کلاه برداری جدید اقایونه ، با اینکار قیمت اینترنت میره بالاتر ، اقا ما ناحدود نخوایم باید کیو ببینیم؟
کلاه برداری جدید اقایونه ، با اینکار قیمت اینترنت میره بالاتر ، اقا ما ناحدود نخوایم باید کیو ببینیم؟
واقعا خودشون مسخره کردن ۱۰ گیگ اینترنت میدن بعد اسمش میزارن نا محدود
به قول معروف این جمله برو تو خارج بگو بهت پناهندگی میدن
این حرف ها فقط بهونه ای بود برای پول گرفتن بیشتر از مردم
یعنی دزد تر از اینها پیدا نمیشه
اون موقع اون معاون مسخره میاد میگه تو طرح جدید ما میانگین بیشترین مصرف رو گرفتیم و روزی میشه ۵ ساعت ویدیو دید
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
یکی تو توییتر چیزی به وزیر اطلاعات بگه.جایی هست بشه شکایت کرد بابت این طرح؟
شاهکار کردند!!
![]()
الان با این طرح ها اگه سقف اینترنت خارجی رو رد کنیم اینترنت قطع میشه یا سرعتش کم میشه ؟
شاهکار نیست ، ریدمونه
سايتاى آشغال ايرانى چى داره که بخوايم ذوق کنيم که بعله ترافيک جدا در نظر گرفتن و دمشون گرم!!!!
الان فرق بین محدود و نامحدود رو نفهمیدم من
یعنی اشغالا شما معنی کلمه رو هم عوض کردین
اینترنت همینطوریش براتون میلیاردی سود داره میخواین خودکفا شین تیلیاردی در مردم بزنین
این دزدها یهویی ی مملکت افتاده دستشون تا خورد داره دارن مردمو میزنن
مملکتی که تا 10 سال دیگه هیچی ازش باقی نمیمونه
من در حال جاضر ماهی 90 گیگ مصرف دارم. حب الان این به کجای من میرسه؟! بعد بیشتر از حد مجاز مصرف کنیم چی میشه/؟!!
اسمشو گداشته نامحدود!!!! خدا خیرت بده وقتی سقف مصرف بزاری، خب یعنی حجمی!!!
آقا اینا که زدن همه چیز رو خراب کردن
من الان حجمی دارم با شبانه رایگان مخابرات هزینه هم دو ماه رو قبض میاد ۲۱ تومن سرعتم ۷ مگابیت هست و تو تایم رایگان هم سرعت افت نمیکنه من راضیم اینجور که خوب نیست اگه حداقل بعد از اینکه حجم مشخص رو تموم کنیم سرویس قعط نشه ولی محدود بشه خوبه مثلا یه سرویس بگیریم ۲ تا ۱۶ مگابیت با مصرف منصفانه ماهانه ۳۰گیگ
بعد موقع مصرف سرعت تا ۱۶ مگ باز باشه بعد که ۳۰ گیگ تموم شد بیاد رو ۲ مگ سرعت (همه رو مثال زدم ) اینجوری باشه خریدش به صرفه هست وگر نه همینجوری که الان ارائه میشه بمونه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)