تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 31 از 31

نام تاپيک: آیا مرد و زن با هم برابرند؟ چرا؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

چه کسی گفته تغییر اشکال داره.. موضوع اینست که آیا برابر بودن یا نبودن دو جنس پایه عقلی و فلسفی محکمی داره طوری که در همه زمان ها مطرح باشه، یا نوعی سلیقه فکری و فرهنگی است
    و اگر حالت دوم باشه ایده برابری از این رو که گفتمان زمانه است برای ما جذابه و به گونه حقیقتی بدیهی بنظر میاد. اما اگر اون رو مورد سوال قرار بدیم ناچار باید ابعاد قضیه رو باز کنیم تا درک دقیق تری از اون داشته باشیم
    در آنصورت بلکه پیروی از گفتمان رایج آن تقدس و اعتبار رو از دست خواهد داد و باید پذیرفت آینده الزاما پیام آور برابری نیست
    بله اگر قراره این ایده برابری جنسیتی تقدسی داشته باشه، بهتره که از الان بذاریمش کنار! ... تو این راه و روش که من ازش حرف می‌زنم چیزی تقدس نداره...
    به نظر من هرچه یک ایده علمی‌تر باشه و بر مبنای فکت‌های بیشتری بنا شده باشه برای دوره‌ی طولانی‌تری میتونه به زندگی بشر کمک کنه و حفظ بشه (با فرض عدم وجود موانع سیاسی و اجتماعی خاصی که بحث در موردشون گسترده هست).

سوالتون در مورد محکم بودن مبنای ایده‌ی برابری جنسیتی بسیار مهم و چالشیه. برای من این مهمه که ایا با توجه به فکت‌ها و دانش امروزمون این برابری جنسیتی به نفع بشر هست یا نه (جدای از اینکه 10 سال بعد هم همین فکت‌ها ازش پشتیبانی کنن یا خیر). ولی بگذارید این سوال مشابه رو هم بهش فکر کنیم که آیا عدم برابری جنسیتی (که در طول تاریخ تا امروز به نحوی همیشه تو جوامع حضور داشته) بر پایه فکری و عقلی درستی بوده؟ یا صرفا نیروهای سیاسی و احتماعی خاصی اون رو محکم میخکوب کرده بودن به جامعه؟

از نظر من نه تنها مسئله برابری جنسیتی، بلکه کانسپت کلی برابری مبنای محکم فکری داره. ایده‌ی شرایط اولیه رالز رو در نظر بگیرید که در اون یک انسان نوعی قبل از ورود به دنیا و دونستن طبقه اجتماعی، جنسیت و ... خودش بخواد در مورد قوانین احتماعی نظر بده. اگر ازش بپرسیم خواهان برابری دو جنسیت هست یا خیر به نظرتون چی رو انتخاب میکنه؟ جواب بدیهی به نظر می‌رسه.

2. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •