درسته كه سابقه تو فروش سالانه تاثير اما قبول كن نوكيا گوشي هاي خوبي ميزنهنوشته شده توسط metal_militia
اگه به اون باشه الكاتل هم سابقه اش زياده اما الان كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسته كه سابقه تو فروش سالانه تاثير اما قبول كن نوكيا گوشي هاي خوبي ميزنهنوشته شده توسط metal_militia
اگه به اون باشه الكاتل هم سابقه اش زياده اما الان كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره استاد من متاله ولي قبول دارم يك كم رو سوني تعصب داره ولي اطلاعاتش عاليهنوشته شده توسط Kolang
درسته سابقه رو فروش ساليانه تاثير داره ولي قبول كن نوكيا گوشي هاي خوبي ميزنهنوشته شده توسط metal_militia
اگه به اون باشه سابقه ي الكاتل هم زياد بود ولي الان گوشي هاش كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعاتت جالبه تبريك ميگم اما اگه منبع رو بگي بهترهنوشته شده توسط samsung_d600
اطلاعاتت خيلي توپ بود دمت گرم اما 2 تا خواهش دارم اگه جواب بدي لطف كردينوشته شده توسط NHSoft
1) منبع رو بگي( خواهش مي كنم)
2) طريقه ي اين عضويت تو كمپاني چيه؟
دوست عزيز اول از همه از شما بخاطر قدرداني از مقاله بنده سپاس گذاري ميكنم.نوشته شده توسط nel
![]()
بنده كه منابع خبري ام را در بالا گفتم اما باز هم براي شما ميگويم:
نشريه نوكيا كه مستقيما از طرف خود كمپاني فرستاده ميشود و مجلات و هفته نامه ها و سايتهاي گوناگون در ارتباط با اين زمينه.
و اما طريقه عضويت من در كمپاني نوكيا اين طور است كه من در سفري تجاري كه به همراه پدرم به دبي رفته بوديم در آنجا پدرم بنده را با آقاي طلال عيد مدير بخش ارتباطات نوكيا در خاور ميانه و آفريقا كه از دوستان پدرم بودند آشنا كرد و ايشان پيشنهاد اين همكاري را به من دادند و من با كمال ميل پذيرفتم و الان هم به طور رسمي كارمند كمپاني نوكيا هستم و از حقوق و مزاياي اين كمپاني استفاده ميكنم.
و از هفته اينده تاپيك مخصوصي در مورد آخرين اخبار نوكيا در همين سايت تشكيل خواهم داد تا علاقه مندان به اخبار كمپاني نوكيا از آن استفاده بكنند.![]()
عزيز تورو خدا منسفانه قضاوت كنيم![]()
من كه سوني اريكسون دارم نبايد بي خود و بي جهت از سوني اريكسون دفاع كنم
فقط برين يكم مطالعه زياد كنين
سوني اريكسون تو سري پي سيستمش سيمبيان يو آي كيو داره
تو سري دبيليو يه كابلي داره كه تو مناطق كور امواج رو جذب مي كنه و خط ميده كه نوكيا نداره
گوشي كا 800 سوني 3.2 مگا پيكسل عكس ميندازه در حاليكه ان 93 3مگا پيكسله اين مدل سوني يه دوربين سايبر شات داره
دبيلو 950 4گيگابايت حافظه داخلي داره !!!![]()
خط دهي سوني به مغز ضرر داره ببين چقدر از نوكيا قويه !![]()
اگه بازم مي خواين بگم ايميل بزنين بگم
اينم بگم خبر موثق : توي آخرين نمايشگاه اروپا ( كه 2 مهر ماه بود توي لندن) سوني اريكسون بهترين سازنده گوشي در دنيا شناخته شد !
ديگه چي بگم ؟
حالا تعصبي قضاوت نكنيد لطفا
اينم بدونين كه 3 سال پيبش كارخانه نوكيا توي فنلاند بسته شده يعني گوشي نميزنه اينا همش مال مجارستانه
تا حالا شركتي نتونسته كپي گوشي هاي سني رو بكنه !
عزيز تورو خدا منسفانه قضاوت كنيم![]()
من كه سوني اريكسون دارم نبايد بي خود و بي جهت از سوني اريكسون دفاع كنم
فقط برين يكم مطالعه زياد كنين
سوني اريكسون تو سري پي سيستمش سيمبيان يو آي كيو داره
تو سري دبيليو يه كابلي داره كه تو مناطق كور امواج رو جذب مي كنه و خط ميده كه نوكيا نداره
گوشي كا 800 سوني 3.2 مگا پيكسل عكس ميندازه در حاليكه ان 93 3مگا پيكسله اين مدل سوني يه دوربين سايبر شات داره
دبيلو 950 4گيگابايت حافظه داخلي داره !!!![]()
خط دهي سوني به مغز ضرر داره ببين چقدر از نوكيا قويه !![]()
اگه بازم مي خواين بگم ايميل بزنين بگم
اينم بگم خبر موثق : توي آخرين نمايشگاه اروپا ( كه 2 مهر ماه بود توي لندن) سوني اريكسون بهترين سازنده گوشي در دنيا شناخته شد !
ديگه چي بگم ؟
حالا تعصبي قضاوت نكنيد لطفا
اينم بدونين كه 3 سال پيبش كارخانه نوكيا توي فنلاند بسته شده يعني گوشي نميزنه اينا همش مال مجارستانه
تا حالا شركتي نتونسته كپي گوشي هاي سني رو بكنه !
با تشكر از شما .
ميخواستم در مورد تاپيكتون يك نكته اي اشاره كنم كه متاسفانه نسنجيده ايجاد شده ...
شما اين مسئله رو ميدونيد كه نوكيا پيشگام بوده در صنعت ارتباطات ... و سوني اريكسون چند سالي هست كه به اين صنعت پيوسته ... اما اگه آمارهايي كه وجود داره را مشاهده كنيد ميبينيد كه رشد تكنولوژي در گوشي سوني اريكسون در اين مدتي كه به بازار وارد شده چند برابر رشد نوكيا است ... منظورم رو با يك مثال توضيح ميدم بفرض اگه گوشي سوني اريكسون 5 ساله وارد بازار شده و اين زمان رو با 5 سال اول گوشي نوكيا مقايسه كنيم باز متوجه خواهيم شد كه سوني اريكسون سرعت بيشتري در ارائه تكنولوژي داشته ... در ضمن مقايسه 2 گوشي نوكيا و سوني اريكسون زياد كار جالبي نيست چون هر كدوم يك دنياي خاص خودشون رو دارن ...
اينم يادم رفت بگم كه آماري كه در 1 ماه اخير دارم نشان ميده كه فروش گوشي هاي سوني اريكسون نسبت به نوكيا در حال افزايش هست .
منبع : پاساژ علادين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)