد.معلومه که به طبقه زیری افتادن.اصلا مگه روز عاشورا هیچ جای جهان برنامهایی مثل این یا بدتر انجام نمیشه؟![]()
تازه خداوند از همه جا اینها رو برای اینجوری عذاب کردن انتخاب کرده؟!!!!!!![]()
دروغ 100%
این هم همچون جریان دختر هلندی بود که مثلا آتش گرفته بود یا آن سگ که به درون حرم امام رضا رفته بود و گریه کرده بود.
پس از چندی مشخص شد همه دروغ بوده. این دین عربی همه چیزش بر پایه ی دروغ و فریب هست
سلام به همه دوستاننوشته شده توسط korosh bozorg
آقايون اصلا مهم نيست كه اين كليپ واقعيت داره يا نه ولي ((لا اكراه في الدين)) كمي آزاده باشيد خدا ويا دين ها
و حتي اشخاص رو به واسطه جهل خودتون انكار نكنيد. به فرموده امام علي ع ((دشمن شما جهل شماست))
فرض مهال كه مهال نيست پس چرا بعضي از دوستان براي اينكه حرف خودشون رو به كرسي بشونند بر هر چيزي بدون اكراه حمله ميكنند و اونو انكار ميكنند.
من بعد از خوندن جمله بالا دلم شكست
مگر نه اينكه دفع خطر احتمالي عقلا واجب است شما فكر كن قيامتي هم هست اگه بود اونوقت بازم با اين وقاحت صحبت ميكرديد.
اين كليپ راست يا دروغ چه فرقي ميكنه
حق عين خورشيد از ناحق جداست و آشكار است رفتن راه به عهده خودمون
لطفا اين تاپيك رو ادامه ندين تا به هر شخص يا گروه يا قوم ويا ديني (ولو از نظر شما دروغ) اهانت نشه.
اصلا چه دروغ چه راست ولی خیلی طبیعی درستش کردن
تایید میشهسلام به همه دوستانآقايون اصلا مهم نيست كه اين كليپ واقعيت داره يا نه ولي ((لا اكراه في الدين)) كمي آزاده باشيد خدا ويا دين هاو حتي اشخاص رو به واسطه جهل خودتون انكار نكنيد. به فرموده امام علي ع ((دشمن شما جهل شماست))فرض مهال كه مهال نيست پس چرا بعضي از دوستان براي اينكه حرف خودشون رو به كرسي بشونند بر هر چيزي بدون اكراه حمله ميكنند و اونو انكار ميكنند.من بعد از خوندن جمله بالا دلم شكست مگر نه اينكه دفع خطر احتمالي عقلا واجب است شما فكر كن قيامتي هم هست اگه بود اونوقت بازم با اين وقاحت صحبت ميكرديد.اين كليپ راست يا دروغ چه فرقي ميكنهحق عين خورشيد از ناحق جداست و آشكار است رفتن راه به عهده خودمون
تایید نمیشهلطفا اين تاپيك رو ادامه ندين تا به هر شخص يا گروه يا قوم ويا ديني (ولو از نظر شما دروغ) اهانت نشه.
من اصلا با اين تريپ دوستمون حال نكردم
اصلا كلا با كسي كه بدون تحقيق حرف ميزنه حال نميكنم
كليپ راست و دروغ اش به اسلام ربطي نداره
بعد هم دوست عزيز اين دين اگه عربي هيچ وقت بيشتر از 50 سال عمر نمي كرد.... برو بخون ميفهمي
تازه اگه بيشتر بخوني ميفهمي 60% كارايي كه شيعه ها ميكنن مال ايراني ها بوده
بخون بابا جان بعد بيا عقيده ي كلي آدم رو زير سوال ببر
بهتر بود ميگفتي اكثر چيزاش نه همه چيزش ..در ضمن اصولا دين بر همين پايه است ..نه صرفا حالا دين اسلامنوشته شده توسط korosh bozorg
خوب شد كه ياد آوري كرديد ..ببخشيد شما نمايندگي خدا رو در كجا داريد؟نوشته شده توسط elhamandmahdi
اگه لطف كنيد بفماييد الآن قيمت شادي به جاي غم تو نمايندگي شما چنده؟
Last edited by امگا; 05-12-2006 at 05:44.
ببينيد دوستان يه چيز يادتون نره !
ائمه ما عليه سلام نيازي به اثبات حقانيت خودشون به وسيله اين راهها ندارند و اينجانب با تاكيد بر حقنيت اونها اين تصاوير و مشابه اونها كه كم هم نيستند رو حتي اگر واقعا در روز عاشورا بوده دليل بر مجازات اونها بطور خصوصي توسط ائمه نميدونم !
نميدونم چرا ما بايد فكر كنيم كه از بين اين همه راه عقلاني و صحيح امامان ما بايد براي اثبات حقانيت خودشون ادم بكشند و يا براي اثبات حضورشون عكس دستشون تو ديگ شله زرد در بيايد و .....
مقام اونها خيلي بالاتر از اين خرافه هاست و اگر در جايي معجزهاي توسط اونها انجام شده باشه به علت راهنمايي و دليل محكمي بوده نه صرفا به خاطر تنبيه يه مشت ادم بيكار و علاف !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)