نه ویندوز رو عوض نکن یه سری اینجا بزن منم واسه منم همینجوری بود ولی با این راه حل درست شد
حرف نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید...
نه ویندوز رو عوض نکن یه سری اینجا بزن منم واسه منم همینجوری بود ولی با این راه حل درست شد
حرف نداره
موفق باشید...
طبق گفته بچه ها كامپيوتر شما مبتلا به ويروس شده
شايد هم تو رجيستري دست كاري كردي!
آقا آرش
همون ويروسي درسته
ما رو چه به رجيستري
مگه دنبال شر ميگردم ....؟!
yasana2000
قبلن به اين آدرسي كه داده بودي رفتم
فايده نداشت .... !
پس nod32 ver 2.50 رو نصب کن فکر میکنم واسه mrt همراه با کرک هست و خطا هم نداره
بفرما...نوشته شده توسط abanmah_83
اینم کرکش
موفق باشین
با سلام....![]()
سیستم من یه ماه پیش به این ویروس دچار شد و با این که توسط nod32 تونستم همه فایل های ویروسی exe که این یارو می سازه رو پاک کنم ولی همچنان folder option نبود. ویندوز رو عوض کردم و خوب... همه چی درست شد.![]()
درست یه هفته بعد دوباره همین ویروس (که فکر کنم اسمش brontok.S) هست اومد... این بار گفتم دیگه داری روتو زیاد می کنی.... تصمیم گرفتم بدون نصب ویندوز از سیستم پرتش کنم بیرون!!
دوباره با nod32 زدم همه فایل های exe سرکاری رو پاک کردم و این بار فهمیدم که رفته تو رجیستری یه کار هایی کرده. وقتی regedt32 رو اجرا کردم گفت که disable شده... گفتم این جوریه... باشه ولی خودت خواستی...
بعد از مقداری سرچ کردن چند روش برای فعال کردن رجیستری پیدا کردم.
1- به نسخه از رجیستری وجود داره که موقع اجرا شدن disble بودن خودشو چک نمی کنه بنابراین اگر هم رجیستری غیر فعال باشه می تونید اونو اجرا کنید و کلید مربوط به disble کردن رو پاک کنید. لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به این روش تونستم وارد رجیستری بشم... به شما هم همین توصیه رو می کنم
2- می تونید این کد رو در یه فایل با پسوند vbs ذخیره کنید و بعد اجراش کنید تا رجیستری باز بشه. البته من خودم اینو امتحان نکردم ولی میگن کار میکنه. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعد که باز شد این مقادیر رو پاک کنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و به این ترتیب برای همیشه شرش از سیستمه من کنده شد....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم به درد بخورده باشه.
منبعی که من ازش استفاده کردم و این جا نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mahmood-gt2; 01-11-2006 at 22:06.
اوه چه جلب
مرسي دوست عزيز از كمك و راهنمايي مفيدت
هر كار ميكنم از سيستمم نميره
چون با اكسپلورر الان مشكل پيدا كردم
اگه سايتي رو در favorites اد كنم، همون سايت رو چند بار تكثير ميكنه.... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)