تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: آپديت كردن كاسپرسكي

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مافيا جان دليل اينكه اين همه بحث آنتي ويروس در تاپيك هاي مختلف پيش اومده به خاطر اينه كه آنتي ويروس چيزي نيست كه به سادگي از كنارش گذشت. يعني بحث امنيت سيستم در ميونه. مثلا پخش فايلهاي صوتي و تصويري نيست كه مثلا من از jetaudio خوشم بياد و يكي از ويندوز مديا پلير. اينجا ممكنه انتخاب اشتباه آنتي ويروس دردسر درست كنه. اما اين كه در تاپيك هايي كه موضوعشون مساله ديگه اي هست واقعا اشتباهه كه بحث رو منحرف كنيم.
    من خودم پيشنهادي دارم كه اگه بقيه هم موافق باشند خيلي خوبه و از اين پراكندگي هم جلوگيري مي شه.
    من نظرم اينه كه اين تاپيك هاي موجود رو يا قفل كنيم يا ديگه در اينها مطلبي كه مربوط به عنوان تاپيك باشه ننويسيم. در عوض يك تاپيك ايجاد كرده كه sticky هم باشه. و در اون فقط و فقط با ذكر دليل و مدرك از آنتي ويروس ها دفاع كرده و در موردشون بحث كنيم.
    نه اينكه مثلا من بيام بگم آقا من با اين حال مي كنم يا من از قيافه اون آنتي ويروس خوشم مي آد يا من سليقه ام اينه!!!
    آنتي ويروس كه سليقه اي نيست. فقط و فقط با ذكر دليل. هر كسي هم غير از دليل و مدرك نوشت پستش حذف بشه.

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من روي صحبتم با اقاي mehdi_best بود نه كس ديگر كه بعضي ها شاكي شدند.دوستاني كه تا 6 ماه پيش به غير از نورتون و مك افي و پاندا چيز ديگه نمي شناختند واسه ما شدند صاحب نظر.منم ديگه اينجا نمي يام.اقاي mehdi_bestمن رو ببخشيد حق با شماست.هر كس هم كاري داشت ايميل بزنه جوابشو بدم.
    باي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

مر30

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مافيا جان بعد از اينكه شما پست قبليت رو ويرايش كرده و اون 2 لينك رو اضافه كردي من خواستم اين پست رو ارسال كنم كه متاسفانه همون موقع كه حدود ساعت 9:15 ديشب بود انجمن از كار افتاد و من هم چون جايي كار داشتم و مجبور بودم برم نتونستم ارسال كنم كه الان دوباره همون مطلب رو ارسال مي كنم.

در مورد تاپيكي كه در مورد نرم افزارهاي امنيتي هست اگه دقت كني مي بيني كه وقتي در اون تاپيك يك نفر بدون دليل و بدون اطلاع كافي ، از يك آنتي ويروس قوي ايرادهاي بيجا مي گيره خب ما براي اينكه بقيه دوستان با خوندن اون پست هاي بي منطق به اشتباه نيفتند مجبوريم كه توضيح بديم و با دليل و مدرك جلوي اشتباه ديگر دوستان رو بگيريم.
    يا در مورد اون تاپيك كه مربوط به پي ام ياهو بوده ايشون درخواست دادن كه چه آنتي تروجاني رو استفاده كنند كه مشكلشون حل بشه و من در اون مورد توضيح دادم كه چون nod32 آنتي تروجان هم هست اگه اون رو داشته باشي ديگه نيازي به نصب آنتي تروجان نيست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه پوریا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    In Sin

پيش فرض

سلام مهدی جان
    ممنون nod32 رو نصب کردم. اصلا روی سیستم حسش نمیکنی و سرعتو پایین نمیاره.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

آقا مهدي واقعا راست ميگي.مافي جان شما هم راست ميگين.متاسفانه نميدونم چرا اينطوري شده .من اومدم اون نرم افزارها رو گذاشتم.نه تنها تشكر نشد.واسم چند تا فحشم يادگاري گذاشتند.تروخدا شما بگين.تا حالا جايي ديدين.اين همه نرم افزار رو يه جا بزارهونميدونم چي بگم.ولي يه فكري بايد كرد.. :arrow:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ادامه مطلب در قسمت
    « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

اين تاپيك قفل ميشه

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •