سلامنوشته شده توسط danyel
مي شه نحوه ثبت نام تو اين سايت رو توضيح بديد.بايد كدوم قسمت بريم.
مرسي![]()
سلامنوشته شده توسط danyel
مي شه نحوه ثبت نام تو اين سايت رو توضيح بديد.بايد كدوم قسمت بريم.
مرسي![]()
دوستان من يه كتاب دارم كه توش بازيهاي زياد و قشنگي هست.
دو تا از اين بازيها هست كه ويژگي منحصربفردي در آنها است.
اولي بازي است كه در آن حركتي انجام ميشود كه معروف ميشود به "حركت قرن" (البته قرن 20)
و دومي ميشود گفت بازي ديگري به اين زيبايي تا بحال انجام نشده است.
اگه ميخواين براتون اين دو بازي رو اينجا بزارم.
نیکی و پرسش منتظر ...
شادی جان امروز برات آموزشش رو میزارم
اول ، دومي رو ميزارم. ولي قبلش براي كساني كه با نوشتن حركتها يا با اين سبك نوشتن ، آشنايي ندارند ، حروف نوشتاري رو به اختصار توضيح ميدم :نیکی و پرسش منتظر ...
1) سربازها با حروف كوچك انگليسي مشخص ميشوند.( مثلا حركت e4 يعني سرباز جلوي شاه دو خانه به جلو حركت ميكند.)
2) رخ با T ، اسب با C ، فيل با F ، وزير با D و شاه با R مشخص ميشوند.
( مثلا Fc4 يعني فيل به خانه c4 برود و اگر هر دو فيل بتوانند به آن خانه بروند خانه فيل مورد نظر هم ذكر ميشود.)
3) o-o يعني قلعه كوچك
4) + يعني كيش
5) ! يعني حركت خوب
6) dis يعني كيش پنهاني
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازي در سال 1892 در Boston بين يونگ (سفيد) و داره (سياه) انجام شده است.
توضيحات كتاب :
دانيش گامبي ( گامبي شمالي)
(گير افتادن در تار عنكبوت)
اثري مافوق عالي
در بازي حيرت انگيز زير سفيد 5 سوار و 3 پياده قرباني ميدهد و بالاخره در فينالي باشكوه تنها با يك اسب در مقابل 5 سوار بر حريف پيروز ميگردد! (آيا زيباتر از اين ميشود بازي كرد؟)
1- e4................e52- d4....................e5 * d43- c3..................d4 * c34- Fc4.................Cf65- Cf3...................C * e46- o-o...................Cd67- C * c3.................C * c48- Te1+..............Fe79- Cd5..................Cc610- Fg5...............f611- Tc1..............b512- T * c4............b5 * c413- Ce5!.................f6 * g514- Dh5+.............g615- Cf6+ !............F * f616- C * g6 dis+.........De717- T * e7 +..........F * e718- Ce5 dis++ ..........Rd819- Cf7+ .............Re820- Cd6 dis++ ............Rd821- De8 + ! ...........T * e822- Cf7 + ..................... Checkmate
Incentive دستت درد نكنه
ولي از اين به بعد دوستان بازيها را در فرمت pgn يا CBH بزارند كه هم فرمت بين المللي شطرنجه هم يه فايل چند كيلو بيتي هستش كه امكان نگهداري و آرشيو و يا تفسير يا هر كاري كه بخواهيم انجام ميديم تاپيك هم شلوغ نميشه براي ساخت و بازكردن اين فايلها به نرم افزار Chess base احتياج هستش به موقعش اين نرم افزار گرانبها كه 100 تا امكانات (واقعا 100 تا)در اختيار ما ميزاره ميدم عزيزاني كه اين نرم افزار رو ندارند ميتونند از برادر كوچيكه اين نرم افزار كه اسمش ChessBase Light است البته با امكانات خيلي كمتر و با حجم 2.8 مگابايت از لينك زير دانلود كنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود كنند كار باهاش فوق العاده راحته تو يك ربع ياد ميگيريد.
![]()
از اين ماه براتون جديدترين بازيهاي ماه رو اينجا ميزارم عزيزان استفاده كنند
ابتدا به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برويد روي لينك Click here to download the free client softwareنوشته شده توسط shadli_m7
كليك كنيد تا نرم افزار بازي را بگيريد حجم نرم افزار 11.8 مگابايت است
(دوستاني كه نرم افزار فريتز را دارند احتياجي به گرفتن نرم افزار نيست پيشنهاد من خريدن نرم افزار فريتز است
چون قويترين نرم افزار را با امكانات كامل داريد و هم از طريق آن آنلاين بازي ميكنيد يعني با يك تير دو نشون
اگر امكان تهيه فريتز را نداريد به من پغام بديد يا سه چهار روز ديگر از فروشگاه شطرنج با نازلترين قيمت بخريد)
پس از نصب برنامه و اجرا كردن آن با صفحه زير مواجه ميشويد
روي login كليك كنيد تا به صفحه زير برسيم
روي Create New Account كليك كنيد و چند لحظه منتظر بمانيد تا به صفحه زير برسيد
در قسمت Unique Nickname d يك نام كاربري براي خود بسازيد اگر اين نام قبلا ثبت شده بود نام ديگري را وارد كنيد
بقيه كادرها احتياج نيست ولي اگر هم پر كرديد مانعي ندارد ok را كليك كنيد تا به صفحه زير برسيم
در قسمت password يك رمز وارد كنيد و بعد ok را بزنيد و وارد سايت شويد و صفحه زير را مي بينيد
در قسمت player بالاي صفحه بازيكنان و مشخصات آنها مثل كشور يا ريتينگ گرفته شده تو اين سايت و ...
ديده ميشود در پايين صفحه در قسمت formula مي توانيد مشخصات بازي كه ميخواهيد انجام دهيد مثل زمان بازي يا ريتينگ حريف يا بازي دوستانه باشد يا ريتينگي و...را تنظيم كنيد
در ضمن بچه ها من يك اكانت بنام shadi1 با رمز 123456 ساختم ميتوني از اين هم لاگين شويد
اميدوارم لذت ببريد![]()
Last edited by danyel; 20-11-2006 at 03:54.
خيلي ممنوننوشته شده توسط danyel
سلام
من نرم افزار رو دانلود كردم وعضو اين سايت شدم.
حالا چطور بايد با ديگران بازي كنم؟
اكانت من shadli_m7 است.
سلام
من عضو اين سايت شدم حالا براي بازي كردن بايد چي كار كنم.
اكانت من shadli_m7 هستش.
سلام
من عضو اين سايت شدم . حالا براي بازي كردن بايد چي كار كنم.
اكانت من shadli_m7 هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)