خيلي توپ بود دستت درد نكن spy جان.
mydelphi نوشته:
دوست عزيزم SPY :
من تازه اين برنامه رو دانلود كردم .خيلي خيلي حال دادي .واقعا از شما بابت معرفي اين برنامه سپاسگذارم .من مدت طولانيه كه دنبال اين چنين برنامه اي بودم ......
تمام پسورد ها رو نشان داد ولي يك مورد با تعداد كاراكتر هاي بالا نتونست . در مورد ساير كاراكتر ها نمي دونم چطور عمل ميكنه .
ولي يك مورد كه همچنان به قوت خودش باقيه اينه كه اگه شما پسورد خودتون يادتون رفت و اصلا نتوانستيد وارد ويندوز بشيد تكليف چيه و چطور ميشه پسورد رو متوجه شد . اين برنامه فقط در ويندوز كار ميكنه ولي در داس نه .......
. در هر صورت متشكر .....
سلام جواب سوللت رو اینجا پیدا کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز متشكرم جواب سوالم رو پيدا كردم .....
Spy, جان :
باز هم ممنون ولی حیف که پس نداری . چه زود هم دانلود شد.:
D [b]
EhsanHF, جان:
ممنون میشم واسم بفرستی.![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . منتظر
0x32.net پسوردشه که؟!نوشته شده توسط venus
![]()
Spy
بالاخره پيداش كردم.منظورم روشيه كه بدون اينكه ويندوز بياد بالا پسورد ادمين رو ورداريم. 8)
SAMInside v2.6.3.0
SAMInside is designated for the recovery of Windows NT/2000/XP/2003/Vista user passwords.
Some of its outstanding features include:
* The program has small footprint, it doesn't require the installation and can be run from a diskette, CD/DVD-disk or USB-drive.
* Includes over 10 types of data import and 6 types of password attack:
Brute-force attack.
Distributed attack.
Mask attack.
Dictionary attack.
Hybrid attack.
Pre-calculated tables attack.
* Top-speed performance on any CPU, since the recovery code completely written in Assembler.
* The application understands national character sets and properly displays non-latin Windows NT/2000/XP/2003/Vista user names and passwords.
Homepage
SAMInside.v2.6.3.0.Cracked-R.I.Pکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mirrorکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک پاک شده جدید دارین ما هم تست کنیم.این پستم پاک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)