خدا پدر صبانت رو بیامرزه .. ما که هر کدوم از سرویس ها رو گرفتیم حداکثر تا 100 میده و حداقل تا 40 .... الحمدلله هنوز اینقدر بی انصاف نشدند که محدود کنند سرعتها رو واسه کاربراشون ... :d
خدا پدر صبانت رو بیامرزه .. ما که هر کدوم از سرویس ها رو گرفتیم حداکثر تا 100 میده و حداقل تا 40 .... الحمدلله هنوز اینقدر بی انصاف نشدند که محدود کنند سرعتها رو واسه کاربراشون ... :d
سلام
من تازه ویندوزم رو عوض کردم و بعد از این کار دیگه تو xp نمیتونم از adsl استفاده کنم...
البته تا قبله ابنکه ویندوزم رو عوض کنم هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از اینکار این مشکل برای من پیش اومد .....
در ضمن اینو بگم که من تو ویندوز vista این مشکلو ندارم....
اگه کسی پیدا بشه که مشکله منو تو ویندوز xp حل بکنه و بگه چجوری میتونم تنظیمات اون درست کنم و مشکلمو حل بکنم ازش ممنون میشم.....
منم از شاتل128 گرفتم
سرعت دانلودم هم بین 14- 15-16 هست
بعضی اوقات بالاتر هم میره و برمیگرده
چطوری میتونن با 512 با سرعت 100 دانلود کنند؟!؟!؟!؟!
من با 1 MB حدودآ 125 میتونم دانلود کنم :(
آقا از نخ سيم و سيم كشي بياد بيرون.
وايرلسو عشق است.
درسته عزعز سرعتت بايد در همين حدود باشه
احتمالا ویندوز مدیا سنتر نریختی البته من چون دی اس ال ندارم نمی تونم کمکت کنم ولی یکی از دوستام وقتی مدیا سنتر ریخت هر کاری کرد نتونست دی اس الشو راه بندازه دوباره سرویس پک دو ریخت مشکلش حل شد !!!سلام
من تازه ویندوزم رو عوض کردم و بعد از این کار دیگه تو xp نمیتونم از adsl استفاده کنم...
البته تا قبله ابنکه ویندوزم رو عوض کنم هیچ مشکلی نداشت ولی بعد از اینکار این مشکل برای من پیش اومد .....
در ضمن اینو بگم که من تو ویندوز vista این مشکلو ندارم....
اگه کسی پیدا بشه که مشکله منو تو ویندوز xp حل بکنه و بگه چجوری میتونم تنظیمات اون درست کنم و مشکلمو حل بکنم ازش ممنون میشم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)