تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 30 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

داره خودمونی میشه vahiddddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من چند روز پيش رفتم جمهوری 1 z550 گرفتم،هر چی گشتم با ريجستر قانونی پيدا کنم نشد ، يعنی فکر نکنم اصلاً باشه
    اما اين گوشی که من گرفتم فقط 1 رقم از imei که تو خوده گوشی نوشته با اون imei که پشت گوشی و رو جعبه نوشته فرق داره حالا نميدونم فرقی داره يا نه

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

میخام بدونم که ممکنه گوشی با گارانتی معتبر هم غیر قانونی رجیستر شده باشه؟

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

سونی اریکسون گارانتی معتبر نداره به غیر از سیتادل که گویا اصلن گیر نمیاد

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vahiddddd
    من چند روز پيش رفتم جمهوری 1 z550 گرفتم،هر چی گشتم با ريجستر قانونی پيدا کنم نشد ، يعنی فکر نکنم اصلاً باشه
    اما اين گوشی که من گرفتم فقط 1 رقم از imei که تو خوده گوشی نوشته با اون imei که پشت گوشی و رو جعبه نوشته فرق داره حالا نميدونم فرقی داره يا نه
    گوشي شما دستي رجيستر شده بايد عين روي جعبه باشه
    نقل قول نوشته شده توسط arizona
    میخام بدونم که ممکنه گوشی با گارانتی معتبر هم غیر قانونی رجیستر شده باشه؟
    بله گارانتي سيتادل همشون رجيستر شده هست
    تو متفرقه ها هم كه شركت رجيستر نميكنه يه سري رجيستر شده كه مياد كارت گارانتي روش ميزارن شما فكر ميكني اون شركت رجيستر كرده در صورتيكه اينطور نيست

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون از پاسخهاتون.اما جالب اینجاست که من پارسال قبل از تعرفه 60درصدی یه کا700 خریدم.وقتی آوردم خونه متوجه شدمimei گوشی با جعبه نمیخونه،گفتم حتما جعبه ها جابه جا شدنو بی خیالش شدم!حالا میفهمم داستان چیه.حالا واقعا با گارانتی سیتادل گیر نمیاد؟فردا میخام W700 بگیرم.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arizona
    ممنون از پاسخهاتون.اما جالب اینجاست که من پارسال قبل از تعرفه 60درصدی یه کا700 خریدم.وقتی آوردم خونه متوجه شدمimei گوشی با جعبه نمیخونه،گفتم حتما جعبه ها جابه جا شدنو بی خیالش شدم!حالا میفهمم داستان چیه.حالا واقعا با گارانتی سیتادل گیر نمیاد؟فردا میخام W700 بگیرم.
    چرا پيدا ميشه بغير از علاالدين (البته اگه تهراني) يه 3-4 تا نمايندگي شركت سوني (Sony) تو جمهوري هست كه اونا معمولا با گارانتي اصلي دارن البته تو خود علاالدين هم پيدا ميشه بايد بگردي
    ولي اگه من جات بودم هيچوقت گارانتي سيتادل نميگرفتم چون حداقل بايد 20000 تومن بيشتر پول بدي اگه جات بودم با همون روشي كه تو اين تاپيك براي دوستان ديگه هم گفتم به شرط رجيستر بودن قانوني از فروشنده ميگرفتم و اگه IEMI گوشي به زير باطري و جعبه نميخورد پسش ميدادم يعني به اين شرط كه تو اين صورت خيلي به نفعت ميشد

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    من چند روز قبل یک K750 با ضمانت نامه ارس خریدم و اطلاعی از موضوع رجیستر بودن گوشی نداشتم در ضمن با توجه به اینکه گوشی ضمانت نامه داشت و جعبه آن پلمپ شده بود نمیشد از محتوای درون آن باخبر بود و تازگی با وارد کردن #069#* فهمیدم که شماره گوشی من با جعبع تطابق نداره.
    در خبری شنیدم که مخابرات داره گوشی های رجیستر نشده را از رده خارج می کنه حالا سوال من اینه که آیا گوشی من هم از کار میفته؟ من که گوشی ضمانتی خریدم اینطوری شده پس این همه گوشی هایی که بدون ضمانت به فروش می رسن چه وضعیتی خواهند داشت؟ و آخراینکه عجب مملکت مسخره ای داریم دیگران قاچاق می کنند و شرکتهای بزرگ گوشی را ضمانت می کنند اما ما باید تاوان آن را به دولت بدیم. به نظر شما چند درصد مردم از موضوع رجیستر بودن گوشی آگاهی دارند؟ من که میگم خیلی خیلی کم.

داره خودمونی میشه wood56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض ضمانت نامه ارس

با سلام
    من چند روز قبل یک K750 با ضمانت نامه ارس خریدم و اطلاعی از موضوع رجیستر بودن گوشی نداشتم در ضمن با توجه به اینکه گوشی ضمانت نامه داشت و جعبه آن پلمپ شده بود نمیشد از محتوای درون آن باخبر بود و تازگی با وارد کردن #06#* فهمیدم که شماره گوشی من با جعبع تطابق نداره.
    در خبری شنیدم که مخابرات داره گوشی های رجیستر نشده را از رده خارج می کنه حالا سوال من اینه که آیا گوشی من هم از کار میفته؟ من که گوشی ضمانتی خریدم اینطوری شده پس این همه گوشی هایی که بدون ضمانت به فروش می رسن چه وضعیتی خواهند داشت؟ و آخراینکه عجب مملکت مسخره ای داریم دیگران قاچاق می کنند و شرکتهای بزرگ گوشی را ضمانت می کنند اما ما باید تاوان آن را به دولت بدیم. به نظر شما چند درصد مردم از موضوع رجیستر بودن گوشی آگاهی دارند؟ من که میگم خیلی خیلی کم.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

دوست من ضمانتنامه اي كه شما الآن داري از لحاظ خدماتي صفر هست در واقع شما گارانتي معتبر نداري و فقط يكبرگ كاغذ داری كه فقط نام شركت مثلا گارانتي رو روش نوشته , اين فروشنده ها مي يان گوشيهايي كه الآن موجود هست رو ميخرن (كه 95درصدشون رجيستر نيستن و اصلا كار نميكنن) بعد يكبرگ كارت گارانتي روش ميزارن كه بيشتر از 500 تومن نمي ارزه و از همه جالبتر شماره سريال گوشي رو جلوي خود شما با خودكار مينويسن ميخوام بدونم كه مگه شماره سريال گوشي نبايد روي كارت گارانتي بصورت ديجيتال اونم تو خود شركت حك بشه ؟
    اين خودش نشون دهنده الكي بودن گارانتي هست و متاسفانه گوشي شما هم از اون دسته گوشيهاست كه دستي رجيستر شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط smart user
    سلام آقا مهدی
    یه سوال دارم: شماره IMEI روی بدنه گوشی و روی جعبه مثل این عدده:2452435-213234-2
    ولی شماره سریال توی configuration به این صورته:2452435-213234-2-12
    یعنی یه 12 زیاد داره ، حالا میخام بدونم گوشیم قانونیه یا نه.
    دو رقم آخر هيچ مشكلي نداره و همه گوشي هاي رجيستر قانوني اينجوريه مال منهم همين طوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •