تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: آیا مودم WIFI برای سلامتی انسان ضرر دارد؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

حالا ممكن سرطان زا هم نباشه ولي حداقل از نظر بي خطر بودن هم تاييد صددرصد نشده
    كلا بهتر كمنر در معرض امواج باشيم كه يكيش واي فاي ،پارازيت ، موبايل حتي ماكروفر

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
    در اینکه ضرر دارد شکی نیست. اصلا علت این همه بیماری های عجیب غریب امروزی یکیش همین هست. حالا دوستان با اعداد و ارقام اوردن یه جورایی مساله رو برا دوستان تحلیل کردن و من هم معتقدم شدت و حدتش با توجه به اینک هچه نوعی از فرکانس و طول موج داره تاثیر میزاره ولی من همچنان مطمین هستم تمام این موارد ضرر داره حالا از خلی کم تا خیلی زیاد

2. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

در اینکه ضرر دارد شکی نیست. اصلا علت این همه بیماری های عجیب غریب امروزی یکیش همین هست. حالا دوستان با اعداد و ارقام اوردن یه جورایی مساله رو برا دوستان تحلیل کردن و من هم معتقدم شدت و حدتش با توجه به اینک هچه نوعی از فرکانس و طول موج داره تاثیر میزاره ولی من همچنان مطمین هستم تمام این موارد ضرر داره حالا از خلی کم تا خیلی زیاد
    دوست عزیز نکته ای هستش اینه که هر چیزیکه از حدش بگذره ایجاد ضرر میکنه. ممکنه خوردن شیر به سلامتی کمک کنه اما اگر روزی 20 لیوان شیر بخورین مشخص نیست چه بلایی سرتون میاد.

در مورد امواج هم کسی نگفت 100 ٪ بی ضرر هستند. فقط دارند امواج رو در سطح بی خطر یا بسیار کم خطر نگه میدارن. مثلا همین مثال پست بنده، چرا توان خروجی وای فای حداکثر 100 میلی وات هستش و 10 وات نیست؟ چرا آنتن برای خونه 9dbi بیشتر نمیزارن و شما نمیتونین 50dbi تو خونتون نصب کنین؟

اگر دقت کنین این مسائل داره کنترل میشه. پس تا زمانیکه در سطح کنترل شده نگه داشته میشه، با توجه به شواهد میشه گفت خطری ندارند. اما مساله ای که هست اینه که باور برخی افراد جامعه به دلیل برخی صجبت های بدون دلیل مشخص، به صورت غلط بر این هستش که امواج خطرناک هستند.

4. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوست عزیز نکته ای هستش اینه که هر چیزیکه از حدش بگذره ایجاد ضرر میکنه. ممکنه خوردن شیر به سلامتی کمک کنه اما اگر روزی 20 لیوان شیر بخورین مشخص نیست چه بلایی سرتون میاد.

در مورد امواج هم کسی نگفت 100 ٪ بی ضرر هستند. فقط دارند امواج رو در سطح بی خطر یا بسیار کم خطر نگه میدارن. مثلا همین مثال پست بنده، چرا توان خروجی وای فای حداکثر 100 میلی وات هستش و 10 وات نیست؟ چرا آنتن برای خونه 9dbi بیشتر نمیزارن و شما نمیتونین 50dbi تو خونتون نصب کنین؟

اگر دقت کنین این مسائل داره کنترل میشه. پس تا زمانیکه در سطح کنترل شده نگه داشته میشه، با توجه به شواهد میشه گفت خطری ندارند. اما مساله ای که هست اینه که باور برخی افراد جامعه به دلیل برخی صجبت های بدون دلیل مشخص، به صورت غلط بر این هستش که امواج خطرناک هستند.
    دوست عزیز با تشکر از توضیحاتتون
    اینها کنترل میشه و در سطح کنترل شده نگه میدارن ولی با پارازیت عوضش رو در میارن!؟
    پارازیت هم حتما بی ضرره و کننرل شده!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز با تشکر از توضیحاتتون
    اینها کنترل میشه و در سطح کنترل شده نگه میدارن ولی با پارازیت عوضش رو در میارن!؟
    پارازیت هم حتما بی ضرره و کننرل شده!
    معمولا امواج پارازیت با فرکانس یکسان با امواج هدف اما شدت تابش بیشتر فرستاده میشن تا در رسیدن امواج ایجاد اختلال کنند. با این وجود این امواج نباید بر سلامتی تاثیر داشته باشند. بنده که در مورد خطرات پارازیت بر سلامتی چند صفحه ای رو مطالعه کردم، بیشتر احبار به صورت نقل قول شده از شخص دیگر و بدون ارائه ی شواهد مناسب و یا مدارک علمی منتشر شدند و برخی صحبت هایی هم که از افراد مسئول شده، با شک و تردید و اینکه "احتمال دارد" و ... منتشر شده.

فراموش نکنید ما در کشوری هستیم که ترویج شایعه اینقدر قدرتمند هستش که برخی خبررسانی های بزرگ کشور خبر از انداختن عکس پپسی روی ماه میدن! و مردم هم باور میکنند. با این وجود انتظار نداشته باشید که یک خبر سالم و با مستندات کافی از یک موضوع بحث برانگیر مانند تاثیر امواج ماهواره ای بر سلامتی رو در لا به لای اخبار ایران پیدا کرد و تایید کرد.
    Last edited by Public Enemy; 11-05-2017 at 13:14.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

معمولا امواج پارازیت با فرکانس یکسان با امواج هدف اما شدت تابش بیشتر فرستاده میشن تا در رسیدن امواج ایجاد اختلال کنند. با این وجود این امواج نباید بر سلامتی تاثیر داشته باشند. بنده که در مورد خطرات پارازیت بر سلامتی چند صفحه ای رو مطالعه کردم، بیشتر احبار به صورت نقل قول شده از شخص دیگر و بدون ارائه ی شواهد مناسب و یا مدارک علمی منتشر شدند و برخی صحبت هایی هم که از افراد مسئول شده، با شک و تردید و اینکه "احتمال دارد" و ... منتشر شده.

فراموش نکنید ما در کشوری هستیم که ترویج شایعه اینقدر قدرتمند هستش که برخی خبررسانی های بزرگ کشور خبر از انداختن عکس پپسی روی ماه میدن! و مردم هم باور میکنند. با این وجود انتظار نداشته باشید که یک خبر سالم و با مستندات کافی از یک موضوع بحث برانگیر مانند تاثیر امواج ماهواره ای بر سلامتی رو در لا به لای اخبار ایران پیدا کرد و تایید کرد.
    من کاری با شایعه ندارم دوست عزیز. وقتی پارازیت میشه شهر ما خیلیا سرشون درد میکنه چیزی که حقیقت دارد و غیر قابل کتمان. شما هم به این امید که ضرر ندارد و همه اش چرت و پرت هست خب کارتون رو ادامه بدید.
    دوست عزیز اوایل اردیبهشت شروع کرده بودن به پارازیت اندازی انقدر شدید بود که حتی چند تا از اون عمامه به سرهای نام اشنای کشور! هم اعتراض کردن به این مساله تا حدی که باعث شد پارازیت رو قطع کنن و در عوض کاری کنن که اصلا نیازی به پارازیت نباشه (بحث ا ن ت ...ا ت)
    شایدم خودشون مرض دارن شایعه پراکنی میکنن!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید
    Last edited by shangil; 11-05-2017 at 15:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان نکات مهم رو فرمودن. من از اطلاعات خودم براتون میگم کلا وای فای بلوتوث یا . ... هر کدام در رنج خاص فرکانسی که به صورت استاندارد تعریف شده کار می کنن. یعنی الان وای فای هم کلا نباشه همون امواج در فرکانس دیگه ای داره به شما می خوره حالا اسم این یکی رو گذاشتن وای فای. ضرر مطمئنا داره و راه حلش ارتباط ماهواره ای دستگاه هاست و چون هزینه و تکنولوژی و قوانین خاصی نیاز داره جهان به اون سمت به کندی پیش می ره. یه لپ تاپ مارک دل هست مال تقریبا 2 سال پیش با یه قیمت فضایی که تو ایران هم بوده و هست. حالا تکنولوژیش چیه من نمی دونم ولی ارتباط ماهواره ای داره. سونی هم مشابه این رو داره ولی 10 برابر گرون تر و اصلا در بازار ایران نیست. موبایل هم که انواعش متنوع تر هست ولی خیلی گرون.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من کاری با شایعه ندارم دوست عزیز. وقتی پارازیت میشه شهر ما خیلیا سرشون درد میکنه چیزی که حقیقت دارد و غیر قابل کتمان. شما هم به این امید که ضرر ندارد و همه اش چرت و پرت هست خب کارتون رو ادامه بدید.
    دوست عزیز اوایل اردیبهشت شروع کرده بودن به پارازیت اندازی انقدر شدید بود که حتی چند تا از اون عمامه به سرهای نام اشنای کشور! هم اعتراض کردن به این مساله تا حدی که باعث شد پارازیت رو قطع کنن و در عوض کاری کنن که اصلا نیازی به پارازیت نباشه (بحث ا ن ت ...ا ت)
    شایدم خودشون مرض دارن شایعه پراکنی میکنن!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید

لینک خبری رو که دادین مطالعه کردم. چند خط در مورد امواج ماهواره ای صحبت کرده، صحبت هاشم جای سوال داره ( امواج چون از فضا ساطع میشن خطرشون کمتره؟!!!! ) و به ارایه ی منبع معتبر خاصی برای این قسمت از صحبت هاشم اشاره نکرده. کل بقیه صحبت هاش در مورد رشد علمی ایران در زمینه های مختلف و صحبت های بی ربط به قسمت اول هستش.

زمانی میشه با اطمینان یه صحبت رو تایید و یا رد کرد که دلایل کافی در صحبت های فرد برای رد یا تایید وجود داشته باشه. شما به عنوان خواننده، چنین خبر بی محتوایی رو میبینین، چطور میتونین صحت صحبت ها رو تایید کنید؟ واقعا جالبه آمار وضعیت علمی ایران که ارتباطی به این خبر نداره به صورت دقیق و با جزییات در این خبر توضیح داده میشه اما زمانیکه در مورد خطرات امواج صحبت میشه، صحبت ها مشخص نیست از کجا پیدا میشه.
    Last edited by Public Enemy; 12-05-2017 at 12:46.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

لینک خبری رو که دادین مطالعه کردم. چند خط در مورد امواج ماهواره ای صحبت کرده، صحبت هاشم جای سوال داره ( امواج چون از فضا ساطع میشن خطرشون کمتره؟!!!! ) و به ارایه ی منبع معتبر خاصی برای این قسمت از صحبت هاشم اشاره نکرده. کل بقیه صحبت هاش در مورد رشد علمی ایران در زمینه های مختلف و صحبت های بی ربط به قسمت اول هستش.

زمانی میشه با اطمینان یه صحبت رو تایید و یا رد کرد که دلایل کافی در صحبت های فرد برای رد یا تایید وجود داشته باشه. شما به عنوان خواننده، چنین خبر بی محتوایی رو میبینین، چطور میتونین صحت صحبت ها رو تایید کنید؟ واقعا جالبه آمار وضعیت علمی ایران که ارتباطی به این خبر نداره به صورت دقیق و با جزییات در این خبر توضیح داده میشه اما زمانیکه در مورد خطرات امواج صحبت میشه، صحبت ها مشخص نیست از کجا پیدا میشه.
    پارازیت را به علت اینکه خود اینها از درون هشدار دادند برداشته اند حتی در زمان نزدیک انت ...بات. ببین چی شده که حاضر شدن چنین کاری بکنن. بله پارازیت را در ایران در کوتاهترین ارتفاع نسبت به زمین شلیک میکنند.
    گفتم که شما با این خیال که پارازیت ضرر نداره و اثبات نشده، زندگیتون رو ادامه بدید. منتظر بمونید تا اثبات بشه.
    شاید هم برای شما ضرر نداره ولی برا من چرا.
    Last edited by shangil; 12-05-2017 at 13:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بهتره خودمون رو گول نزنین این یک مساله واضح هست. برا خود من عینا پیش اومده:

نماینده مردم شیراز:

شیوع سردرد در شیراز مردم را نگران کرده است

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: شیوع سردرد به ویژه در غرب شهر مردم را نگران کرده و ادامه این روند سلامت مردم را به مخاطره می‌اندازد.

به گزارش ایسنا، علی اکبری طی تذکر شفاهی خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: هیچکس پاسخگو معضل پارازیت‌ها در شیراز نیست و نه وزیر کشور، نه وزیر ارتباطات و نه وزیر بهداشت پاسخ روشنی در این باره نمی‌دهند و این پارازیت‌ها باعث شیوع سردرد، اختلال در شبکه همراه و تلویزیون و مشکلات محیطی شده است.

وی افزود: در غرب شیراز مردم به خاطر مشکلات ناشی از پارازیت‌ها در بسیاری از مسایل زندگی دچار مشکل شده‌اند و لازم است مسئولان اقدامات لازم در این زمینه صورت دهند.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

پارازیت را به علت اینکه خود اینها از درون هشدار دادند برداشته اند حتی در زمان نزدیک انت ...بات. ببین چی شده که حاضر شدن چنین کاری بکنن. بله پارازیت را در ایران در کوتاهترین ارتفاع نسبت به زمین شلیک میکنند.
    گفتم که شما با این خیال که پارازیت ضرر نداره و اثبات نشده، زندگیتون رو ادامه بدید. منتظر بمونید تا اثبات بشه.
    شاید هم برای شما ضرر نداره ولی برا من چرا.
    بهتره خودمون رو گول نزنین این یک مساله واضح هست. برا خود من عینا پیش اومده:

نماینده مردم شیراز:

شیوع سردرد در شیراز مردم را نگران کرده است

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: شیوع سردرد به ویژه در غرب شهر مردم را نگران کرده و ادامه این روند سلامت مردم را به مخاطره می‌اندازد.

به گزارش ایسنا، علی اکبری طی تذکر شفاهی خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان کرد: هیچکس پاسخگو معضل پارازیت‌ها در شیراز نیست و نه وزیر کشور، نه وزیر ارتباطات و نه وزیر بهداشت پاسخ روشنی در این باره نمی‌دهند و این پارازیت‌ها باعث شیوع سردرد، اختلال در شبکه همراه و تلویزیون و مشکلات محیطی شده است.

وی افزود: در غرب شیراز مردم به خاطر مشکلات ناشی از پارازیت‌ها در بسیاری از مسایل زندگی دچار مشکل شده‌اند و لازم است مسئولان اقدامات لازم در این زمینه صورت دهند.

من هیچ اعتقادی به گول زدن خودم ندارم. خیلی مساله ی واضحی رو دارم میگم: چیزی که با ارائه ی مستندات کافی و شواهد علمی بیان نشده رو نمیشه قبول کرد.

در پست های قبلی این بحث رو مطرح کردیم که امواج پارازیت از جنس امواج رادیویی (و مایکروویو) هستند و با طول موج یکسان با موج هدف فرستاده میشن. فرض کنیم بنده بخوام توی شبکه ی ایرانسل پارازیت بندازم، میام با فرکانس مشابه فرکاسن امواج ایرانسل ولی با قدرت بیشتر امواج رو میفرستم. الان اگر بگم فرکانس پارازیتی که انداختم سرطان زاست سوال پیش میاد که چه دلیلی وجود داره که موج اصلی سرطان زا نیست ولی موج پارازیت سرطان زاست.

اگر سوال بالا رو به طول موج ربط بدین که کلا همه چیز رو زیر سوال بردین. اگر هم به میزان شدت امواج ربط بدین، که مشابه محاسباتش رو در صفحات قبل انجام داده شده و نشان داده شد خطر گرمایی ندارند (و اعتقاد دارم اثر گرمایی یک آنتن بسیار بسیار بزرگ بر روی کره ی زمین، بسیار بسیار کمتر از گازهای گلخانه ای مانند دی اکسید کربن هستش!!!)

به عنوان یاد آوری باید بگم که دستگاههای پارازیت انداز سالهاست که وجود دارند و نمونه های صنعتیش هم در بازار موجود هستش و برای برخی اماکن، مانند سالن کنفرانس ها، میتونه به کار بره. نحوه ی فعالیتش هم مانند همین پارازیت انداز های ماهواره ای هستش: طول موج مشابهی با طول موج امواج تلفن همراه و وایرلس اما با قدرت بیشتر تولید میکنه که باعث اختلال در موج هدف میشه، و کسی هم در مورد خطرات این دستگاهها اصلا بحثی نمیکنه

اگر یه موضوعی مطرح میشه. با شواهد علمی مناسب و آزمایش ها ثابت میشه که این مساله چقدر حقیقت داره، نه با یه سری صحبت ها و حدس و گمان ها. اگر یه آزمایشی انجام میشه، برخی آمار ها مانند بازه ی زمانی انجام آزمای و تعداد نمونه های بررسی شده نیز ذکر میشن. نهایتش اینه که یک آزمایشی رو به علت اینکه برای انسان خطرناکه، روی حیوانات تست میکنند و در پاسخ میگن "ما این آزمایش رو روی حیوانات انجام دادیم و نتیجش مثبت/منفی بوده، اما در مورد تاثیرش بر روی بدن انسان مطمئن نیستیم". شما یک مصاحبه (و نه یک مطلب علمی) از یک فرد اوردین که گفته پارازیت خطرناکه و نتیجش 10 سال دیگه مشخص میشه!!! این صحبت ها کجاش وجهه ی علمی داره؟ و یا همین پست آخرتون: صحبت های نماینده ی مردم شیراز که گفته "مردم شهر ما سردرد دارند لطفا پارازیت هارو قطع کنید" الان این صحبت ها کجاش جنبه ی علمی داره؟

پی نوشت: بنده خودم توی خونمون گوشیم رو میزارم بغل سرم، لپ تاپ هم بغل سرمه شبا میخوابم، آنتن وای فای هم بالای تخت خوابمه. از کودکی به سردرد مبتلا بودم و یک سال اخیر تشدید شده بود و چند روز در هفته رو با سردرد از خواب پا میشدم. تقریبا دو ماه پیش فهمیدم مشکل از بالشت و نحوه ی خوابیدن خودم هستش. بهتره به جای مرتبط دونستن مشکلات مختلف به دلایل غیر قابل اثبات، دنبال دلیل موجه برای مشکل باشیم.

پی نوشت ۲: متاسفانه اینجور صحبت های بی پایه و اساس اکثرا منبع یکسان دارند. به عنوان مثال چند وقت پیش که بحث خطرات امواج در یکی از گروه های تلگرام بود یکی از دوستان دقیقا همین صحبت های نماینده ی مردم شیراز رو مطرح کرد. این مساله نشون میده که اخبار موجود در شبکه های اجتماعی تاثیر پذیری بیشتری نسبت به اخبار صحیح و دارای مبنع قابل اعتماد دارند، و اصولا وقتی یک مساله باعث نگرانی میشه، منبع ترویج خبر از یک یا چند جای مشخص و اکثرا مبتنی بر شبکه های اجتماعی هستند.
    Last edited by Public Enemy; 17-05-2017 at 11:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •