NetLimiter Pro v 3.0.0.10 Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NetLimiter Pro v 3.0.0.10 Final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا من امروز وقتی DC بودم این نرم افزار رو چک کردم
تو قسمت unrelated من UP و DL داشتم
کانکت که شدم اول یه ip اومد که داست سند و رسیو کیرد بعدش شدن 2-3 -4
این ip ها چین؟
بعضی اوقات هم چیزی نیست!!!
داشی این کرک نداره
سلام
من دنبال برنامه ای میگردم که نشون بده الان دقیقا چه فایلی در حال Send/Receive هستش.
BWMeter یا Netlimiter یا DU Meter این کار رو نمیکنه؟
همین netlimitter میکنه این کارو.
خوتم تست میکردی متوجه میشدی
من ميخوام ميزان دانلود و اپلود هر نرم افزار رو جداگانه بدونم. كسي همچين نرم افزاري سراغ نداره؟ net limiter اين كار رو ميكنه اما نميگه ميزان دانلود و اپلود هر برنامه چقدره. برام مهمه بدونم ترافيك مصرفي هر نرم افزار چقدره.
بالاخره این کارو میکنه یا نمیکنه ؟!![]()
اين برنامه فقط ميتونه بگه كه فلان نرم افزار از اينترنت استفاده مي كنه يا نه اما ميزان اونو نميگه. واسه بار دوم ميگم! دنبال برنامه اي هستم كه ميزان دانلود و اپلود هر نرم افزار رو بصورت جداگانه و نه كلي بهمون نشون بده.
واسه بار چندم میگم!
این برنامه اتفاقا ریز سرعت Income و outcome هر برنامه و خیلی اطلاعات دیگه رو نشون میده...
اما احتمالا شما رو سیستمت یه فایروال داری که کلا تمام کانکشن ها از طریق اون انجام میشه پس تو این برنامه فقط مصرف اون رو میبینی...مثل kasper
نميدونم شايد من نميتونم منظورمو برسونم. با اينكه جواب نگرفتم بهر حال ممنون.
status connection در ويندوز مثلا ميگه شما 1 ساعت كانكت بوديد و 10MB دانلود 2MB اپلود داشتيد اما جزئياتي در مورد اينكه اين 10MB رو كدوم نرم افزار مصرف كرده نميگه. من سرعت در هر نرم افزار رو نمي خوام. ميخوام بدونم مثلا فايرفاكس چقدر از اين 10MB رو دانلود كرده و بقيش توسط كدوم نرم افزار هاي ديگه مصرف شده. net limiter فقط سرعت رو به تفكيك ميگه اما از ترافيك مصرفي تو اين نرم افزار خبري نيست يا حداقل من نتونستم چيزي پيدا كنم. ديگه از اين بهتر نمي تونستم منظورمو بگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)