تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 116

نام تاپيک: جـ*ـنـ*ـگ در فضای مجازی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اما اصرار دارن با لولویی که دیگه دست و پا نداره (نه موشکی داره و نه هسته ای) مذاکره کنن
    واسه همین وسط مذاکرات خرداد ماه بمبارونشون کردن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

واسه همین وسط مذاکرات خرداد ماه بمبارونشون کردن
    ترامپ به سی‌ان‌ان گفت: ایران باید به حرف من گوش می‌داد. نمی‌دانم می‌دانید یا نه اما من به آن‌ها هشداری(درباره فرصت) ۶۰ روزه داده بودم و امروز روز ۶۱ است.

او با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن که قرار بود دور ششم آن یکشنبه آتی در مسقط برگزار شود، در اظهاراتی تهدیدآمیز گفت: آن‌ها اکنون باید به میز مذاکره بازگردند و پیش از آن که زیادی دیرشود، توافق کنند. برای آن‌ها زمان از دست خواهد رفت. کسانی که با آن‌ها سروکار داشتم، تندروهایی بودند که حالا دیگر مرده‌اند.

Last edited by leo.unique; 21-07-2025 at 18:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ترامپ به سی‌ان‌ان گفت: ایران باید به حرف من گوش می‌داد. نمی‌دانم می‌دانید یا نه اما من به آن‌ها هشداری(درباره فرصت) ۶۰ روزه داده بودم و امروز روز ۶۱ است.

او با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن که قرار بود دور ششم آن یکشنبه آتی در مسقط برگزار شود، در اظهاراتی تهدیدآمیز گفت: آن‌ها اکنون باید به میز مذاکره بازگردند و پیش از آن که زیادی دیرشود، توافق کنند. برای آن‌ها زمان از دست خواهد رفت. کسانی که با آن‌ها سروکار داشتم، تندروهایی بودند که حالا دیگر مرده‌اند.

اره اون قرمزه رو ک نوشتی تایید حرف منه مذاکرات بعدی قرارشو گذاشته بودن بمباران شدن به این میگن سس گیر آوردن لولو دست و پاشو بریدن بمبارون کردن چند وقت دیگه همه ماشه میره تو نون لولو بعد از اون ساندیس کمیاب میشه باید کار کنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اره اون قرمزه رو ک نوشتی تایید حرف منه مذاکرات بعدی قرارشو گذاشته بودن بمباران شدن به این میگن سس گیر آوردن لولو دست و پاشو بریدن بمبارون کردن چند وقت دیگه همه ماشه میره تو نون لولو بعد از اون ساندیس کمیاب میشه باید کار کنی
    و همچنان نیاز دارند که با لولوی دست و پا بریده به توافق برسند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

لولویی ک دست و پاش بریده به توافق برسن چی بشه چی داره تواناییش چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کلیپای یوتوبم ساندیس خورا میسازن آزمایش مخوف ایران قدرت موشکی ایران ک کارشناسای نظامی رو وحشت انداخته آره زارت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

قبل سقوط صدام ,چائوشسکو هم باهاشون مذاکره کردن ,چه احتیاجی بود باهاشون مذاکره کنن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با صدام قبل سقوط کلی مذاکره کردن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

واسه جواب دادن میری از جایی استفتا بگیری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

1. epsi1on

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •