هر چي باشه نوكيا نوكياست مثل اين مي مونه كه بخواي بي ام و رو با پيكان مقايسه كني![]()
هر چي باشه نوكيا نوكياست مثل اين مي مونه كه بخواي بي ام و رو با پيكان مقايسه كني![]()
آقا پرستيژ و كلاس تو خون نوكياست نمي توني با چيز ديگه اي عوضش كني اريكسون شايد صداي قوي و بلندي داشته باشه اما هيچ وقت كيفيت و شفافيت نوكيا رو نداره k750 كه افتضاحه حرفي توش نيست عين بوق مي مونه w800 هم تعريفي نداره . سيمبين هم كه نداره پس مفت نمي ارزه .
درسته نوکیا سیمبیان داره و برند تاپی هست ولی مطمئن باشید تا 2 یا سه سال دیگه بازار دسته سونی می افته ...
انصافا k800 یه چیز دیگه هست . فقط مشکلش جاوا بودن هست..و کلاسی که w900 داره عمرا نوکیا بهش برسه
آره طرح بيل رو گرفته گوشي درست كرده 6630آقا پرستيژ و كلاس تو خون نوكياست نمي توني با چيز ديگه اي عوضش كني اريكسون شايد صداي قوي و بلندي داشته باشه اما هيچ وقت كيفيت و شفافيت نوكيا رو نداره k750 كه افتضاحه حرفي توش نيست عين بوق مي مونه w800 هم تعريفي نداره . سيمبين هم كه نداره پس مفت نمي ارزه .![]()
ك750 پرفروشترين گوشي تو دنيا بوده![]()
دبليو ها هم كه عاليه![]()
در ضمن سوني اريكسون توي اروپا بيشترين فروش رو داشته![]()
3250 قیافش خیلی ضایع است ولی یه چیزش خیلی جالبه اونم دوربین چرخشیش ،من یکی از دوستام با دوربین 3250 یه عکسای باحالی از دخترای کلاس میگیرهو کلا 3250 فقط بدرد همین قرقوشک بازیا میخوره
![]()
آقا از لحاظ دوربین n93 و n73 و n80 هم به پای k800 نمی رسن ! باور نمی کنیین می تونین بخرین امتحان کنین ! صداشم واقعاً عالیه
72 ch
هوب دیگه چی می خوای از گوشی
مالتی مدیا دوربین زیبایی مدل بالا کلاس بالا lcd درشت صدا و.......
k800 تو همه اینا از گوشی های موجود سره!
آقا من از الان خز شدن 3250 رو پيش بيني ميكنم اين خط اين نشون! (7610 رو هم اون موقع كه خداي گوشي بود پيش بيني كردم درست دراومد!)
آقا وقتي ميگي w800 صداش تعريفي نيست تا آخا كارتو خوندمنوشته شده توسط reza_N70
اينو تو ذهنت داشته باش سيمبين بعد يه مدت اعصابتو بهم ميريزه
در ضمن تنوع گوشياي سوني بهتر از نوكياست
اگه سري ان نداشتيد آخرش 3250 ميشد
جدی میگی !!!مراقب باش ندزدنت نابغه!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط reza_N70
اخه عزیز دل :اینارو به یه افغانی بگی باور میکنه ولی نه دیگه بچه های این فروم !!!!
اخی دیدی گوشیت تو کیفیت ال سی دی .هدفون .دوربین و سرعت از ک750 کم اورده عقدهای شدی اخی
من هم زمانی که ن70 داشتم یه نمه اینجوری شده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)