تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 65

نام تاپيک: نوكيا روي سوني اريكسون را كم كرد.

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    داداش من که اینو میگم شوخی کردم به دل که نگرفتی

من هم اصلیتا اصفهانی هستم !!!!!!!!

سوم امار فروش رو ول کن نوکیا داره نون 15 سال کار کردنشو می خوره !!و سونی بد بخت هم تازه 3ساله گوشی داره تولید می کنه(نه 5 سال)
    درسته كه سابقه تو فروش سالانه تاثير اما قبول كن نوكيا گوشي هاي خوبي ميزنه
    اگه به اون باشه الكاتل هم سابقه اش زياده اما الان كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Kolang
    ببین دوست من
    مطمعنم الان حس میکنی من با شما دشمنی دارم یا میخوام ضایعت بکنم. اما اصلا اینطور نیست. من از اون آدمایی هستم که نوکیا و سونی اصلا برام مهم نیست. یکی از دوستام شک داشت بین N70 و w810 بهش گفتم w810 بگیر. چون میدونستم که اهل بازی و برنامه نیست.حتی وقتی گفت من عشق تم هستم و برای سیمبین تم های خیلی خوبی پیدا میشه نشستم و 200 تا تم توپ براش دانلود کردم که دیگه بهونه ای نداشته باشه واسه w810
    اما وقتی میبینم شما داری با تعصب خیلی زیاد فکر دوستان رو منحرف میکنی تحریک میشم که جواب بدم و از نوکیا دفاع کنم. شما اگه یکمی از این تعصبت کم میکردی و اینجوری تنفرت رو از نوکیا نشون نمیدادی خود من از طرفدارای پر و پا فرصت میشدم. چون واقعا اطلاعاتت خوبه در این زمینه. اما الان...
    اره استاد من متاله ولي قبول دارم يك كم رو سوني تعصب داره ولي اطلاعاتش عاليه

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    داداش من که اینو میگم شوخی کردم به دل که نگرفتی

من هم اصلیتا اصفهانی هستم !!!!!!!!

سوم امار فروش رو ول کن نوکیا داره نون 15 سال کار کردنشو می خوره !!و سونی بد بخت هم تازه 3ساله گوشی داره تولید می کنه(نه 5 سال)
    درسته سابقه رو فروش ساليانه تاثير داره ولي قبول كن نوكيا گوشي هاي خوبي ميزنه
    اگه به اون باشه سابقه ي الكاتل هم زياد بود ولي الان گوشي هاش كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط samsung_d600
    اصلا کی گفته رقیب نوکیا سونی هستش
    نه بابا سونی تازه توی این چند ماه ال جی رو پشت سر گذاشته الان رقیب نوکیا موتورولا و کمی هم سامسونگه چون سامسونگ در 6 ماهه ی اول سال 2005 دوم بود
    اطلاعاتت جالبه تبريك ميگم اما اگه منبع رو بگي بهتره

Banned nel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    یه سگ دونی اطراف مشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط NHSoft
    با سلام
    در 3 الي 4 روز پيش بود كه بنده مقاله اي تحت عنوان (نوكيا روي سوني اريكسون را كم كرد) نوشتم كه بازتاب بسيار گسترده اي داشت و صحبت ها و نظر هاي بسيار گسترده اي در مورد آن مطرح شد كه لازم دانستم ابهاماتي را در بعضي از موارد برطرف كنم.
    در پاسخ به دوستان عزيزمون كه گفتند (نوكيا 20 ساله تاسيس شده و سوني اريكسون 5 ساله) و (سوني اريكسون تازه 3 ساله آمده روي كار) و (اگر منابع اطلاعاتي را هم ذكر كنيد بهتر است) خير دوستان عزيز كارخانه نوكيا در سال 1860 ميلادي تاسيس شده البته نه با توليد گوشي تلفن همراه چون كه همه ميدانند كه در آن زمان موبايلي وجود نداشته بلكه در آن زمان نوكيا كارخانه توليد كاغذ بوده و بعدها تبديل به كارخانه توليد گوشي تلفن همراه گرديده است.
    و همينطور كارخانه هاي سوني و اريكسون از خيلي سالهاي پيش فعاليت ميكردند و گوشي تلفن همراه توليد ميكرده اند اما بصورت جداگانه و هر كدام براي خود كه در آن زمان بزرگترين كارخانه هاي توليد تلفن همراه كارخانه هاي نوكيا و آلكاتل و اريكسون بودند پس كارخانه اريكسون هم از كارخانه هاي معروف در زمينه توليد گوشي تلفن همراه بوده است كه نمونه اي از گوشي توليدي سوني مثل Z200 و گوشي ساخته اريكسون مانند T600 كه در مارچ سال 2002 اولين گوشي مشترك خود را روانه بازار كردند كه در همين چند هفته پيش جشن 5 سالگي ادغام اين دو كارخانه با هم برگزار شد.
    همچنين براي بنده هر ماه مجله نوكيا از طرف خود كمپاني نوكيا فرستاده ميشود كه به 2 زبان فنلاندي و انگليسي است زيرا بنده در كمپاني نوكيا عضو هستم و اخبار بازار تلفن همراه ايران را برايشان ارسال ميكنم كه اين مجله و بعضي از مجلات و هفته نامه ها و سايت هاي ديگر منابع خبري بنده هستند كه از اين به بعد سعي خواهم كرد آخرين اخبار كمپاني نوكيا را براي طرفداران گوشي هاي تلفن همراه نوكيا در همين سايت مكتوب نمايم و در معرض ديد عموم قرار دهم.
    با تشكر.
    اطلاعاتت خيلي توپ بود دمت گرم اما 2 تا خواهش دارم اگه جواب بدي لطف كردي

1) منبع رو بگي( خواهش مي كنم)
    2) طريقه ي اين عضويت تو كمپاني چيه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

10

نقل قول نوشته شده توسط nel
    اطلاعاتت خيلي توپ بود دمت گرم اما 2 تا خواهش دارم اگه جواب بدي لطف كردي

1) منبع رو بگي( خواهش مي كنم)
    2) طريقه ي اين عضويت تو كمپاني چيه؟
    دوست عزيز اول از همه از شما بخاطر قدرداني از مقاله بنده سپاس گذاري ميكنم.
    بنده كه منابع خبري ام را در بالا گفتم اما باز هم براي شما ميگويم:
    نشريه نوكيا كه مستقيما از طرف خود كمپاني فرستاده ميشود و مجلات و هفته نامه ها و سايتهاي گوناگون در ارتباط با اين زمينه.
    و اما طريقه عضويت من در كمپاني نوكيا اين طور است كه من در سفري تجاري كه به همراه پدرم به دبي رفته بوديم در آنجا پدرم بنده را با آقاي طلال عيد مدير بخش ارتباطات نوكيا در خاور ميانه و آفريقا كه از دوستان پدرم بودند آشنا كرد و ايشان پيشنهاد اين همكاري را به من دادند و من با كمال ميل پذيرفتم و الان هم به طور رسمي كارمند كمپاني نوكيا هستم و از حقوق و مزاياي اين كمپاني استفاده ميكنم.
    و از هفته اينده تاپيك مخصوصي در مورد آخرين اخبار نوكيا در همين سايت تشكيل خواهم داد تا علاقه مندان به اخبار كمپاني نوكيا از آن استفاده بكنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

10

عزيز تورو خدا منسفانه قضاوت كنيم
    من كه سوني اريكسون دارم نبايد بي خود و بي جهت از سوني اريكسون دفاع كنم
    فقط برين يكم مطالعه زياد كنين
    سوني اريكسون تو سري پي سيستمش سيمبيان يو آي كيو داره
    تو سري دبيليو يه كابلي داره كه تو مناطق كور امواج رو جذب مي كنه و خط ميده كه نوكيا نداره
    گوشي كا 800 سوني 3.2 مگا پيكسل عكس ميندازه در حاليكه ان 93 3مگا پيكسله اين مدل سوني يه دوربين سايبر شات داره
    دبيلو 950 4گيگابايت حافظه داخلي داره !!!
    خط دهي سوني به مغز ضرر داره ببين چقدر از نوكيا قويه‌ !
    اگه بازم مي خواين بگم ايميل بزنين بگم
    اينم بگم خبر موثق : توي آخرين نمايشگاه اروپا ( كه 2 مهر ماه بود توي لندن‌) سوني اريكسون بهترين سازنده گوشي در دنيا شناخته شد !
    ديگه چي بگم ؟
    حالا تعصبي قضاوت نكنيد لطفا
    اينم بدونين كه 3 سال پيبش كارخانه نوكيا توي فنلاند بسته شده يعني گوشي نميزنه اينا همش مال مجارستانه
    تا حالا شركتي نتونسته كپي گوشي هاي سني رو بكنه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

10 درست قضاوت كنيم

عزيز تورو خدا منسفانه قضاوت كنيم
    من كه سوني اريكسون دارم نبايد بي خود و بي جهت از سوني اريكسون دفاع كنم
    فقط برين يكم مطالعه زياد كنين
    سوني اريكسون تو سري پي سيستمش سيمبيان يو آي كيو داره
    تو سري دبيليو يه كابلي داره كه تو مناطق كور امواج رو جذب مي كنه و خط ميده كه نوكيا نداره
    گوشي كا 800 سوني 3.2 مگا پيكسل عكس ميندازه در حاليكه ان 93 3مگا پيكسله اين مدل سوني يه دوربين سايبر شات داره
    دبيلو 950 4گيگابايت حافظه داخلي داره !!!
    خط دهي سوني به مغز ضرر داره ببين چقدر از نوكيا قويه‌ !
    اگه بازم مي خواين بگم ايميل بزنين بگم
    اينم بگم خبر موثق : توي آخرين نمايشگاه اروپا ( كه 2 مهر ماه بود توي لندن‌) سوني اريكسون بهترين سازنده گوشي در دنيا شناخته شد !
    ديگه چي بگم ؟
    حالا تعصبي قضاوت نكنيد لطفا
    اينم بدونين كه 3 سال پيبش كارخانه نوكيا توي فنلاند بسته شده يعني گوشي نميزنه اينا همش مال مجارستانه
    تا حالا شركتي نتونسته كپي گوشي هاي سني رو بكنه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با تشكر از شما .
    ميخواستم در مورد تاپيكتون يك نكته اي اشاره كنم كه متاسفانه نسنجيده ايجاد شده ...
    شما اين مسئله رو ميدونيد كه نوكيا پيشگام بوده در صنعت ارتباطات ... و سوني اريكسون چند سالي هست كه به اين صنعت پيوسته ... اما اگه آمارهايي كه وجود داره را مشاهده كنيد ميبينيد كه رشد تكنولوژي در گوشي سوني اريكسون در اين مدتي كه به بازار وارد شده چند برابر رشد نوكيا است ... منظورم رو با يك مثال توضيح ميدم بفرض اگه گوشي سوني اريكسون 5 ساله وارد بازار شده و اين زمان رو با 5 سال اول گوشي نوكيا مقايسه كنيم باز متوجه خواهيم شد كه سوني اريكسون سرعت بيشتري در ارائه تكنولوژي داشته ... در ضمن مقايسه 2 گوشي نوكيا و سوني اريكسون زياد كار جالبي نيست چون هر كدوم يك دنياي خاص خودشون رو دارن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه peyman_joojoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اينم يادم رفت بگم كه آماري كه در 1 ماه اخير دارم نشان ميده كه فروش گوشي هاي سوني اريكسون نسبت به نوكيا در حال افزايش هست .

منبع : پاساژ علادين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •