این اصلا بیس علمی نداره(منظور مقالات معتبر و کتاب های مرجع در زمینه روانپزشکی،۳ک۳ولوژی و اورولوژی هست)
خودارضایی از نظر پزشکی ایراد ندارد مگر زمانی که بصورت رفتار اعتیاد گونه در بیاید
Sent from my E5823 using Tapatalk
این اصلا بیس علمی نداره(منظور مقالات معتبر و کتاب های مرجع در زمینه روانپزشکی،۳ک۳ولوژی و اورولوژی هست)
خودارضایی از نظر پزشکی ایراد ندارد مگر زمانی که بصورت رفتار اعتیاد گونه در بیاید
آقای دکتر میشه واضحتر بگی رفتار اعتیاد گونه چیه آخه هر کسی دست به این عمل کثیف و زشت میزنه ممکنه اونو تکرار کنه
از یکی شنیدم میگفت اونایی که این عمل را انجام میدن مایه حیات بدنشون را دور میریزن و عمرشون به شدت کم میشه
میگفت هر بار 1 ساعت از عمر کم میشه و اکثر اونایی که این عمل را انجام میدن زودتر از بقیه میمیرن
میگفت بعدش تو این عمل فشار بسیار شدیدی به مغز میاره و باعث ضعیف شدن شدید جسمانی و بیماریهای شدید روحی و روانی میشه
حتی میگفت بعضیاشون روانی میشن
میگفت بعد از این عمل کنترل اعصاب را از دست میدن و پرخاشگر میشن
میگفت این عمل باعث ضعیف شدن چشم میشه
میگفت این عمل باعث ریزش شدید مو و تاسی میشه
میگفت پروستات اونایی که این عمل را انجام میدن به شدت باد میکنه و راه ادرار بسته میشه و باید سوند بزنن
ولی میگفت تو رابطه طبیعی زن و مرد با تمام وجود همدیگر را حس میکنن و از هم و صدای تپش قلب هم آرامش میگیرن و عمرشون زیاد میشه
میدونست من مجردم و شرایط ازدواج برام مهیا نیست هی اینا رو بهم میگفت لعنت به مجردی
Last edited by erfan90ir; 22-02-2017 at 20:40.
مسلما همچنین مشکلی وجود دارد به اسم Retard ejaculation! مشکل نادری هست با شیوع کمتر از 3 درصد؛عامل ایجاد اون یکی بیوژنیک هست مثل آسیب به اعصاب سمپاتیک یا سوماتیک مثلا در اثر دستکاری یا آسیب نخاغی و علت دیگر اون،روانی هست
راهکار درمانی موثر بیشتر از طریق 3ک3 تراپی هست؛برای موارد اولیه کشف عامل تحریک زا نیاز هست؛روش های 3ک3 تراپی در این مشکل شامل برطرف کردن استرس مرتبط با عملکرد جنسی هست؛و روی خودارضایی در درمان این مشکل هم تاکید شده(البته تمام اینها با توجه به جلسات تنظیم شده توس متخصص 3ک3 تراپی هست نه ندانسته و سرخود!)
درمان های دارویی هم برای رفع مشکل پیشنهاد شده اند اما هیچکدام بصورت گسترده مورد مطالعه قرارنگرفته اند و تایید شد نیستند
اینهایی که میگن مبنای علمی نداره!اگر کسی ادعایی راجع به بدن انسان داره باید بصورت علمی ثابتش کنه؛اولا باد کردن پروستات،خارج شدن مایع حیات،فشار امدن به مغز یعنی چه؟! ابشون اول باید این عوارضی رو که توصیف میکنند،روشن تعریف کنند و بعد بیایند بصورت یک مطالعه علمی از نظر اماری ادعاشون رو ثابت کنند!
مثلا میفرمایند هر بار یک ساعت از عمر رو کم میکنه و این افراد زودتر میمیرند!؟
اثبات ادعای ایشون کاری نداره،کافی هست در یک مطالعه اثبات کنند امید به زندگی افرادی که خودارضایی میکنند کمتر هست!
اعتیاد گونه هم یعنی انجام رفتار جنسی متعارف بصورت وسواس گونه و بدون توجه به عواقب اون ؛ که معمولا اختلال در زندگی اجتماعی و کاری دارد؛
مثلا شخصی که در محیط کار مرتبط با همکارانش رابطه جنسی برقرار میکنه در حالی که میدونه این کار شغلش رو تهدید میکنه،اما نمیتونه جلوی خودش رو بگیزه چون این کار براش وسواسگونه هست؛
حالا اگر خودارضایی به این نوع انجام بشه،مثلا فرد در یک محیط عمومی نتونه ایمپالس مربوط بخ انجام خوداراضایی رو کنترل کنه و مرتکب یک عمل مجرمانه که خودارضایی در عموم هست بشه،این قرد هم یک اعتیاد به ۳ک۳ داره؛
اما اگر بصورت عادی،حتی روزانه خودارضایی انجام بشه،بدون اینکه ایمپالس وسواسی درش دخیل باشه و صرفا برای رفع تحریک جنسی باشه،این گونه خوداراضایی ها مشکلی از نظر پزشکی نداره؛
Last edited by M.R.S.; 23-02-2017 at 11:39.
این هشدارهای دروغین بیشتر جنبه اخاق گرایانه داره.
یعنی توسط مدعیان اصلاح جامعه مطرح شده.
این غربیهای بیدین که بی نهایت آزادی دارند باز هم دست به خودارضایی (دختر و پسر)میزنند. (ویدیوهای نظرسنجی در یوتوب را ببینید.)
کسی نیست بپرسه پس از اینهمه سال چرا هنوز پزشکان این عمل را در روانی شدن و نابینایی و کم بینایی مؤثر نمیدانند.
کسی خاست من یه قرص خوب سراغ دارم برای دوز بالا
عوارضش کم هست ولی عالیه .
برای دوز عادی هم تادالافیل 10 خوبه
قبلش هم یه سیتالوپرام 40 مصرف بشه
ممکن هست برای دوز بالا معرفی کنید؟
ولی من شنیدم اشخاص زیادی به خاطر انجام این عمل کثیف و زشت روانی شدناتفاقا خودم با یکیشون صحبت میکردم میگفت تو مغزم صداهای عجیب غریب میاد و یدفعه کنترلش را از دست میداد
جالبه میگفت بعد از روانی شدن دیگه تمایل جنسی اون به طور کامل نابود شده
![]()
سیالیس
ویاگرا آلمانی که داروخانه ها دارن
دوز بالاتر تر
وگادول : تریب سیلنافیل و ترا هست
خوب اولا باید عرض کنم مشکل مطرح شده تپسط استارتر،دیرانزالی هست و داروهایدفوق برای مشکل زود انزالی؛
در ثانی،داروهای SSRI مثل ستالوپرام که فرمودید،خط اول درمان زودانزالی هستند،اما بصورت تک دوز موثر نیستند بلکه اثر اونها طی ۲-۳ هفته بعد از مصرف ظاهر میشوند و البته بعد از قطع مصرف،مشکل باز میگردد
در مورد وگادول،خواهش میکنم داروهای قاچاق و ممنوع رو معرفی نکنید!هرچند خود ترامادول در درمان زود انزالی موثر هست اما تجویز اون،خط سوم درمان هست و باید به ممنوعیت ها و تداخلات زیادی که داره هم توجه کرد و تنها با مشورت پزشک تجویز شود؛
عمل کثیف و زشت؟؟؟!!!!!!
ارتباط خودارضایی و اختلالات روانی در منابع علمی ثابت نشده هست،اما اثبات این ادعا کاری ندارد؛
کافی است یک مطالعه طراحی کنید،مثلا دو گروه که خود ارضایی میکنند یا نمیکنند رو مورد مطالعه قرار دهید و ببینید ایا در اینده دچار اختلال روانی میشوند یا خیر؛
یا یک مطالعه راحت تر؛در دو جمعیت عادی و مباوتلا به اختلالات روانی،سابقه خود ارضایی را مطالعه کنید؛اگر بعد از انالیز اماری مشخص شد که خود ارضایی بصورت معنادار در جمعیت مبتلا به بیماری های روانی بیشتر هست این ادعا صحیح هست و نشان میدهد خودارضایی میتواند عامل خطر ابتلا به اختلالات روانی باشد؛
جالب هست که مدعیان بد بودن خودارضایی هرگز چنین مطالعاتی انجام نداده اند و نمیدهند چون ادعای اشان از نظر. علمی پذیرفته نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)