تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: راهنمائي: ان 91 بگيرم يا نه (((( كـــــــــمـــــــــكــــ ))))

داره خودمونی میشه haj agha kami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ان 91 نگیر کا 800 بگیر

داره خودمونی میشه D^D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به قول قديميا گربه كه دستش به گوشت نرسه ميگه بو ميده.
    آخه من نمي دونم كدوم يكي از دوستان واقعا با اين ان91 كار كردن كه دارن اينهمه ارزشش رو ميارن پايين. درسته معايب داره ولي نمي شه گفت الان تو بازار مي توني يه گوشي پيدا كني كه اصلا عيبي نداشته باشه.
    من تقريبا يه هفته بعد از امدن ان91 توي بازار اونو خريدم. واقعا گوشي خوبيه ولي توي بعضي مواردم خيلي به ادم ضد حال مي زنه . هنگ مي كنه كه اين موردش كمي توي ان 70 هم ديده ميشه. بزرگه كه ان 90 خيلي بزرگتر و سنگين تره. كيفيت ال سي دي نداره ولي ال سي ديش با ان70 برابره. در مورد دوربينش هم فقط فلاش نداره وگرنه كيفيت فيلم برداريش به مراتب از ان 70 و ان 71 بهتره. حالا مزايا .
    1 _ يه شكلي داره كه خيلي كلاس گوشي رو برده بالا. خدايي وقتي خريده بودم به هر كسي كه مي رسيدم اول مي گفت گوشيت چه قشنگه چون كلاس خاصي داره.
    2 _ يه هارد بالا داره كه هر وقت حال كني مي توني هر تعداد موزيك با هر پسوندي كه بخواي روش بريزي البته بدون ترس از كمبود حافظه .
    3 _ راحت مي توني توي موافع ضروري با هاش تا چندين ساعت فيلم برداري كنه البته بازم بدون ترس از كمبود حافظه .
    4_اسپيكرش همچين قوي نيست كه بتوني باهاش توي خيابون پارتي راه بندازي ولي يه هدفون داره كه خدايي تمومه سوني اريكسونارو سوسك مي كنه با كيفيتش .
    5_نصب راحت نرم افزار نصبت به بقيه گوشيهاي 9.1 .
    6_بدنه استيل ضد خش .
    7_امكان استفاده ي گوشي به جاي واكمن با اتصال به صورت مستقيم بدون هيچ دستگاهي به اسپيكراي كامپيوترت .
    8_ردو بدل كردن راحت هر نوع فايل با سرعت فوق العاده از طريق یو اس بی به کامپيوتر و بلوتوث به گوشي .

حالا نمي گم حتما ان 91 بخر ولي من كه خيلي راضيم.
    اين حرفام بيشتر به خاطر اين بود كه دوستان داشتن خيلي ارزش اين گوشيرو مي بردن زير سوال. در مورد باكس مسيج مي تونه انتقال بدي به روي هارد گوشي. فكر كنم 4 گيگابايت واسه باكس مسيج همچين راضيت كنه.
    يا حق . . .

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط d^d
    به قول قديميا گربه كه دستش به گوشت نرسه ميگه بو ميده.
    آخه من نمي دونم كدوم يكي از دوستان واقعا با اين ان91 كار كردن كه دارن اينهمه ارزشش رو ميارن پايين. درسته معايب داره ولي نمي شه گفت الان تو بازار مي توني يه گوشي پيدا كني كه اصلا عيبي نداشته باشه.
    من تقريبا يه هفته بعد از امدن ان91 توي بازار اونو خريدم. واقعا گوشي خوبيه ولي توي بعضي مواردم خيلي به ادم ضد حال مي زنه . هنگ مي كنه كه اين موردش كمي توي ان 70 هم ديده ميشه. بزرگه كه ان 90 خيلي بزرگتر و سنگين تره. كيفيت ال سي دي نداره ولي ال سي ديش با ان70 برابره. در مورد دوربينش هم فقط فلاش نداره وگرنه كيفيت فيلم برداريش به مراتب از ان 70 و ان 71 بهتره. حالا مزايا .
    1 _ يه شكلي داره كه خيلي كلاس گوشي رو برده بالا. خدايي وقتي خريده بودم به هر كسي كه مي رسيدم اول مي گفت گوشيت چه قشنگه چون كلاس خاصي داره.
    2 _ يه هارد بالا داره كه هر وقت حال كني مي توني هر تعداد موزيك با هر پسوندي كه بخواي روش بريزي البته بدون ترس از كمبود حافظه .
    3 _ راحت مي توني توي موافع ضروري با هاش تا چندين ساعت فيلم برداري كنه البته بازم بدون ترس از كمبود حافظه .
    4_اسپيكرش همچين قوي نيست كه بتوني باهاش توي خيابون پارتي راه بندازي ولي يه هدفون داره كه خدايي تمومه سوني اريكسونارو سوسك مي كنه با كيفيتش .
    5_نصب راحت نرم افزار نصبت به بقيه گوشيهاي 9.1 .
    6_بدنه استيل ضد خش .
    7_امكان استفاده ي گوشي به جاي واكمن با اتصال به صورت مستقيم بدون هيچ دستگاهي به اسپيكراي كامپيوترت .
    8_ردو بدل كردن راحت هر نوع فايل با سرعت فوق العاده از طريق یو اس بی به کامپيوتر و بلوتوث به گوشي .

حالا نمي گم حتما ان 91 بخر ولي من كه خيلي راضيم.
    اين حرفام بيشتر به خاطر اين بود كه دوستان داشتن خيلي ارزش اين گوشيرو مي بردن زير سوال. در مورد باكس مسيج مي تونه انتقال بدي به روي هارد گوشي. فكر كنم 4 گيگابايت واسه باكس مسيج همچين راضيت كنه.
    يا حق . . .
    عزيز دلم در مورد خط اول واقعا حرف تازه واردانه اي هست اگه رسيدن دست گربه به گوشت هست خونه ما تو نياوران فقط 400 ميليون ميارزه ژس نيا با گوشي 480تومنيت ژز بده

در مورد كار كردن هم بگم من صميمي ترين دوستم اين گوشي رو داره و همش هم دست من هست
    خب 1 نميدونم ن91 چه كلاسي داره شبيه قيف گوشي رو طراحي كردن !!هر كي گفغته حالش خوب نبوده
    2 همون هارد باعث شده تا شما تو هر بخشي از گوشيت بري قشنگ 40ثانيه لود كنه تا اطلاعات اون فلدر رو بهت نشون بده
    من تو ن91دوستم چند تا فيلم گرفتيم رفتيم از تو گالري ببينيم باز شدن گالري 20ثانيه و باز شدن فيلم هم 48 ثانيه طول كشيد خب اگه رو ن70 كه قديمي تر هست مموري 2گيگ بزاري سرعتش بيشتر هست .
    3 باز هم فيلم برداري درسته از گوشي هاي سوني خيلي بهتره ولي تو به اون ميگي فيلم برداري كه رده .رده ميشه و رنگ بنديش اصلا واقعي نيست خب برو يه سامسونگ د600 كه هست 250 تومن بخر معني فيلم برداري رو متوجه شو !!اصلا بيا با يه ن90 مقايسش كن حداقل ن90 رنگ برداريش درست هست
    4 هدفونش فقط و فقط صداش 4درجه بلند تره از حيث كيفيت در حد و810 هست باور نميكني
    يه انگ بزار تو و810 يه دونه هم تو ن91 ولوم ن91 رو 4درجه كم كن دقيقا متوجه ميشي كه تفكيك صداي ن91 حتي از و810 كمتره
    5 خب نصب راحت در مقابل باز شدن مشقت بار
    6 استيل ضد خش !!!!!جان يه باز بندازش رو اسفالت هم بد سكتور گرفتن هاردتو ببين و هم قر شدن بدنتو
    7 خب حرفت كاملا درست هست
    8 اين سرعت يو اس بي هم كه به خدا ك750 كه 228تومنه و وي تري ايكس و.... سرعتشون بيشتره

در مورد همه حرفام اينكه نه نديد بديد هستم و نه دستم به گوشت نميرسه يا.....
    ژس خب بخون اگه غير از اين بود در همين جا بنويس

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

والا ما اگه يه مطلبي رو نويشتيم منظورمون ژست گرفتن نبود. دوست من اگه شما مي خواي قيمت گوشي رو با خونتون توي نياوران مقايسه كني منم بايد قيمت خونتونو با كاخ سفيد آمريكا مقايسه كنم درسته ؟
    والا حالا همه خونه دارن كسي توي اين كلوپ هست شبا توي چادر بخوابه ؟ وقت كردي خونه ما هم بيا .
    در مورد شكل گوشي كه گفتين مثل قيف هستش واقعا كه خيلي چشم دوزخي تون خوب مي بينه اين قيفو. اخه عزيز دل شما اولين نفري هستتي كه داري اين حرفو ميزني اونم نمي دونم روي چه حسابي .
    والا هر كه طاوس خواهد جور هندوستان كشد. شما روي همون ان 70 هم اگه 4 گيگ بزاري كند مي ياد بالا 40 ثانيه بالا امدن واسش مي شه ارزو بعدم من تايم گرفتم چيزي در حدود 14 ثانيه طول كشيد. اين 14 ثانيه هم به خاطر اين بود كه العان روي هاردش 1850 تا ام پي تري ريختم.
    در مورد فيلم برداريم من اصلا مشكل ندارم حالا يه فيلم كه گرفتم واست ميزارم توي همين صفحه بيا ببين. احتمالا دستاي دوست عزيزتون لرزش داشته كه رده رده بوده يا از تابلوي آبرنگي كه خودش كشيده فيلم گرفته كه مي گي رنگش طبيعي نيست.
    صدا هم خيلي صاف تر از سوني هست. يه بار يه ان 91 بزار صدا تا آخر تا 1 ساعت مي توني توي گوشت صداي بلندشو تحمل كني ولي يه سوني بس كه صداي تيزي داره 1 دقيقه هم غير قابل تحمله البته وقتي صداشو خيلي بلند كني. البته واسه اين دوستمون كه 4 درجه فقط و فقط مي شه فكر نكنم فرقي كنه. اخه برادر شما داري در مورد صداي گوشي نظر مي دي نه يه ضبط سونيه 4500 وات كه داري مي گي فقط و فقط 4 درجه.
    شما روي هر گوشي كه نرم افزار زياد نصب كني هنگام لود شدن بايد صبر داشته باشي . يكي از دوستان ان70 داره با رم 1 گيگ. هنوز رم 1 گيگ پر نشده هر وقت مي خواد بره توي گالري اشكاش توي چشاش جمع مي شه.
    والا شما آگه يه قابلمه هم روي آسفالت بندازي خش كه چي بگم دربو داغون ميشه چه برسه به يه گوشي. تو اين مورد يه مثال ديگه بزن .
    شما اشكال از يو اس بي سيستم خودته. روي همه عيب نذار دوباره امتحان كن.
    اگه مثال گربه دستش به گوشت نمي رسه شما رو ناراحت كرد من عذر مي خوام اصلا منظورم اين نبود كه خدايي نكرده شما خونتون توي نياوران نيست يا 400 ميليون نمي يرزه يا دوست شما ان 91 نداره. فقط خواستم بگم دوستان الكي در مورد يه گوشي نظر ندن شايد توي يه سايت ببينن بيان اينجا بقيه رو هم گمراه كنن.
    يا حق . . .

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

اینکه شما میگی گربه دستش به گوشت نمیرسه !!!! خب من جواب بهتر از این ژیدا نکردم

عزیز دل من وقتی اینو میگی یعنی ژست گرفتی که اره من ....

ببین من الان فیلم میزارم برات !!!اینقد کل کل نکن !!!!!!کیفیت فیلمش از سونی بهنره ولی مطمعن باش عالی نیست

میگم برای اهنگ من الان این گوشی رو 2ماهه رفیقم داره که2هفتش دست من بودی خوب گوشی رو زیرو رو کردم هدفونش فقط وفقط 4درجه ولومش بیشتره
    عزیز هم سیستم من و هم سیستم دوستم اذیت میکنه
    چرا ژس رون70 یاک750 یاسامسونگ...کرم نمیریزه فقط رو ن91 اینجور میشه و مطمعن باش فقط این یه دونه نیست یکی دیگه از دوستام هم داره که اون هم ذله شده
    و همچنین من در رابطه هدفون گفتم اتفاقا نمیدونم چجوری باهدفون اون میشتونی 1ساعت اهنگ گوش بدی!! والا اسژیکرش که صد رحمت به6630

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من پسر داييم ن91 داره خودمم و810
    با هم مقايسه ميكنيم
    صداي اسپيكر من خيلي وضوح بهتري داره (خيلي بهتر و بلندتره)
    ال سي ديش با اين كه رزولوشنش از 810 و 750 بيشتره ولي اصلا" كيفيت و810 رو نداره
    ايرفوناش خوبه و تقريبا" يكي هستند ولي اگه نگم ن91 يه كم صداش بيشتره كم لطفي كردم (البته ميگم فقط بلندتره و كيفيتشون يكي هست(به قول متال اگه ولومش رو 5 درجه كم كني ميشه خود 810))
    دورينش هم كه خيلي مزخرفه (اتو فوكوس كه نداره و نه فلاش (آينه هم نداره) كلا" آشغاله)
    ميمونه يه هارد 4 گيگي كه خيلي سرعت گوشي رو پايين آورده (واقعا" سرعتش خيلي كمه ) كه اونم و810 4 گيگ ساپورت ميكنه
    كلا" 500 تومن نميارزه و 810 با يه رم 4 گيگ ميشه 400 تومن كه خيلي بهتر و سرعت بهتري داره
    Last edited by R@R#M@N; 18-10-2006 at 16:52.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

خب و در اخر اینو به شما دوست خوب بگم به جای اصطلاحات تحقیر امیز و... و کلکل کردن یه کم واقع بین باش

گوشی شما فقط و فقط یه موزیک ژلیر عالی اون هم فقط در هدفون هست و در بقیه امکانات در حد متوسط عمل کرده
    ژس سعی کن کمی واقع بین باشی

چون اینجا نه جای کلکل هست و نه ژست گرفتن و نه جنس خود بهتر دیدن
    بیا تو همین فروم یه ژخشی خودت راه بنداز برنامه های سیمبیان9.1مطمعن باش همه دعات میکنن

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم قصدم اهانت يا بهتر جلوه دادن جنس خودم نيست كلا هر چيزي كه توي اين مدت تجربه كردم رو گفتم.
    دوربين گوشي عالي نيست ولي توي فيلم برداري كم نمي ياره. حالا روي هم رفته نه جاي كل كله نه جاي كنايه.
    همه دوستان هرچي در مورد هر گوشي مي دونن ميان اينجا ارائه مي دن منم هر چي مي دونستم گفتم.
    ايشالا بتونيم بيشتر از اطلاعات دوستان كمك بگيريم.
    يا حق . . .

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط D^D
    منم قصدم اهانت يا بهتر جلوه دادن جنس خودم نيست كلا هر چيزي كه توي اين مدت تجربه كردم رو گفتم.
    دوربين گوشي عالي نيست ولي توي فيلم برداري كم نمي ياره. حالا روي هم رفته نه جاي كل كله نه جاي كنايه.
    همه دوستان هرچي در مورد هر گوشي مي دونن ميان اينجا ارائه مي دن منم هر چي مي دونستم گفتم.
    ايشالا بتونيم بيشتر از اطلاعات دوستان كمك بگيريم.
    يا حق . . .

نه دوست من
    کار شما اشتباه نبوده
    اینجا کلوپ نوکیاست. پس بقیه اجازه ندارن در مورد سونی اریکسون صحبت کنن. این تاپیک هم برای N91 زده شده. پس اینجا از سونی طرفداری نکنین لطفا. البته میدونم که نمیتونین تحمل کنین و ...
    Last edited by Kolang; 18-10-2006 at 17:16.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    خب و در اخر اینو به شما دوست خوب بگم به جای اصطلاحات تحقیر امیز و... و کلکل کردن یه کم واقع بین باش

گوشی شما فقط و فقط یه موزیک ژلیر عالی اون هم فقط در هدفون هست و در بقیه امکانات در حد متوسط عمل کرده
    ژس سعی کن کمی واقع بین باشی

چون اینجا نه جای کلکل هست و نه ژست گرفتن و نه جنس خود بهتر دیدن
    بیا تو همین فروم یه ژخشی خودت راه بنداز برنامه های سیمبیان9.1مطمعن باش همه دعات میکنن
    درسته اینجا جای کلک نیست. پس لطفا خود شما هم رعایت کنین. آخه شماها که متنفرین از نوکیا چه دلیل داره که بخوایین بقیه رو هم از خرید این گوشیهای فوق العاده منع کنین؟

یکی میگه N91 k نگیر K800 بگیر
    آخه خدایی این K800 چیش سرتره؟
    حتی از نظر قیافه (که معمولا شماها مینازین به خشگلی سونی) هم که از N91 زشتره!
    بد نیست یه سری به gsmarena بزنید تا ببینید که همه میگن N91 خوشگلتره.
    بقیه موارد هم که دیگه ...
    بیخیال بابا. آخه چرا اینقدر سنگ سونی رو به سینه میزنین؟
    حتی برای اینکه شخص رو از نوکیا فراری بدین بهش d600 رو پیشنهاد میکنی؟!!!!!!!!!!!! اصلا روتون میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •