اینجا بحث آنتی ویروس نیست که کدوم بهتره یا بدتر اگر دوست ندارید استفاده نکنید اگرم میخواید استفاده کنید!
اینجا بحث آنتی ویروس نیست که کدوم بهتره یا بدتر اگر دوست ندارید استفاده نکنید اگرم میخواید استفاده کنید!
منم بحث رو عوض نكردم بهتره خودتون ببينيد كه بحث از كجا عوض شده از ( پست شماره 19) كه پست شما بوده
پس بيخودي گير دادين . ضمناَ باز هم ميگم بچه ها فايل دوم winscard.rarنوشته شده توسط mahmood_electronic_bbc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلاَ يه تروجان دانلودره >> فايل داخلي كه Dll هست با فايل wininet.dll ويندوز كامل ميشه و سيستم عامل سيستمتون رو تخريب ميكنه ( حالا از من گفتن بود )
و باز هم ميگم تنها آنتي ويروسي كه تا حالا قادر به شناسايي اين تروجان بود كاسپر اسكي بوده ( من با آخرين نسخه دكتر وب تست كردم و به دليل ضعيف بودن دكتر وب قادر به شناسايي نبوده)
حالا محمود جون به من ربطي نداره شما از چي خوشت مياد از چي بدت مياد![]()
از من گفتم بود شما اگه دوست داري استفاده كن
آقایون توجه توجه: دو تا فایلی رو که دوست خوبمون آرش لطف کردن قرار دادن وبروس خطرناکی هست :
فایل 18 مگابایتی هم ویروس هست
![]()
این اولین بار نیست که کاسپر اشتباه می کنه آخرین بارم نیست!نوشته شده توسط Mar$hal
الکی اسم دکتر وب یا هر آنتی ویروس دیگه ای را هم وسط نکشید لطفاً
شما دوست نداری استفاده نکن دعوا که نداریم داداش(منم که دشمن کاسپر نیستم یا دشمن صاحب شرکتشون)
بابا بيخيال اين بحث ها رو كه ميخونم به اسم تاپيك شك ميكنم
يكي بگه اين قضيه كابل چيه چطوري ميشه با هاش كار كرد
با اجازه صاحب تاپیک چند تا توضیح میدمنوشته شده توسط MTD_GOLD
اول اینکه فایل dll که فقط توسط کازپرسکی شناسایی میشه یک تروجان داونلودر واقعی نیست و خیال بچه هایی که می خوان از این نرم افزار استفاده کنن راحت باشه (علتش اینه که نویسنده برنامه که یه هکره سورس برنامه رو با چیزی که نمیدونیم چیه و خودش نوشته غیر قابل نفوذ کرده و به همین علت فقط این آنتی ویروس اون رو میشناسه و بهش گیر میده)
پس ویروس نیست!
دوم اینکه با این نرم افزار کار هایی که با فار منیجر مثل تغییر منو و افزایش دستی فضای اس ام اس و ... رو نمی تونین انجام بدین
مگر اینکه از main و fs هایی استفاده کنید که قبلا این موارد در اون ها تغییر داده شده
یعنی باید فلش کنید که کار درستی نیست
اما در مورد کابل که مشکل همس
لینک آموزش ساختن اون رو براتون میذارم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مشکلی که برای ساختن دارید اینه که آموزش دقیق نحوه ساختن اون فقط با یک نوع DCU-11 داده شده اما در مورد انواع دیگه خوب و واضح توضیح نداده و باید پست ها رو خوب مطالعه کنید
اما اونایی که نمی خوان کابل رو بسازن میتونن از کابل cruiser استفاده کنن
سیاوش جان این چه حرفیه .نوشته شده توسط Siavash Y
اجازه ما هم دست شماست .
دوستان همون طور که توی پست قبلی هم آوردم به خاطر این که گوشی من CID 36 هست نمی تونم در مورد این برنامه راهنمایی زیادی بکنم .
و توی پست قبلیم هم آورده بودم که ادیتینگ FS و MAIN جزو کارهای انجام شده با این برنامه نیست .
فقط می تونید که گوشی رو فلش کنید و بعدش چند کار دیگه .
( البته امیدوارم فعلا این جوری باشه و این مشکل هم حل بشه .)
بازم اگه خبر تازه ای در مورد CID 49 پیدا بکنم اینجا میزارم .
يه سوال از آقا آرش و سياوش جان:
اين كابل به صورت آماده تو بازار براي فروش يافت ميشه؟
نوشته شده توسط MTD_GOLD
آره برو بگو كابل پروگرامر يا کابل cruiser ميخوام
قیمتش چنده!؟حدوداً
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)