تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 90

نام تاپيک: W700 يا K750 كداميك سرترند؟

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط armin_goooodboy
    مهدی جان
    شما که تو گوشی شناسی استادی
    ببین این حرف من درسته یا نه
    من میگم ( البته خیلی ها میگن ) که کیفیت صدای سری w از سری k بیشتره
    اینطور نیست؟
    كاملا درسته چون سري W به سري Walkman سوني معروف هستن كه مخصوص پخش آهنگ درست شدن اگه شما دبليو 550 و دبليو 900 رو صداشو گوش كني مطمئنا معلوم ميشه كه صداي سري دبليو بيشتر از سري كا هست همين گوشي جديد كا 800 طبق گفته دوستان, صداي كمي داره و اين خودش گواه بر اين مسئلس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    دوست عزيز در مورد اين دوگوشي خيلي بحث شده اگه يه نگاه به انجمن ميكردي حتما به نتيجه ميرسيدي
    به هر حال
    تفاوتها :
    كا 750 مموري 64 مگ توي جعبه داره اما دبليو 700 يه مموري 256 مگ
    كا 750 فوكوس اتوماتيك داره اما دبليو 700 نداره (كه زياد هم مهم نيست)
    كا 750 محافظ لنز داره اما دبليو 700 نداره
    دبليو 700 از كي پد خيلي بهتري به نسبت كا 750 برخورداره
    دبليو 700 از كا 750 جديدتره
    پيشنهاد : دبليو 700
    راستي سوالاتت رو تو امضام مطرح كن اميدوارم كه بدردت بخوره
    موفق باشي
    جسارت نباشه ولی اگه شما با k750 و w700 عکس برداری می کردی می دیدی که اتو فوکوس خیلی به درد می خوره
    دون دونه های درون کاملاً سیاه به خاطر حساسیت به نور بالاست که خودش یه خوبیه(iso بالا)
    و این که هندز فری k750 اگه روی mega bass نزاریم صدای کاملاً قوی تر و واضح تری نسبت به w700 داره البته این کار را می توان با اکولایزر بالا نیز بهتر هم کرد!

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mar$hal
    جسارت نباشه ولی اگه شما با k750 و w700 عکس برداری می کردی می دیدی که اتو فوکوس خیلی به درد می خوره
    دون دونه های درون کاملاً سیاه به خاطر حساسیت به نور بالاست که خودش یه خوبیه(iso بالا)
    و این که هندز فری k750 اگه روی mega bass نزاریم صدای کاملاً قوی تر و واضح تری نسبت به w700 داره البته این کار را می توان با اکولایزر بالا نیز بهتر هم کرد!
    مارشال جان اتفاقا هم كا 750 داشتم و هم با دبليو 700 كار كردم و ميدونم كه اتوفوكوس چكار ميكنه در ضمن يه دوربين ديجيتال هم دارم كا تقريبا 7000 تا عكس با فوكوس اتوماتيك انداختم و دقيقا تاييد ميكنم كه اتوفوكوس چيز خوبيه ولي اين دليل نميشه كه بگيم دبليو 700 خوب نيست چون اونوقت ديگه هيچكس نبايد گوشي بدون اتوفوكوس بگيره و منظورم هم از صدا , صداي اسپيكر گوشي بود نه هندزفري و اينرو هم تاييد ميكنم هندزفري كا 750 حرف نداره ولي من بازم بين كا 750 و دبليو 700 , دبليو 700 رو پيشنهاد ميكنم
    موفق باشي

داره خودمونی میشه hrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم همينطور اصلا گوشي به درد عكسبرداري حرفه اي نمي خوره مگه 3 مگ باشه ميشه تحمل كرد كيفيت عكس 700 هم خيلي عاليه

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

و البته من هم بگم یه ک750 با یه هندز فری سری دبلیو و یهمموری 1گیگ خیلی خیلی بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Green_life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    و البته من هم بگم یه ک750 با یه هندز فری سری دبلیو و یهمموری 1گیگ خیلی خیلی بهتره
    تائيد ميشه
    K750 بهتره

داره خودمونی میشه hrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دبليو 700 با رم يك گيگ به نظر خودم بهتره چون دقيقا 3 روزه خريدمش

داره خودمونی میشه ritana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hrm
    دبليو 700 با رم يك گيگ به نظر خودم بهتره چون دقيقا 3 روزه خريدمش
    اينطور كه پيداست اگر كا 750 خريده بودي ميگفتي كا 750 بهتره !!!

اما بعقيده من ات.فوكوس كا 750 و قابليت تبديل آن به دبليو 800 و نيز قيافه آن بهتر از دبليو 700 است

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hrm
    اتو فوكاس به چه درد ميخوره؟
    آقا فوكي موقه عكس گرفتن خيلي بدردت ميخوره مثلا" شمت يك شي از فاصله تقريبا" دور عكسبرداري ميكني ودش تنظيم ميكنه
    امينطور هم فيلم برداري را

داره خودمونی میشه ritana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

1

امشب تصميم گرفتم دل را بدريا بزنم بروم سراغ دبليو 700 چون تعريفشو توي اين پست از دوستان شنيده بودم و گفتم اگر گوشي خوبي باشه حتي با كا 750 خودم عوض كنم ! اما راستش را بخواهيد نه تنها اينكار را نكردم بلكه به گوشي خودم بيشتر اميدوار شدم چرا ؟!! حالا دليلش را ميگويم .

من حدود 30 سال سابقه عكاسي دارم يعني از سن 8 سالگي و با دوربينهاي مختلف كار كردم و غير از گوشي خودم دوربين خوب ديجيتالي نيز دارم . بهرحال يك چيزي باعث تعجب من گرديد نوع سنسور بكار رفته در دبليو 700 بود ! باهر دو گوشي از يك زاويه و با يك تنظيم عكس گرفتم كيفيت عكس اصلا ايندو با هم قابل مقايسه نبودند و عكسهاي دبليو 700 حالت سرخ فام و – زبر تر و غير طبيعي تر بودند و اين نشان دهنده سنسور ضعيف تر اين گوشي است كه احتمالا صد در صد چيني است !!

دومين مورد كيفيت تون پائين تر دبليو 700 نسبت كا 750 است و در واقع صداي اسيكر كا 750 نسبت به دبليو 700 و دبليو 810 بمراتب بالاتر و رساتر است . ( البته با دبليو 800 مقايسه نكرد ه ام )

سومين مورد نيز كه خودتان بهتر از من ميدانيد اتو فوكوس كا 750 است كه دبليو 700 فاقد آن است و بخصوص در گرفتن عكس از فواصل نزديك و صورت افراد بسيار مهم است .

تنها موردي كه دبليو 700 را نسبت به كا 750 برتري ميدهد شكل ظاهر و شماره گيرهاي آن است .

البته اميدوارم بر بچه هائي كه دبليو 700 دارند از اين تاپيك ناراحت نشوند و هدف من اينست آنهائي كه كا 750 دارند در فكر عوض كردن آن با دبليو 700 و يا دبليو 810 نباشند چون پولشان را بيخودي دور ريخته اند!! ضمنا در مورد كا 750 نا گفته هاي جالبي دارم كه برايتان خواهم نوشت كه خيلي بدردتان ميخورد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •