بچه ها یکیتون که وارده زحمت بکشه با عکس به بقیه نشون بده یا طرحشو بکشه تا دقیقآ متوجه بشیم .
ممنون
بچه ها یکیتون که وارده زحمت بکشه با عکس به بقیه نشون بده یا طرحشو بکشه تا دقیقآ متوجه بشیم .
ممنون
دیگه شکل نمی خواد
ببین اونجایی که :arrow::idea: تازه سی دی شروع میشه یه دایره هست همون اولش به اندازه 1 میلیمتر که رنگش با قسمت اصلی فرق داره روی اون یا 4 تا نقطه بذار یا با پرگار یه دایره بزن همین
متوجه نشدی بگو بازم توضیح بدم :arrow: :!:
سلام
zitanix جان
من با سوزن و كليد رو يه سي دي فيلم كل اون يه ميليمتر رو خط خطي كردم جوري كه پدر سي دي در اومد(اما سي دي رو سوراخ نكردم) ولي موقعي كه تو كامپيوتر گذاشتم راحت بدون هيچ تصوير ناواضحي اجرا شد!!!
مي خوام بدونم كه ايا بايد سي دي رو سوراخ كرد يا نه؟
اگه خودت اينكارو كردي لطف كن نتيجه اونو بنويس
پس اين آقا عليرضا كه اين روش رو لطف كرد نوشت چرا ديگه لطف نمي كنه جواب من و بعضي دوستان رو بده!![]()
ممنون
چه جالب :lol: :lol: :lol:
من که خودم هنوز تست نکردم ولی منظور اون دوست عزیز که روش رو مطرح کردن رو بهتون گفتم حالا کار کردن یا نکردنش پای اون دوست عزیز :arrow: :mrgreen:
سلام
بايد شانس بيارين كه اسم اين تاپيك تو تازه ها باشه تا برم توش
جواب خيلي واضحه:
خودكار بيك را بازاويه 90 درجه در مكان مورد نظر فشار مي آوري(قسمت اطلاعات رايت شد)در ضمن بايد از پشت به سي دي ات حمله كني
وقتي فشار بدي سي دي نبايد سوراخ بشه فقط يك جابه جايي در بيت هاش كافيه
شنيدم يارو انقدر فشار داده بود كه سي دي ترك خورد و بعد شكست!
شما از اين اشتباهات نكنين ها
راستي اسم اون كار سوراخ نيست بلكه جابه جا كردن بيت ها به صورت نامعلوم است
در ضمن آن سي دي كه پدرش را از پشت در آوردي را پيشنهاد ميكنم از روش رايت نزني چون اونوقت پدر سي دي رامت را از جلو در مياره :shock: !!!!!!!!!!!111
سلام
عليرضا جان خيلي لطف كردي
ولي من اون سي دي رو از جلو (همون طرف كه سي دي رام اطلاعات رو مي خونه) سوراخ كردم درسته يا نه؟
با اينكه اين روش رو كه گفتي هنوز امتحان نكردم ولي فكر مي كنم با بلايي كه من سر اون سي دي آوردم تمام بيت هاش جابجا شده باشند ولي اينطور نشده بود!
راستي ميشه منظورت از اين جمله رو بگيخيلي ممنونمبايد از پشت به سي دي ات حمله كني
اينم بنا به درخواست دوستان
يك عكس درست كردم بريد و ببينيد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ديگر بايد منظورم را بفهميد
آقاي زيتانيكس پركار نياز به سطح اتكا داره اگر سر بخور
ممكنه هم روي دست و هم روي سي دي يك دايره زشت درست كنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)