دوست عزیز شما الان چند وقته که بازی پارسال رو بولد کردین و انگار یادتون رفته که تو اون بازی داور چه اشتباهاتی رو به نفع شما مرتکب شد.صرفا جهت یاداوری:
صخنه پنالتی روبن تو تصاویر کاملا مشص بود که بیشتر از پنالتی به شبیه سازی شبیه بوده تازه اگرم به فرض اون صحنه پنالتی باشه صحنه روی کاسمیرو قطعا پنالتی تر از صحنه روبن بود که داور به راختی از کنارش گذشت.
صحنه گل دوم شما افساید بود که شما رو به بازی برگردوند.
اقای ویدال باد ۳۰ دقیقه زودتر از اون صحنه باید اخراج میشد که البته شما یلدتون نمیاد
تو بازی اولم که یه صحنه صفر در صد رو براتون پنالتی گرفت که اگر گل میشد بعید میدونم شما هیچ کدوم از حرفای الانتون رو میزدید چون به احتمال زیاد اونوقت شما بالا میرفتید وحق به حق دار میرسید.
و اما درباره اشتباهات داوری به نفع ما:داور دو اشتباه تاثیر گذار به نفع ما مرتکب شد.
کاسمیرو باید از بازی اخراج میشد که صد البته جناب ویدال شما باید زودتر از اون اخراج میشد
صحنه تاثیر گذار دوم گل دوم رئال بود که به وضوح تو موقعیت افساید کریس به ثمر رسوند.
شما که ماشالله بهتر از من میدونید گل اخر رئال تو دقیقه فکر کنم ۱۱۸ به ثمر رسید و لا توجه به نتیجه اون زمان بازی که سه دو به نفع رئال بود عملا هیچ تاثیری تو نتیجه بازی نداشت ولی چون شما اصرار میکنید بنده هم نظرتون رو قبول دارم و اون گلم افساید بود
درباره اخراج بازیکنتونم هم تو بازی زفت کارت زرد اولش یکم سخت گیرانه بود ولی صحنه کارت دوم صد در صد کارت داشت و بازیکنتون بی احتیاطی کرد.
ای کاش فقط وفقط یکم انصاف داشتیم و به دور از تعصبات حرفامون رو بزنیم.
اقای کاسای یکی از بهترین داوران اروپا و جهانه که بازیای به مراتب مهمتری رو هم سوت زده بود ولی متاسفانه اون روز یکی از بدترین قضاوتهاشو سوت زد که یکی از دلایل اصلیش عدم تمرکز کمک دوار فکرذکنم دومش بود.
شما دارید داوری رو به متهم به سوت زدن به نفع رئال میکنید که این همه اشتباه تاثیر گذار به نفع شما مرتکب شد.
نکته دیگه اینکه کمک داوری که صحنه تاثیر گذار و واضح گل دوم به نفع رئال رو افساید نگرفت که همون کمک داور تاکید میکنم دوست عزیز همون کمک داور ۳۰ دقیقه زودتر گل دوم شما که افساید بود رو نگرفت و شما به بازی برگشتید.
قضاوت با خود شما و سایر دوستان
پ ن :البته سه اشتباه تاثیر گذار به نفع ما کرد که اخری اخراج اشتباه ویدال بود که همونطور که قبلا گفتیم باید ۳۰ دقیقه زودتر اخراج میشد که البته شما به احتمال زیاد یادتون نمیاد.