من فکر می کنم بعضی از دوستان فیلتر ملی رو با اینترنت ملی قاطی کردن !!!
من فکر می کنم بعضی از دوستان فیلتر ملی رو با اینترنت ملی قاطی کردن !!!
همین حالا خیلی از سایت ها که نباید فیلتر باشن فیلتر اند......مثل Miniclip....
وای به حال وقتی که اینتر....... بیاد
فکر کنم چند وقت دیگه Yahoo و google رو هم فیلتر کنن...
آقاجاوید گل من اینترنت ملی رو با فیلتر ملی اشتباه نگرفتم!!
یه آقایی فرمودند ف ی ل ت ر این اینترنت ملی بسیار مخوف می باشد!!
منم پیگیر شدم ببینم جریان چیه!!
اگه موجبات آزردگی خاطر کسی رو فراهم کردم همینجا عذرخواهی میکنم!
من کوچیک همه م!!
shayah من كلي گفتم منظورم با شما نبود جهت پايان دادن به كليه شبهات .
اينترنت ملي يك شبكه داخلي براي كه بيشتر به منظور برقراري ارتباط در داخل كشور بين سازمان ها و ارگان ها طرح ريزي شده . و همين چند روز پيش رئيس جمهور محترم مملكت اولين مدرسه مملكت رو به اين شبكه وصل كرد تا در صد سال آينده هشت هزارو پونصد مدرسه ديگه به اين شبكه متصل بشن . به عبارتي مثلا تو يه سازمان دولتي كه به اينترنت وصله كارمندا نشينا با اينترنت فيلم دانلود كنن ! و فقط براي كاراي اداري از اين سيستم استفاده بشه جهت پايين آوردن استفاده از باند موجود . و توجه كنين اگه اين اتفاقي كه بعضي از دوستان مي فرماييد بيافته و كلا دسترسي مردم از اينترنت قطع بشه اين اتفاق ها مي افته كليه كافي نت ها رسما تعطيل شده و تبديل به گيم نت مي شن ! نودو پنج درصد سايت هاي اينترنتي تعطيل مي شن . و كليه اي اس پي ها هم تعطيل مي شن و كلي آدم بيكار مي مونه رو دست مملكت !!! پس خيالتون راحت حداقل تا فرستادن كليه جوانان بيكار سر كار يه همچين اتفاقي نمي افته .
و اما ف ي ل ت ر ملي به قول دوستان سيستمي كه بعد از راه اندازي تمامي اي اس پي هاي مملكت بايد از اين سيستم استفاده كنن به طوري كه وقتي شما در خواست يك سايت رو مي دين ابتدا توسط اين سيستم چك شده و سپس در اختيار شما قرار مي گيره . كه اين سيستم قرار بود عيد امسال افتتاح بشه كه ظاهرا نشد بعدا هم صداش رو در نياوردن از بدي هاي اين سيستم پايين آوردن سرعت اينترنت به طرز بسيار وحشتناك و هم چنين سخت تر شدن دور زدنش مي باشد .
اين اطلاعاتم بر اساس انواع اقسام مجالات و هفته نامه هاي كامپيوتري كه مطالعه مي كنم به دست آوردم و سلام نامه تمام من ديگه هيچ اظهار نظري در اين مورد نمي كنم .
دوستان لطفا بي ربط نگيد بگذاريد هنگامي كه اومد اگر بد بود بگيد بده ولي اگر يه روزي بيا و خوب باشه چي ؟ اون وقت يه مشت چرت و پرت به هم گفتيم ...![]()
فقطON speed
تمام ----- ها رو باز ميكونه
دوستان چرا بیهوده بحث میکنین؟هنوز واسه قضاوت زوده.واقعا زوده.فقط قرار بر این هست که هر کی هر چیزی میدونه و شنیده در این مورد بدون کم و کاست به بقیه بگه.قضاوت باید با خودمون باشه.
فقط اینو بدونید دسترسی از سایتهای خارجی قطه نمیشه
شما فکر کنید سایت چی بود که روی یکی از سرورهای اممرکایی بود حذف کردند
مرسی جاوید جان... مرسی همگی!
سايت خبرگازاري ايرنا كه تو يك سرور آمريكايي تو تگزاس بودشما فکر کنید سایت چی بود که روی یکی از سرورهای اممرکایی بود حذف کردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)