به نظر من یه گوشی بخری که به روز و جدید باشه خیلی بهتره. V3x یک سال و خرده ایه که اومده ولی هنوزم خیلی خوبه. بدترین چیز برای شما که از گوشیت خسته شدی و میخوای عوضش کنی، عجله هستش، چون میخوای زودتر از دست گوشیت راحت بشی و یه چیز قشنگ و تازه بخری. من تو تابستون یه P910 داشتم که درش ترک خورده بود ولی به جای اینکه تعمیرش کنم، فروختمش و یه L7 خریدم. بعد از 2-3 ماه دلمو زد رفتم Z520 خریدم. آخرش هم تصمیم گرفتم که P990 بخرم که اواخر آذر خریدمش. یعنی برای خریدن گوشی نهایی، تو تا گوشی دیگه هم خریدم. شما هم اگه صبر داشته باشی میتونی بدون آزمون و خطا به گوشی دلخواهت برسی.
حلا با فرض اینکه تصمیمت رو گرفتی و میخوای موتو باز بشی، بهتره الان گوشی نخری و حداکثر 2 ماه صبر کنی. چرا؟ چون مدلهای جدید و مدرن تر موتورولا تو راهن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو مدل بعد از RIZR Z3 معرفی شدن که RIZR Z3 الان بیشتر از یه ماهه که اومده ایران و بزودی هم این دوتا میان.
اگه تا اواسط تابستون صبر کنی، اینم میاد:
رو اسمشون کلیک کن و مشخصاتشونو درست بخون. به نظرم دو تای اولی مناسب ترن، چون Z6 یه مزیت بزرگ داره و اونم سیستم عامل لینوکس هست که باعث میشه گرونتر باشه و کمتر اینجا پیدا بشه.
البته اگه من بودم از دبی یا قشم هر گوشی میخواستم میاوردم و یه ایرانسل مینداختم و باهاش زندگی میکردم.
همه این حرفها برای وقتیه که بخوای موتورولا رو نگه داری، وگرنه اگه میخوای بعد از چند ماه بفروشیش و یکی دیگه بخری، V3x و V3i هردو خوبن ولی V3x کاملا برتره. من بودم V3x میگرفتم چون غیر از امکانات خوب یه کلاس خاصی داره و تو دست هر کسی نمی بینیش ولی V3i رو خیلی ها دارن. دیگه تصمیم با خودته.![]()