تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 74

نام تاپيک: معرفي گوشيهاي جديد...

داره خودمونی میشه DADASHI...payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    هر کجا هستم باشم...آسمان مال من است

پيش فرض

و اما نکتهﻯ مهم این مدل در دوربین آن می‏باشد. دوربینی با کیفیت 3.2 مگاپیکسل که در ردهﻯ دوربین‏های دیجیتال سونی با نام سایبر-شات قرار گرفته و نام Cyber-Shot به وضوح در پشت آن دیده‏می‏شود. اندازهﻯ دقیق تصاویری که با کا800 گرفته‏می‏شود 1536*2048 پیکسل بوده و کیفیت فیلم‏برداری آن نیز QCIF می‏باشد. از دیگر امکانات دوربین کا800، می‏توان به کانون‏یابی خودکار (AutoFocus) و فلاش زنون اشاره‏کرد. و البته این تمام کار نیست، دوربین دومی نیز با کیفیت VGA وجود دارد تا بتوان ار تلفن‏های ویدئویی نیز بهره‏مند شویم.
    در نهایت از مشخصات دیگر کا800 می‏توان به رادیو اف‏ام با قابلیت RDS، جاوا، پخش فرمت‏های MPEG4, AAC, MP3و... و هم‏چنین وجود برخی نرم‏افزارهای جانبی برای ویرایش عکس(که در مدل‏های قبلی نیز وجود داشته‏است)، اشاره‏کرد. باتری کا800 نیز می‏تواند تا 350 ساعت درحالت آماده به‏کار و 7 ساعت در حالت مکالمه کارکند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سوني اريکسون P990
    با ارائهﻯ مدل‏های جدید موبایل همانند نوکیاهای سری ان و سری ای، سونی‏اریکسون نیز بی‏کار ننشست و مدل جدیدش را در ادامه‏ی سونی‏اریکسون‏های پی، با شمارهﻯ پی990 ارائه کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

طراحی پی990 به مدل‌های قبلي پی (مانند پی800، پی900، پی910) شبیه می‌باشد، اما تغييراتی جزئی نيز در آن داده شده است. پی990 همانند پی910(آی) دارای يک کی‌برد می‌باشد؛ با اين تفاوت که کی‌برد در زير در تاشو و برروی سطح اصلی موبايل قرار داده شده که همين، باعث کوچک‌تر شدن صفحه‌نمايش شده است.
    پی990 از نظر اندازه کلی، تقریبا مثل پی910 بوده(26*57*114میلی‏متر) و وزن آن هم دقیقا مثل مدل‏های قبلی 150گرم می‏باشد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اين مدل دارای دو دوربين(جلو و پشت) يکی به عنوان دوربين اصلی و دومی برای ويدئو کنفرانس می‌باشد. دوربين اصلی از کيفيتی معادل ۲ مگاپيکسل (۱۶۰۰*۱۲۰۰پيکسل) با امکاناتی چون فلاش٬ کانون‌يابی خودکار(Auto Focus)، بزرگ‌نمايی و فيلم‌برداری برخوردار بوده و دوربين دوم هم دارای کيفيت 480*640 پیکسل می‌باشد.
    سونی‌اريکسون پی990 از يک صفحه‌نمايش ۲۶۲۱۴۴ رنگی با کيفيت ۳۲۰*۲۴۰ پيکسل برخوردار می‌باشد و همان‌طور که گفته شد اين صفحه‌نمايش به خاطر اضافه شدن صفحه کليد به روی سطح گوشی، نسبت به مدل‌های قبلی سری پی کوچک‌تر شده‌است.صفحه‏نمایش پی990 همانند مدل‏های قبلی پی به صورت لمسی (Touch Screen) می‏باشد.

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

DADASHI...payam اگه میشه هر مطلبی در یک پست بنویسید مثلا نوکیا ن95 و ن75 رو به یک پست اختصاص بدین و ن هر 4 خط بک پست و برای ویرایش کردنش مثلا موتورولا رو می تونستید تو یک پست بنویسید و برای این کار رو دکمه وایرایش کلیک کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اين مدل دارای ۸۰ مگابايت حافظه‌ی داخلی است و علاوه برآن می‏توان از یک کارت حافظهﻯ سونی DUO نیز استفاده کرد که یک کارت 64 مگابایتی نیز بع همراه خود موبایل قرار داده شده‏است.
    پی990 از امکانات نسبتا خوبی برخوردار است که از آن‏ها می‏توان به پخش آهنگ (MP3)، رادیو اف‏ام با ویژگی آر-دی-اس، برقراری ارتباط از طریق بلوتوث، اینفرارد(اشعهﻯ مادون قرمز)، اینترنت بدون سیم(WLAN) و پورت USB اشاره کرد.
    همچنین پی990 از فایل‏های آفیس(ورد، اکسل، پاورپوینت و...) و سایرفایل‏های صوتی و تصویری نیز پشتیبانی می‏کند.
    سیستم عامل سونی‏اریکسون پی990 سیمبین UIQ می‏باشد که نسخهﻯ آن بالاتر از پی910 می‏باشد(نسخهﻯ 9.1). این سیستم‏عامل قابلیت نصب انواع برنامه‏ها و باری‏های .sis، .jar و .jad برروی گوشی را دارد.
    ویژگی اصلی پی990 قابلیت استفاده از اینترنت به صورت بی‏سیم می‏باشد. البته این امکان به‏تازگی در مدل‏های جدید نوکیا و برخی موبایل‏های دیگر نیز وجود دارد.

پروفشنال netlcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض گل های سامسونگ تقدیم به خانم ها باکلاس پولدار

سامسونگ سه مدل گوشی جدید و زیبای خود که منحصر به خانم ها ساخته شده است را معرفی کرد. این سه گوشی با نام های E570، E420 و E500 عرضه شده اند. این سری از گوشی های سامسونگ که مخصوص خانم ها ساخته شده، قیمت گرانی دارند. البته این روند بر می گردد به اولین مدل زنانه سامسونگ که A400 نام داشت و پس از آن مدل های E530، E410، T500 و چند مدل دیگر.

سامسونگ E570

سامسونگ E570 یکی از مدل های شیک این سری است که طراحی آن تقریباً شبیه به مدل قدیمی تر E530 می باشد. این گوشی دارای پشتیبانی سه باند GSM/GPRS، دوربین 3/1 مگاپیکسلی و یک صفحه نمایش TFT 8/1 اینچی همراه با 262 هزار رنگ با درجه وضوح 176*220 پیکسل است. گذشته از این، E570 قابلیت اتصال از طریق بلوتوث و پشتیبانی USB را دارد و از دیگر خصیصه های آن می توان به اسلات کارت حافظه از نوع MicroSD اشاره کرد.

سامسونگ E420

سامسونگ E420 مشتریان جوانی که به زیبایی بیشتر از هر چیز دیگری اهمیت می دهند را هدف قرار داده است. پنل جلویی این گوشی بسیار شیک، باسلیقه و رنگارنگ طراحی شده که زیبایی آن را دو چندان کرده است. ابعاد این گوشی برابر با 6/83*5/45*4/17 می باشد. سامسونگ E420 دارای یک دوربین VGA، صفحه نمایش بزرگ داخلی 2 اینچی OLED به همراه 65 هزار رنگ با درجه وضوح 128*160 پیکسل و یک صفحه نمایش خارجی یک اینچی با درجه وضوح 96*96 پیکسل به همراه 65 هزار رنگ می باشد. E420 یک گوشی ساده با تجهیزات کم است. از جمله کمبودهای این گوشی فقدان بلوتوث و پورت مادون قرمز و همچنین فقدان اسلات کارت حافظه می باشد. E420 تنها دو مگابایت حافظه داخلی دارد.

سامسونگ E500

آخرین مدل از این سری، E500 نام دارد که یک گوشی سه بانده با پشتیبانی GSM/GPRS/EDGE می باشد. E500 ابعادی برابر 85*5/44*9/21 میلی متر و وزنی معادل با 77 گرم دارد. از خصیصه مهم این گوشی می توان به دوربین 3/1 مگاپیکسلی، بلوتوث، USB و 80 مگابایت حافظه داخلی اشاره کرد. صفحه نمایش اصلی E500، 7/1 اینچی و از نوع TFT همراه با 262 هزار رنگ و درجه وضوح 176*220 پیکسل است. صفحه نمایش خارجی این گوشی نیز از نوع OLED همراه با 65 هزار رنگ و درجه وضوح 80*64 پیکسل می باشد.

هر سه این مدل ها در نوامبر سال جاری وارد بازار خواهند شد.

منبع
    Anvae-Gooshi
    Last edited by netlcom; 02-11-2006 at 11:28.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

داداشي عزيزم. به دليل مشكلات سرور و پشتيبان از اين كار منع شديم. فرستادن حجم بالاي اطلاعات توسط من باعث اختلال در شبكه ما و گاها دي سي شدن از شبكه ميشه. پس ببخشيد اگه نميتونم...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سامسونگ i300x
    بعد از معرفی ال‏جی پی7200 باز هم به سراغ نوکیا نرفتیم و سعی می‏کنیم تا انواع و اقسام موبایل‏های مختلف را معرفی کنیم تا بیش‏تر با آ‏ن‏ها آشنا بشویم. پس، این دفعه یکی از مدل‏های جدید سامسونگ را مورد بحث قرار می‏دهیم که هنوز هم وارد بازار ایران و جهان نشده‏است

به‏هر حال سامسونگ هم، برای جا نیفتادن از بازار داغ موبایل، سعی می‏کند تا هر از چند گاهی مدلی جدید به بازار عرضه کند تا شاید بتواند نظر مشتریان و متخصصان تلفن‏همراه را به خود جلب کند. این‏بار نیز سامسونگ با ارائهﻯ رسمی مدل آی300(ایکس) در مارس 2005، احتمالا می‏خواهد با حافظهﻯ داخلی زیادش، رقیبی برای نوکیا ان91 به‏وجود بیاورد. البته این مدل سامسونگ، در کلاسی دیگر از موبایل‏ها و در ردیف کامپیوترهای جیبی قرار گرفته‏است.
    سامسونگ آی300 با طرحی ساده و درعین حال شیک و جذاب و در رنگ اصلی مشکی قرار گرفته‏است. از سادگی این مدل می‏توان به بدون در و بدون آنتن بودن آن اشاره کرد. سامسونگ آی300 در اندازه‏های 20*48*113 میلی‏متر قرار گرفته‏است و حدودا 121 گرم وزن دارد.
    صفحهﻯ نمایش آی300 دارای 262144 رنگ و دارای کیفیت مطلوب 240*320 پیکسل می‏باشد و هم‏چنین از نظر بلندگوی داخلی، سامسونگ آی300 دارای دو بلندگوی استریو است و صدا را با کیفیت خوب 64 پلی فونیک پخش می‏کند.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از نظر حافظه، این مدل – همان‏طور که گفته‏شد – دقیقا مثل نوکیا ان91، دارای حافظهﻯ داخلی خوب 4 گیگابایت، رام 32مگابایت و رم 32 مگابایت می‏باشد؛ هم‏چنین می‏توان از کارت‏حافظهﻯ microSD(TransFlash) به‏عنوان حافظهﻯ جانبی استفاده‏کرد، که همانند رسوم قدیم، یک کارت‏حافظهﻯ 64 مگابایتی نیز به‏همراه خود گوشی قرار داده‏شده‏است.
    سامسونگ آی300 از یک پردازشگر 416مگاهرتزی اینتل (XScale) بهره می‏گیرد که همین باعث افزایش سرعت کارآیی موبایل می‏شود. در کل وجود این پردازشگر و هم‏چنین سیستم‏عامل ویندوز موبایل (نسخهﻯ 5)، باعث شده‏است تا این مدل جزو کامپیوتر(رایانه)های جیبی(اصطلاحا PDA) قرار بگیرد.
    با وجود اسین‏که آی300 خود به‏نوعی یک رایانه است، اما بازهم سامسونگ از لحاظ تبادل اطلاعات(دیتا) در این مدل، نسبتا ضعیف عمل کرده و از هیچ‏کدام از راه‏های 3G، HSCSD و یا اینترنت بی‏سیم(WLAN) نمی‏توان به شبکه‏ها یا وسایل الکترونیکی دیگر ارتباط برقرار کرد؛ گرچه در این مدل از راه‏هایی چون بلوتوث(1.2)، USB و اشعهﻯ مادون قرمز(اینفرارد) و هم‏چنین GPRS کلاس 10 با حداکثر سرعت 48 کیلوبایت درثانیه می‏توان به موبایل‏ها، وسایل دیگر و یا شبکهﻯ اینترنت وصل شد.
    در عین‏حال در سامسونگ، مدل آی300 دوربینی با کیفیت 1.3 مگاپیکسل نیز قرار داده‏شده‏است که می‏تواند با حداکثر کیفیت 1024*1280 پیکسل عکس‏برداری کرد و هم‏چنین این دوربین از امکاناتی مانند فلش و بزرگ‏نمایی دیجیتال هم بهره‏مند است.
    از دیگر امکانات این مدل، می‏توان به پشتیبانی از نرم‏افزارهای جاوا(.jar, .jad) و قابلیت پخش انواع فایل‏های صوتی MP3, WMA, AAC و MPEG4 اشاره کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •