تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 69

نام تاپيک: آیا ایرانیان واقعا استعداد دارند؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

تا حالا ما هر ادعایی کرده‌ایم درست دراومده و دشمن‌های ایران هر ادعایی کرده‌ان غلط. شما هم شک نکن اسرائیل و آمریکا هر دو رو به افول هستن همونطوری که شوروی از بین رفت آمریکا هم از بین می‌ره چون ابرقدرت‌ها خودشون هستن که خودشون رو به مرور زمان نابود می‌کنن یا از عوامل خارجی نابود می‌شن و این مربوط به قرن بیست و بیست و یک نیست. امپراطوری روم هم از بین رفت. امپراطوری هخامنشی هم از بین رفت.

اگه یه نفر ۸۰ سال پیش می‌گفت آلمان نازی با این قدرتش کل اروپا رو گرفته شوروی کم آورده ولی به زودی نابود می‌شه حرفش خنده‌دار بود ولی غلط هم بود؟

اگه یکی برمی‌گشت می‌گفت شوروی رنگ ۲۰۰۰ رو نمی‌بینه حرفش خنده‌دار بود ولی غلط بود؟

غرب ۴۰ ساله همه‌ی تلاشش رو داره می‌کنه که رژیم ایران رو برانداز کنه و نه تنها نتونسته، که ایران گستره‌ی نفوذش توی خاورمیانه بیشتر و بیشتر شده و الان دشمن‌های خودش رو محاصره کرده. الان ایران نفت‌کش سر هم می‌کنه می‌فرسته تا ونزوئلا آمریکا فقط واق واق می‌کنه. همین کار رو کدوم کشور جرات داره انجام بده در شرایطی که شرکت‌های روسی و چینی از ونزوئلا فرار کردن؟

[QUOTE/]

بله دوست عزیز آخه نه این که ایران هم وسعت شوروی را داره ، هم نبوغ جنگی آلمان نازی الان امریکا و اروپا ** گیجه گرفتن ، نمیدونن از شمال حمله کنن ایران یا از جنوب سمت عربا

قرار نیست چون ۲ تا کشور قبلا با هم درگیر بوده‌ان همواره در طول تاریخ با هم درگیر باشن. آدم با دشمنش صلح می‌کنه و بله، عراق و سوریه الان در برابر حملات آمریکا، تروریست‌ها و اسرائیل با هم متحد هستن. الان آمریکا خودش داره یکی از بدترین سوابق تاریخی رو نسبت به ما رقم می‌زنه. پس قبول دارین هیچوقت دیگه با ما دوست نمی‌شه؟

و این که این ملت‌ها نیستن که با هم دوست و دشمن می‌شن. مردم همه‌ی کشورها با هم دوست هستن و این حکومت‌ها هستن که می‌آن و می‌رن. مگه مردم ایران از مردم آمریکا بدشون می‌آد؟ این رژیم‌ها هستن که با هم دوست و دشمن هستن. زمان شاه رژیم ایران بود که با آمریکا دوست بود و وقتی رژیم اسلامی اومد آمریکا با همین کشور دشمن شد. روسیه و چین هم با رژیم اسلامی دوست هستند نه با مردم. اگه جمهوری اسلامی برانداز بشه برای غصب خاک تشریف می‌آرن ایران نه محافظت از ما.

دوست عزیز دادگاه لاهه کجاست؟ در نهایت آمریکاست که بهش دیکته می‌کنه کی چی کار باید بکنه. وقتی ایران از آمریکا شکایت کرد که نباید دارو تحریم بشه دادگاه لاهه به نفع ایران رای داد. ولی آمریکا به دادگاه گفت دلم می‌خواد می‌خوای چی کار کنی؟ ارتشت رو بفرستی با من بجنگه؟ بعد از دادگاه کشید بیرون تحریم‌های بیشتری هم اعمال کرد. الان شما فکر می‌کنی منتظر نشسته‌ان سوریه بره شکایت کنه از اسرائیل؟! از اسرائیل؟ نتانیاهو می‌ره اونجا می‌گه هولوکاست هولوکاست ایران هسته‌ای ۶ میلیون یهود و... همه اشکشون درمی‌آد به اسرائیل رای می‌دن.

ما باید خدا رو شکر کنیم که چی؟ که اسرائیل اومده توی حیات خلوت ما داره خونه می‌سازه واسه خودش؟

سوریه عاشق چشم و ابروی ما بوده حتما مگه سلاح هارو مجانی به ما داده بود ؟ علاوه بر این ، این که یک حکومتی در سوریه به دلیل مشکل با حکومت بعث عراق از موقعیت استفاده کرده و از دشمن دشمنش حمایت کرده در عوض اون امتیاز های اقتصادی تجاری کلان از ایران دریافت کرده رو شما حمایت از متحد میدونی؟ نمونش اینکه یک میلیارد دلار نفت خام رایگان از ایران در اون زمان تحویل گرفت .
    حتما کل سلاح های جنگ هم حافظ اسد بهمون داده بود ؟؟

شما فقط به من بگو کل دنیا چرا و از چه تاریخی پشت صدام رو گرفتن؟ (که گرفتن)

یه جایی میگفتی از سوریه حمایت میکنیم حالا میگه نیروی ما دارن برای ((ما)) میجنگن.بالاخره حامیان ایران یا بشار؟
    در هر صورت حلال اون نوزادای گوگولی که قراره تفنگ دستشون بدن از منافع ما ایرانی ها توی سوریه دفاع کنن.
    بله سوریه عاشق چشم و ابروی ما بود که از اتحادیه‌ی عرب جدا شد و طرف ایران رو گرفت و بعد این که سوریه خودش برای جایگزینی تسلیحاتش نیاز به پول داره و دوم این که کشور لیبی همون زمان حدود ۱ میلیارد دلار سلاح رایگان به ایران داد. لطفا بدون مطالعه اظهار فضل نفرمایید. چرا همون سلاح‌های غیرمجانی رو کشورهای دیگه به ما ندادن؟!

بله حمایت از متحد پس معناش چیه دقیقا؟ متحد استراتژیک یعنی دو تا کشور که توی یک موقعیت جغرافیایی اهداف و منافع مشترک دارن و با هم پیمان همکاری بسته‌ان.

نفت خام از ایران گرفت چون اولا ایران پول نداشت که بخره (اولین چیزی که خواستن دلار بود) دوم این که ایران نمی‌تونست نفت خودش رو به دلیل تحریم بفروشه.

کل سلاح‌های جنگ زمان ایران از سوریه، لیبی، کره‌ی شمالی، چین، بلغارستان، مجارستان (کلا بلوک شرق) و در مورد ارتش (چون تجهیزات ارتش آمریکایی و انگلیسی بودن) اسرائیل و در یک مورد آمریکا (ماجرای مک‌فارلن) تامین شد. (در این مورد توضیح بیشتری خواستین بگین)

عزیزم مگه آمریکا جنایت کار کودک کش خونخوار نیست حالا چرا الگوتو آمریکا معرفی میکنی؟

حالا چرا حرص میخوری به بزرگی خودت ببخش ایشون نمیدونست بحث و پرسش از نظر شما ممنوعه.[/QUOTE]

الگوی من آمریکا نیست، ایرانه. آمریکا الگوی شماست که هی فکر می‌کنین بهشته هی می‌خوره تو سرتون که صد برابر بدتر از ایرانه و تحقیر می‌شین و صحنه رو با مزخرفات جدید پر می‌کنین

[/QUOTE] اره نظر منو بخوای همینه . چراغی که به خانه رواست به مسجد نارواست.
    تو راضی هستی کودک چند سالت بره توی سطل زباله دنبال غذا بگرده ولی به یه بچه ی دیگه (هرچند فقیر) کمک کنی؟ (تو ایران تا دلت بخواد هست)

بودجه نظامی ؟ یعنی رو اون بودجه از اول مهر نظامی بودن خورده؟

مردم کشور ما از گرسنگی تلف نمیشن؟(برو سراغ مثالی که برات زدم)

بله تمام دنیا فدای کودکان وطنم.[/QUOTE]

یعنی ایران نباید بودجه‌ی نظامی داشته باشه؟ بودجه‌ی نظامی آمریکا بالای ۱ تریلیارده! اون چرا بودجه‌ی نظامی داره؟ بودجه‌ی نظامی ایران در برابر بودجه‌ی نظامی کشورهای دیگه جوکه انقدر که کمه!

عربستان بالای ۶۰ میلیارد دلار بودجه‌ی نظامی داره و فقط ۳۵۰ میلیارد دلار از آمریکا سال ۲۰۱۷ سلاح خرید و سالانه از همه‌ی کشورها داره سلاح می‌خره.

توی کدوم حکومت غیرکمونیستی همچین چیزی دیده نمی‌شه؟ با همون ضرب‌المثل می‌خوان بودجه‌ی نظامی نداشته باشی ارتش نداشته باشی بیان اون ویدیوهایی که بهت دادم پخش زنده نشونت بدن

هر کشوری بودجه‌ی نظامی داره و شما مغزت شستشو داده شده که نباید بودجه‌ی نظامی داشته باشی. اونی که بهت این‌ها رو یاد داده هر وقت اربابش بودجه‌ی نظامی خودش رو قطع کرد بعد می‌تونه بیاد توی منوتو و ایران اینترنشنال بشینه حرف بزنه که ایران داره پول خرج جنگ می‌کنه. هر کی این جمله رو بهت گفت بگو آمریکا ۱۴۶ میلیارد دلار به اسرائیل پول داده اینو توجیه کن بعد ادامه بده بحث رو.

خوشحالی من از بابت نقض کردن تمامی حرف‌های شماست. شما از اراحیف همدیگه تشکر می‌کنین و خوشم می‌آد تهش حرفتون عکسش ثابت می‌شه

۴۰ سال جهل برای شماست که التماس رفتن به سمت غرب رو دارین (و در مورد برجام شدیدا هم تحقیر شدین که غرب نوکر آمریکا و آمریکا هم نوکر اسرائیله) بدون این که به عواقبش فکر کنین. وگرنه کسانی که با ایران مونده‌ان می‌تونن با نقض حرف‌های امثال شما توی چنین انجمن‌هایی تحقیرتون کنن

یعنی ثابت شده کرونا جعلیه که شما انقدر محکم می‌گی؟ مدرک علمی و مستند داری که توی آزمایشگاه تولید شده؟

سرچ کنین ایران بزرگ تا ببینین نفوذ مراسم ایرانی تا کجا گسترش پیدا کرده و توی لبنان و یمن الان دارن فارسی یاد می‌گیرن. ایران هر کشوری که می‌ره شروع می‌کنه به مدارس فارسی‌زبان درست کردن نه عربی. داره زبان فارسی رو همه‌جا ترویج می‌ده و در نهایت کسانی که دارن از مرزهای ایران محافظت می‌کنن همون بچه بسیجی‌ها و حزب‌اللهی‌ها هستن نه امثال شما که مرید صادق زیباکلام هستین...

//

این پست یک کم ساختارش به هم ریخت ببخشید دیگه حوصله ندارم الان درستش کنم [/QUOTE]

دوست گرامی ترامپ یه نمونه فقط سردار دلها را زد ، نه تنها هواپیمای پر از دانشجوهای کانادایی سقوط کرد بلکه تا تو شهر کرمان هم کشته داد 60 -70 نفر . میخواست بگه جنگ اینه . اگر شما واقها فکر میکنی میخوان ایران را از پا در بیارن نمیتونن خب اشتباه فکر میکنی . با احترام گفتم اینو . بی ادبی نکردم .
    بله اسرائیل هست . بمب های اتمی ایران هم هست . ولی این دلیل نمیشه که به قول شما مثل سگ از ایران بترسن و نفت کش های ایران رفتن تا ونزوئلا نتونن مانع بشن . بخوان میتونن مانع بشن امریکا زمان کندی 50 سال پیش جلوی شوروی را تو کوبا گرفت ایران چی داره که از شوروی اون موقع ترسناک تر باشه ؟ ایران براشون مهم نیست . البته با شما کمی موافق هستم اون ها هم اسکل هستند که کرم ریختن های ایران رو نمیگیرن . ولی بقیه اش را موافق نیستم .

مجارستان ؟ مجارستان کی به ایران سلاح داد ؟ اکثر سلاح های ایران زمان جنگ از کره شمالی میومد مثل همین الان که منو شما داریم صحبت میکنیم.
    Last edited by بامدادنیکنفس; 24-03-2021 at 16:48.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

۴۰ سال جهل برای شماست که التماس رفتن به سمت غرب رو دارین (و در مورد برجام شدیدا هم تحقیر شدین که غرب نوکر آمریکا و آمریکا هم نوکر اسرائیله) بدون این که به عواقبش فکر کنین. وگرنه کسانی که با ایران مونده‌ان می‌تونن با نقض حرف‌های امثال شما توی چنین انجمن‌هایی تحقیرتون کنن

سرچ کنین ایران بزرگ تا ببینین نفوذ مراسم ایرانی تا کجا گسترش پیدا کرده و توی لبنان و یمن الان دارن فارسی یاد می‌گیرن. ایران هر کشوری که می‌ره شروع می‌کنه به مدارس فارسی‌زبان درست کردن نه عربی. داره زبان فارسی رو همه‌جا ترویج می‌ده و در نهایت کسانی که دارن از مرزهای ایران محافظت می‌کنن همون بچه بسیجی‌ها و حزب‌اللهی‌ها هستن نه امثال شما که مرید صادق زیباکلام هستین...

//

این پست یک کم ساختارش به هم ریخت ببخشید دیگه حوصله ندارم الان درستش کنم
    من متوجه نمیشم شما چی میگی؟ سمت غرب رفتن؟ برجام؟! زیباکلام؟ نقض؟! من تحقیر شدم؟!
    ایران گسترش یافته؟!

دیوانه ای؟! این مزخرفات چیه در جواب من دادی.
    Last edited by italodance; 24-03-2021 at 16:54.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

بله سمت عرب رفتن ، با برجام یا به اصطلاحی باج خواهی هسته ای چند تا چیز نو برای مسئولین خریدن زیبا کلام هم یه زری زد که نه سیخ بسوزه نه کباب . من و شما هم این وسط تحقیر میشیم .

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

دوست گرامی ترامپ یه نمونه فقط سردار دلها را زد ، نه تنها هواپیمای پر از دانشجوهای کانادایی سقوط کرد بلکه تا تو شهر کرمان هم کشته داد 60 -70 نفر . میخواست بگه جنگ اینه . اگر شما واقها فکر میکنی میخوان ایران را از پا در بیارن نمیتونن خب اشتباه فکر میکنی . با احترام گفتم اینو . بی ادبی نکردم .
    بله اسرائیل هست . بمب های اتمی ایران هم هست . ولی این دلیل نمیشه که به قول شما مثل سگ از ایران بترسن و نفت کش های ایران رفتن تا ونزوئلا نتونن مانع بشن . بخوان میتونن مانع بشن امریکا زمان کندی 50 سال پیش جلوی شوروی را تو کوبا گرفت ایران چی داره که از شوروی اون موقع ترسناک تر باشه ؟ ایران براشون مهم نیست . البته با شما کمی موافق هستم اون ها هم اسکل هستند که کرم ریختن های ایران رو نمیگیرن . ولی بقیه اش را موافق نیستم .

مجارستان ؟ مجارستان کی به ایران سلاح داد ؟ اکثر سلاح های ایران زمان جنگ از کره شمالی میومد مثل همین الان که منو شما داریم صحبت میکنیم.
    اون سردار دل‌هایی که می‌فرمایید کم آدمی نبود توی ایران. ما می‌رفتیم یه نفر که ۱/۱۰ این آدم بود می‌زدیم آتیش جنگ رو روشن می‌کردن. ۱۰۰٪.

هواپیمای پر از دانشجو اشتباهی زده شد، نه عمدا. به این فکر کنین. عمدی نبود. نمی‌خواستن بزنن بکشن. با جنگنده‌ی آمریکایی اشتباه گرفته شد.

اون ۶۰-۷۰ نفر توی کرمان رو هم رژیم زد کشت؟ ازدحام مردم بود.

ببخشید اشتباه گرفتین اون اسرائیله که ۴۰۰ تا بمب هسته‌ای داره که برنامه‌ی هسته‌ایش رو به دنیا نشون نمی‌ده و از اول هم رو نکرده.

اسرائیل از زمان پیدایشش دنبال بمب هسته‌ای بود و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفت و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پولش رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد. (کتاب The Samson Option کلا در همین خصوص نوشته شده)

همه‌ی دنیا می‌دونن که اسرائیل بمب هسته‌ای داره و دیگه ریا از این بالاتر نیست ولی خب زورشون به اسرائیل نمی‌رسه.

از ایران مثل سگ می‌ترسن چون ایران حزب‌الله داره و می‌تونه از لبنان اسرائیل رو زیر موشک بگیره.

دنیایی که در اون تنگه‌ی هرمز بسته شده، باب‌المندبش بسته شده، اسرائیل چاه‌های نفت عربستان زیر موشکه برای این‌ها قابل تصور نیست. اسرائیل مثل سر آمریکاست. بخوره تمومه.

شوروی خودش با اسرائیل دوست بود. اگه می‌خواستن مانع بشن چرا نشدن؟ اگه نمی‌تونستن که یعنی می‌ترسن دیگه!

آمریکا دهه‌ی ۷۰ دوران طلایی خودش بود و بیشترین پیشرفت‌ها رو اون زمان کرد. با شوروی هم سر جنگ نداشتن و بیشتر رقابت بود.

اون جنگ اسمش جنگ سرد بود چون همه‌ش جاسوسی کردن از هم.

ایران اگه براشون مهم نبود ۷.۵ تریلیارد دلار توی خاورمیانه هزینه نمی‌کردن صبح تا شب التماس کنن بیا مذاکره کنیم موشک نساز و...

ایران براشون شدیدا مهمه چون می‌تونه با بستن تنگه‌ی هرمز و زدن چاه‌های نفت خاورمیانه اقتصاد دنیا رو نابود کنه. کشوری مثل فیلیپین برای آمریکا مهم نیست.

نه ایران که صبح تا شب توی اخبارشونه و این همه هزینه برای پروپاگاندا علیه ایران می‌کنن.

بخوان هم نمی‌تونن مانع بشن چون راهی ندارن. ایران زد عین‌الاسد رو در هم کوبید چرا پاسخ ندادن؟ از زمان جنگ جهانی دوم کسی جرات نکرده بود آمریکا رو بزنه. سیلی خورد صداش در نیومد.

ایران کجا داره کرم می‌ریزه؟ آمریکاست که از اونور دنیا اومده اینجا داره کرم می‌ریزه. اسرائیله که داره با بچه کشتن خاک می‌گیره و داره کرم می‌ریزه.

آمریکاست که با فروش سلاح به عربستان داره و مسلح کردن تروریست‌ها داره کرم می‌ریزه.

شما مصاحبه‌ی محسن رفیق‌دوست که مسئول خرید سپاه بود با مسعود ده‌نمکی که از شبکه‌ی ۴ بود ببینین خودش می‌گه کلا از بلوک شرق هم سلاح خریدیم.

اصلا همین مصحاحبه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونین:

بعد از کره‌شمالی به ترتیب به لهستان، مجارستان، یوگسلاوی و بلوک شرق وصل شدم.
    Last edited by pro_translator; 24-03-2021 at 18:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

البته بحث این نبود نمیدونم چرا به اینجا رسید، کلا وضعیت ایران ۴۰ سال جهله، با شعار اسلام در خطر است و نمیدونم دشمنی با اسراییل و کل دنیا را شروع کنیم و نمیدونم زندگی اصل حجر اسلام برای مردم الگو بشه و ...بدبختی برای ایران و ایرانی شروع شد تا ...خدا به این کشور رحم کنه و امیدوارم ایران بتونه یک روزی ایران بشه.
    ایران سر افراز ، نابود گردد دشمنان جهل آن .
    من متوجه نمیشم شما چی میگی؟ سمت غرب رفتن؟ برجام؟! زیباکلام؟ نقض؟! من تحقیر شدم؟!
    ایران گسترش یافته؟!

دیوانه ای؟! این مزخرفات چیه در جواب من دادی.
    توی این پست فرمودید که ایران با دنیا دشمنه و باید با دنیا دوست بشه که منظور شما از دنیا همون اروپا و آمریکاست وگرنه روسیه و چین و کلا شرق با ما رابطه‌ی بدی ندارن

و ربط این که ما توی برجام دنبال همین اروپا رفتیم و همین اروپا که منظور شماست ایران رو ضایع کرد کلا و کسانی که دنبال غرب بودن...

زیباکلام کسیه که دقیقا حرف‌هاش مثل حرف‌های شماست و شما حتی اگه ایشون رو نشناسین هم بدونین مثل خودتون حرف می‌زنه

بله کسی که هر چیزی می‌گه بهش ثابت می‌کنن داره اشتباه می‌کنه تحقیر شده و من جای شما باشم کلا دیگه اظهار فضل نمی‌کنم جلوی کسی که مدام داره خلاف حرف منو ثابت می‌کنه

هر چی گفتین خلافش ثابت شد هی چیزهای بی‌ربط‌تر گفتین باز خلافش ثابت شد.

یکی عکس روغن گذاشت تشکر کردن همه بعد همون‌ها رسوندن به سقوط هواپیما بعد گفتن ایران تو جهله مجارستان کجاست و...
    Last edited by pro_translator; 24-03-2021 at 17:58.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

بله سمت عرب رفتن ، با برجام یا به اصطلاحی باج خواهی هسته ای چند تا چیز نو برای مسئولین خریدن زیبا کلام هم یه زری زد که نه سیخ بسوزه نه کباب . من و شما هم این وسط تحقیر میشیم .
    من این جملات رو ۴-۵ بار خوندم نتونستم بفهمم یعنی چی؟ تایید بودن یا رد؟ توهین بودن؟ یعنی چی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

اون سردار دل‌هایی که می‌فرمایید کم آدمی نبود توی ایران. ما می‌رفتیم یه نفر که ۱/۱۰ این آدم بود می‌زدیم آتیش جنگ رو روشن می‌کردن. ۱۰۰٪.

هواپیمای پر از دانشجو اشتباهی زده شد، نه عمدا. به این فکر کنین. عمدی نبود. نمی‌خواستن بزنن بکشن. با جنگنده‌ی آمریکایی اشتباه گرفته شد.

اون ۶۰-۷۰ نفر توی کرمان رو هم رژیم زد کشت؟ ازدحام مردم بود.

ببخشید اشتباه گرفتین اون اسرائیله که ۴۰۰ تا بمب هسته‌ای داره که برنامه‌ی هسته‌ایش رو به دنیا نشون نمی‌ده و از اول هم رو نکرده.

اسرائیل از زمان پیدایشش دنبال بمب هسته‌ای بود و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفت و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . پولش رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد. (کتاب The Samson Option کلا در همین خصوص نوشته شده)

همه‌ی دنیا می‌دونن که اسرائیل بمب هسته‌ای داره و دیگه ریا از این بالاتر نیست ولی خب زورشون به اسرائیل نمی‌رسه.

از ایران مثل سگ می‌ترسن چون ایران حزب‌الله داره و می‌تونه از لبنان اسرائیل رو زیر موشک بگیره.

دنیایی که در اون تنگه‌ی هرمز بسته شده، باب‌المندبش بسته شده، اسرائیل چاه‌های نفت عربستان زیر موشکه برای این‌ها قابل تصور نیست. اسرائیل مثل سر آمریکاست. بخوره تمومه.

شوروی خودش با اسرائیل دوست بود. اگه می‌خواستن مانع بشن چرا نشدن؟ اگه نمی‌تونستن که یعنی می‌ترسن دیگه!

آمریکا دهه‌ی ۷۰ دوران طلایی خودش بود و بیشترین پیشرفت‌ها رو اون زمان کرد. با شوروی هم سر جنگ نداشتن و بیشتر رقابت بود.

اون جنگ اسمش جنگ سرد بود چون همه‌ش جاسوسی کردن از هم.

ایران اگه براشون مهم نبود ۷.۵ تریلیارد دلار توی خاورمیانه هزینه نمی‌کردن صبح تا شب التماس کنن بیا مذاکره کنیم موشک نساز و...

ایران براشون شدیدا مهمه چون می‌تونه با بستن تنگه‌ی هرمز و زدن چاه‌های نفت خاورمیانه اقتصاد دنیا رو نابود کنه. کشوری مثل فیلیپین برای آمریکا مهم نیست.

نه ایران که صبح تا شب توی اخبارشونه و این همه هزینه برای پروپاگاندا علیه ایران می‌کنن.

بخوان هم نمی‌تونن مانع بشن چون راهی ندارن. ایران زد عین‌الاسد رو در هم کوبید چرا پاسخ ندادن؟ از زمان جنگ جهانی دوم کسی جرات نکرده بود آمریکا رو بزنه. سیلی خورد صداش در نیومد.

ایران کجا داره کرم می‌ریزه؟ آمریکاست که از اونور دنیا اومده اینجا داره کرم می‌ریزه. اسرائیله که داره با بچه کشتن خاک می‌گیره و داره کرم می‌ریزه.

آمریکاست که با فروش سلاح به عربستان داره و مسلح کردن تروریست‌ها داره کرم می‌ریزه.

شما مصاحبه‌ی محسن رفیق‌دوست که مسئول خرید سپاه بود با مسعود ده‌نمکی که از شبکه‌ی ۴ بود ببینین خودش می‌گه کلا از بلوک شرق هم سلاح خریدیم.

اصلا همین مصحاحبه با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونین:

بعد از کره‌شمالی به ترتیب به لهستان، مجارستان، یوگسلاوی و بلوک شرق وصل شدم.

شما که ماشالله پوز همه بچه های فروم را زدی
    اسناد محرمانه ترجمه میکردی یا همشو از محسن رفیق دوست کپی پیست کردی ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

من این جملات رو ۴-۵ بار خوندم نتونستم بفهمم یعنی چی؟ تایید بودن یا رد؟ توهین بودن؟ یعنی چی؟
    نه دوست عزیز نه تایید بود نه رد . توهین هم نبود . گفتم : کار کسایی مثل صادق زیبا کلام اینه که یه چیزی بگن نه سیخ بسوزه نه کباب

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

"دوست و شریک مناسب روسیه و چین کوبا، ونزوئلا، بوسنی" کره شمالی رو نگفتی! کمو.نیستای Parasite و آ.دمکش چین و روسیه که همه دنیا از اونها متنفرن و ونزوئلایی که بزرگترین ذخایر نفت جهان را در اختیار داره ولی به لطف سران دزدش مردمش تو فقر مطلق زندگی میکنند بهترین متحد و الگوی ما هستند ولی رابطه اقتصادی و سیاسی با کشورهای پیشرفتۀ آسیایی و غربی و...(به جز کمو.نیستا و دوستان) برای ما کوچکترین ارزشی ندارد (البته برای منافع شخصی خودشون و اطرافیانشون مخصوصاً در کشورهای غربی و در محدودۀ امریکای شمالی ارزش زیادی قائل هستند ولی برای مردم عادی اینچیزا اخ و تف‌ـه!)
    Last edited by MXRX; 24-03-2021 at 18:34.

10. 3 کاربر از MXRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

شما که ماشالله پوز همه بچه های فروم را زدی
    اسناد محرمانه ترجمه میکردی یا همشو از محسن رفیق دوست کپی پیست کردی ؟
    شما اگه علاقه به خرید تسلیحاتی جمهوری اسلامی زمان جنگ داری می‌تونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این هم ناقصه) + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سال ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۹ رو انتخاب کن از بین کشورها هم ایران و کل کشورها رو بزن البته همین هم به دلیل این که ایران مستندات درستی از خریدهای تسلیحاتیش ارائه نمی‌کنه ناقصه) و کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بلاخص کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته‌ی Ari Ben-Menashe مراجعه کنی (یه بخش‌هاییش به فارسی تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست). این شخص خودش خریدار بوده و کامل هم تعریف کرده دیگه نمی‌دونم معتبرتر از خودش کیه.
    Last edited by pro_translator; 25-03-2021 at 16:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •